Crafting Nerede? Şaka mı yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrares

Üye
10- Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.

SunRise'ın cümlesi bunlar official.

Peki bu ne?

26- Craft düzenlemeleri devam ediyor.

Dalga mı geçiyorsunuz siz? Hazırda olanı da kapattınız sessiz sessiz oturup bekleyelim öyle mi? Sizin amacınız farklı bence açıkça söyleyin bilelim. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Kendi cümlelerinizle kendi cümlelerinizi hiçe sayıyorsunuz. Açmayacaksanız açmayacağız deyin olsun bitsin.

feya

Üye
Açıkça bu oyun bitti zanedersem,geçmiş olsun

Rhaegarth

Üye
Dün saat 17:00 civarı mining levelimi 20 yapmıstım simdi 16ya geri dönmüş aynen developer bey %90 veri kurtardın. 35dklık mini rollback getirdin aynen.Kimi kandırıyorsunuz siz ya?

mrares

Üye
Madem hareketleri böyle ben de hareketlerine göre yargılarım iyimser davranmak yok. Bugüne kadar da kimle tartışmaya girdiysem ekibi savunacağım diye söylediğim her harf için ayrı ayrı özür diliyorum o arkadaşlardan.

Calidelly

Üye
Yapılan upgradeler bile gitmiş, ticket attım oyun açıldığın da yayında aynı itemleri direkt olarak tekrar bastım yaktım, böyle terbiyesizlik olmaz. Emek veriliyor burada!

feyyazbegen

Üye
Cooking açıktı açık kalsaydı keşke. Hayır malzeme topluyoruz ve satın alıyoruz. Hesapta para kalmadı.

mrares

Üye
Şöyle bir konuşma geçti sanırsam;

-Crafting'i getirelim mi oyun başlangıcında?

--Getirelim abi ya.

-Sonra da geri kaldıralım öyle tat damakta kalsın bi kaç ay sonra getiririz belki tamamıyla.

--Çok mantıklı abi ya.

chatlax035

C
Gerçekden şaka bu şekilde biz gibi kifeskilkasanlar için çok üzücü bir gelişme herşey çok yanlış ilerliyor .....

mrares

Üye
Şöyle kayda değer bir cevap gelse, ya biz böyle dedik ama yapamadık yetiştiremedik ve craftı kapatmamızdaki ANA SEBEP bu deseler, eyvallah diyeceğim. Öyle bir şey de yok. Yani saçmalık abi saçmalık ya.

gkhandnc

Üye
Dün saat 17:00 civarı mining levelimi 20 yapmıstım simdi 16ya geri dönmüş aynen developer bey %90 veri kurtardın. 35dklık mini rollback getirdin aynen.Kimi kandırıyorsunuz siz ya?
Benimde balıkçılık 10 üstüne çıkmıştı şimdi 8 de , bende çok savundum ekibi ama tam bir hayal kırıklığı oldu.
Dün açılmama sebebi yeni güncelleme değil silinen data verileriydi gibi görünüyor.
İşin içinde başka bişey var , patch yok ortada çünkü bir arkadaşda yazmış zaten sadece chat saati olmuş eklenen o kadar ..

mrares

Üye
Benimde balıkçılık 10 üstüne çıkmıştı şimdi 8 de , bende çok savundum ekibi ama tam bir hayal kırıklığı oldu.
Dün açılmama sebebi yeni güncelleme değil silinen data verileriydi gibi görünüyor.
İşin içinde başka bişey var , patch yok ortada çünkü bir arkadaşda yazmış zaten sadece chat saati olmuş eklenen o kadar ..
Değil mi o saat olmadan oyunu oynayamıyorduk ya biz vallahi o olmasa yani bugün ben saati öğrendim biliyor musun öyle bir şey.

gkhandnc

Üye
Değil mi o saat olmadan oyunu oynayamıyorduk ya biz vallahi o olmasa yani bugün ben saati öğrendim biliyor musun öyle bir şey.
Sizde çok savundunuz hocam görüyordum yorumlarınızı , bende savunuyordum ama şuan hiç oyuna girme isteği filan kalmadı.
Craft için zaten kimse en ufak birşey yazmadı kapandığından beri , şimdi saat patch i attılar ya , 1 hafta daha kimseden ses çıkmaz artık.
Ben bile artık craft gelene kadar pek gireceğimi düşünmüyorum..

mrares

Üye
Sizde çok savundunuz hocam görüyordum yorumlarınızı , bende savunuyordum ama şuan hiç oyuna girme isteği filan kalmadı.
Craft için zaten kimse en ufak birşey yazmadı kapandığından beri , şimdi saat patch i attılar ya , 1 hafta daha kimseden ses çıkmaz artık.
Ben bile artık craft gelene kadar pek gireceğimi düşünmüyorum..
Bugüne kadar da kimle tartışmaya girdiysem ekibi savunacağım diye söylediğim her harf için ayrı ayrı özür diliyorum o arkadaşlardan.
Daha da istedikleri kadar doğruları konuşsunlar savunmam birini bile. Bu yapılan güncelleme değil bunun altında çok büyük nedenler var başka türlü böyle bir şey yapılmasının bir amacı yok. Eğer bunun altında bu kadar büyük nedenler yoksa o zaman gerçekten hiç hiç ama hiç düşünmemişler ne olacaklarını.

KhanConqueroR

Üye
Arkadaşlar rise mük bir oyun, evet Türk yapımı bir oyun, evet sonuna kadar destekleyeceğim bir oyun yalnız sözlere değil icraate inanın, saygılar.

mrares

Üye
Arkadaşlar rise mük bir oyun, evet Türk yapımı bir oyun, evet sonuna kadar destekleyeceğim bir oyun yalnız sözlere değil icraate inanın, saygılar.
İcraat micraat yok. Sözler de official ama aslında unofficial. Destek mestek yok. Craft eskisi gibi açılana kadar da lince devam çünkü yaptıkları şey bu karşılığı da bu.

SoloChar

Üye
HEMEN HERŞEY OLAMAZ sabreden derviş muradına ermiş xd az sapredin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt