Crafted Priest Leather Str Bonus Hk.

YUZDEELLI

Üye
Neden bu itemlerin str si craftlanmamış leather dan daha düşük eşit olsun ya da fazla neden ap düşürecek itemi craftlıyoruz ki !
adam zaten ap isteyecek hiç bu craftlarla uğraşmaz itemlerle ilgilenmez craftladığımız zaman vs harcamalar da yanı sıra emeğe yazık gibi geldi. yani 10-15 günlük bir süreçte 500 tane cotton 500 x deri topladım zaten cotton yarn fabric bunları da 3 e bölerek craftladım sonuç olarak strsi düşük bir item mi elde ettim ! insanların da hiç ilgisini çekmez yani ap si düşük bir giysiyi giymek defans da düşük zaten heavy craftta da aynı muhabbet yaşanacak . int verirsek hp den kısacaklar bp ler bu şekilde mi güçlü tam anlayamadım mekanik zaten yok char sadece mob kesecek ve 1 e 1 de diğer joblara karşı üstünlük sağlaması gerk onda da craft ürünleri sorunlu.craft ı bilmem kaç lvl yapacaz sonra set haline gelecek ölme eşeğim ölme o zamana kadar biz geather atıp bir şeyler geliştirip bunları satışa sunacaz bu itemleri de mob kesecek insanlara satacaz falan filan set halinde moblara yüzde damge bonusu aktif olacakta ben daha 4 seviyeyi 20 günde full geather gezerek yaptım he bir de dorion dan başka yerde cotton göremedim malesef o da cabası lunaskara gidip 10 lu cottonlardan bulamadım toplaması ayrı meşakatli yani bu kadar düşünüpte acaba bunu 32 lvl yapıp uğraşması ne bilim ya. pk da zayıf olacak uğraşılmaz gibi geldi.
Craftted mantığıdn bir item enhanced seviyesine dönüştüyse mantık olarak tier olarak seviye atlamış bir itemdir ve üstünlük göstermesi gerekir ona göre bir talep oluştursun ap düşürdükten sonra hiç bir anlamı kalmıyor.

"Eğer tüm kıyafetler'de böle ise kullanıcılar şey düşünecekler ne yapıyım ben dex i düşük itemi str si düşük itemi mp si düşük itemi" kimse uğraşmaz.

Son düzenleme:

Takiyettin

Üye
1.Bu eşya set olarak giyilince yaratıklara fazla vurma bonusu veriyormuş str bundan düşük olabilir ,
Eğer bu doğru ise bu bilgilere oyun içinde meslek penceresi içinde ulaşabilmeliyiz .

2.Birde bu eşyayı yaparken 1 dk bekleme süresi konulmuş mesleği kasıp ilerlemek istiyorum fakat bu bekleme süresi olayını anlamadım .
İşgence oldu resmen,Diğer mesleklerde de bu durum var mı ?

Yani bir pot veya yemek üretip 1 dk beklesek bu mesleklerde kasılmaz .

YUZDEELLI

Üye
1.Bu eşya set olarak giyilince yaratıklara fazla vurma bonusu veriyormuş str bundan düşük olabilir ,
Eğer bu doğru ise bu bilgilere oyun içinde meslek penceresi içinde ulaşabilmeliyiz .

2.Birde bu eşyayı yaparken 1 dk bekleme süresi konulmuş mesleği kasıp ilerlemek istiyorum fakat bu bekleme süresi olayını anlamadım .
İşgence oldu resmen,Diğer mesleklerde de bu durum var mı ?

Yani bir pot veya yemek üretip 1 dk beklesek bu mesleklerde kasılmaz .
o olay potta falan yaşanıyosa büyük sıkıntı kanka o zaman baya baya sıkıntı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt