Crafting / Toplayicilik levelleri

orbay888

Üye
Bildiğiniz üzere toplayıcılik levelinin şuan hiç bor önemi bulunmamakta. Toplayicilik leveli arttıkça toplama hızı artsa yada örn her 10 levelde bir topladığımiz item +1 olarak artsa güzel olmazmi?

mrares

Üye
Bildiğiniz üzere toplayıcılik levelinin şuan hiç bor önemi bulunmamakta. Toplayicilik leveli arttıkça toplama hızı artsa yada örn her 10 levelde bir topladığımiz item +1 olarak artsa güzel olmazmi?
Bence crafting geliştirmelerinde bunun gibi bir şeyin geleceğini düşünüyorum ve yine bence Developer'ların da bu konuda bir adımlarının olduğunu düşünüyorum çünkü bir kod yazmışsın bunu bir içeriğe dönüştürmüşsün fakat sadece 4 levele kadar bir işlevi var üstü yok. Bildiğiniz üzere 4 level itemlerini Death valley'den toplayabiliyoruz. Fakat 4 level olmak 30 dakika bile sürmüyor. O nedenle bunu es geçmezler. Bunu önce çıkarmalarının sebebi yine kendi şahsi düşüncem herhangi bir Official bilgi yok, sanırım Player'ların önceden bu levelleri rahatça kasıp ileride bu dediğiniz sistem ya da benzeri bir sistem geldiğinde daha rahat oynamamız için olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt