EnesVeEnez
Üye

Açığı vardı herşeyi fullemişlerdi. Nasıl yaptılar nerden buldular bilmiyorum ama arkadaşları tebrik etmemek elde değil. Bu yüzden bu kadar uzaması bence aslında. Sıfırlama ihtimali aslında mantıklı gözüksede elle emek veren bir o kadar insanın da hakkına girmek demek. Bu olayın içinden nasıl çıkacaklar en büyük problem bu olabilir aslındaCraft çok uzun süreli kapalı olması, önceden bir açığının olmasınında bir gösergesi olabilir, tekrar açıldığında herşeyi sil baştan almaları ve sııfrlamaları akıllardaki soru işaretlerini giderecektir.
Belkide o nedenle karar verip açamadılar, açsalar depolarında onbinlerce item biriktirmiş (artık nasıl biriktirdikleri muamma bazı kişilerin) oyuncular birden piyasayı çöp edecekler, açmasalar gördüğün gibi millet kazan kaldırıyor.Açığı vardı herşeyi fullemişlerdi. Nasıl yaptılar nerden buldular bilmiyorum ama arkadaşları tebrik etmemek elde değil. Bu yüzden bu kadar uzaması bence aslında. Sıfırlama ihtimali aslında mantıklı gözüksede elle emek veren bir o kadar insanın da hakkına girmek demek. Bu olayın içinden nasıl çıkacaklar en büyük problem bu olabilir aslında
Sonun da seviyeli bir şekilde tartışacağım bir insan çıktıBelkide o nedenle karar verip açamadılar, açsalar depolarında onbinlerce item biriktirmiş (artık nasıl biriktirdikleri muamma bazı kişilerin) oyuncular birden piyasayı çöp edecekler, açmasalar gördüğün gibi millet kazan kaldırıyor.
Sözüm meclisten dışarı, oyuna hepi topu 1 ay kadar geç başladım, adam hem onbinlerce itemi atmış kasaya (siz lvl kasarken ben craft malzemesi topladım diyor) hemde charı full dizmiş 65 yapmış birinden feagat ettiysen diğeri eksik olması gerekmez mi ?
Neyse bu mesaj içinde belli gurup gelip üstüme çullanacak ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten.
Öncelikle Merhaba.Sonun da seviyeli bir şekilde tartışacağım bir insan çıktıTek tek yanıtlıyım aklında bir soru işareti kalmasın. Bahsettiğin kişilerden birisi benim, o yüzden cevap vermek istiyorum. Depolarda onbinlerce item biriktirmek oyunun 3. gününden itibaren yaklaşık 10 - 12 saat hammadde toplama ile yapılabiliyor, keşke deneme şansın olsaydı. Craft ile item üretmek bence sanılanın aksine çok zor olacak ve piyasayı çöp edebileceğimizi düşünmüyorum. 2 ay'a yaklaştı craftın kapalı kalması, kazan kaldırmamız bu yüzden. Başka bir açıdan bakalım olaya Pk atan adam için DV haritasının kaldırıldığını düşün veya Farmcılar için mobların haritalardan kaldırıldığını ?
1 ay geç başlamak seni çok geri atacak bir süre. Bu konuda da çok haklısın sen exp ve farm ile uğraşırken ben craft ile uğraşıyordum. Burada anlaşılmayın şey nedir gerçekten anlamıyorum. Toplamacılık ve Craft ile uğraşmaktan seni ne alıkoydu mesela ? Neden yapmadın. Charı 65 yapmak dediğin zorlasan 10 günlük iş. Oyunu hızlı oynamak suç olmuşSenin zamanın az olabilir ama benim var.
Bir açıktan yararlanıp, malzeme ve craft lwl'i kasmış gibi ima da bulunmuşsun. Karakterin her türlü bilgilerini, hareketlerini artık her ne ise oyun yönetimi inceyelebilir. Oyun içi Nick EnesVeEnez
Eğer söylediklerim ikna etmiyorsa seni Ciddi bir Bug'u yetkililere bildirdiğim SS ini paylaşırım. Yaklaşık 2 saat sonra bu açık giderildi.
Bence tam olarak hakim olmadığınız bir konuda fikir yürütüyorsunuz. Önemsemeyip ilgilenmediğiniz bir alanın değer kazandığını gördüğünüz için bu serzenişleriniz.
Ben söylediklerimi açtığım yayınlar ve youtube videoları ile ispatlarım. Peki siz kesin konuştuğunuz iddaaları ispatlayabilir misiniz ?
Unuttuğum ve sizlerle paylaşmadan edemiyeceğim bir konu var. Elinde 100 k 200 k malzemesi olanı çok sayıyorsanız yine bu piyasadan ne kadar uzak olduğunuzu anlıyorum.Daha hakim olduğunuz konular hakkında yorum yapmanız gerekir. Çünkü gerçekten tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Cevaplarını bekliyorum. İyi Forumlar
Ben yazımın bir kaç noktasında genel için değil bir takım kişiler için işaret etmiştim, eğer siz o kişiler arasında değilseniz herhangi bir problemin ne sizin ben benim açımdan olmadığını gösteriyor, lütfen siz üstünüze alınıp yanıt vermeyin çünkü sizi suçlamıyorum.Sonun da seviyeli bir şekilde tartışacağım bir insan çıktıTek tek yanıtlıyım aklında bir soru işareti kalmasın. Bahsettiğin kişilerden birisi benim, o yüzden cevap vermek istiyorum. Depolarda onbinlerce item biriktirmek oyunun 3. gününden itibaren yaklaşık 10 - 12 saat hammadde toplama ile yapılabiliyor, keşke deneme şansın olsaydı. Craft ile item üretmek bence sanılanın aksine çok zor olacak ve piyasayı çöp edebileceğimizi düşünmüyorum. 2 ay'a yaklaştı craftın kapalı kalması, kazan kaldırmamız bu yüzden. Başka bir açıdan bakalım olaya Pk atan adam için DV haritasının kaldırıldığını düşün veya Farmcılar için mobların haritalardan kaldırıldığını ?
1 ay geç başlamak seni çok geri atacak bir süre. Bu konuda da çok haklısın sen exp ve farm ile uğraşırken ben craft ile uğraşıyordum. Burada anlaşılmayın şey nedir gerçekten anlamıyorum. Toplamacılık ve Craft ile uğraşmaktan seni ne alıkoydu mesela ? Neden yapmadın. Charı 65 yapmak dediğin zorlasan 10 günlük iş. Oyunu hızlı oynamak suç olmuşSenin zamanın az olabilir ama benim var.
Bir açıktan yararlanıp, malzeme ve craft lwl'i kasmış gibi ima da bulunmuşsun. Karakterin her türlü bilgilerini, hareketlerini artık her ne ise oyun yönetimi inceyelebilir. Oyun içi Nick EnesVeEnez
Eğer söylediklerim ikna etmiyorsa seni Ciddi bir Bug'u yetkililere bildirdiğim SS ini paylaşırım. Yaklaşık 2 saat sonra bu açık giderildi.
Bence tam olarak hakim olmadığınız bir konuda fikir yürütüyorsunuz. Önemsemeyip ilgilenmediğiniz bir alanın değer kazandığını gördüğünüz için bu serzenişleriniz.
Ben söylediklerimi açtığım yayınlar ve youtube videoları ile ispatlarım. Peki siz kesin konuştuğunuz iddaaları ispatlayabilir misiniz ?
Unuttuğum ve sizlerle paylaşmadan edemiyeceğim bir konu var. Elinde 100 k 200 k malzemesi olanı çok sayıyorsanız yine bu piyasadan ne kadar uzak olduğunuzu anlıyorum.Daha hakim olduğunuz konular hakkında yorum yapmanız gerekir. Çünkü gerçekten tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Cevaplarını bekliyorum. İyi Forumlar
Vallahi craft konusu için yazdığım kelime sayısı 1 milyonu bulmuştur herhalde. Rehber yorum tartışma yama notları çeviriler vb. Yoruldum artık![]()
İşler yoğun zaten bu aralar iyi ki yoğun yoksa kafa atacağım ekrana craft yüzündenBence sal artık. Gelince bol bol tartışırız
![]()