craftla alakalı aşırı bir adaletsizlik var

Akc

Üye
artık şu craft olayını düzeltin arkadaşlar lütfen bu kadar isyana göz yumma hakkınız yok yönetim olarak. ben her konuda doğru kararlar aldığınızı savunan biriyim ama craft konusunda ultra adaletsizlik var ve level kasmak imkansız gibi birşey bence biraz abartmışsınız hemen bir düzenleme getirmeniz gerekiyor 40 levela kasmak imkansız ve gerçekten craft kasmak isteyenleri soğutuyor. lütfen daha fazla soğumadan insanlar düzenleme getirin.

MaRaKeSH

Üye
açık konuşayım oyuna girmek istemiyorum. pk ya çıkıyorum okçular, toplama yapayım diyorum malzeme yok, topladığımı basayım diyorum oda olmuyor, pazarda alayım basarım diyorum lvl yetmiyor, etkinliklere gireyim diyorum vs vs. Çok yol alıyoruz doğru ama çektiğimiz kadarını alamıyoruz

Akc

Üye
yapılan en büyük hatalardan biride craft mesleklerini ve toplamaları herkesin yapabiliyo olması . her oyunda bunun bir sınırı vardır. en fazla 2 meslek alınır toplayıcılık dahil olmak üzere ve onun üstünde geliştirilir herşey. bunu belirli classlara fazla expler vererek sağlayamazsınız bu çok saçma tam aksine buna bir sınır getirmeniz gerekiyor
Örnek;
1 Karaktere 1 Toplayıcılık ve 1 Meslek veya 2 meslek veya 2 toplayıcılık kasmam lazım daha fazlasının üstüne alamamam lazım zaten mantık olarak.

bunun classlara özel expler vererek sağlamanız aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı saçma...... karakter başına limit gelsin!

MaRaKeSH

Üye
yapılan en büyük hatalardan biride craft mesleklerini ve toplamaları herkesin yapabiliyo olması . her oyunda bunun bir sınırı vardır. en fazla 2 meslek alınır toplayıcılık dahil olmak üzere ve onun üstünde geliştirilir herşey. bunu belirli classlara fazla expler vererek sağlayamazsınız bu çok saçma tam aksine buna bir sınır getirmeniz gerekiyor
Örnek;
1 Toplayıcılık ve 1 Meslek veya 2 meslek veya 2 toplayıcılık kasmam lazım daha fazlasının üstüne alamamam lazım zaten mantık olarak.

kesinlikle bunu öneri olarak vermiştik. açılcaksa bile açacak adam basacaktı cashi meslek satın alıcaktı. buna çok okeyim. herkesin herşeye açık olması olayları kabusa çevirdiği gibi, dorionuda çıplaklar kampına çevirdi. full itemli çarlar dorionda pk atmak yerine craft malzemesi kovalıyor aşırı trajik bir durum. dorionda bu işi kolaylaştır adam inssin proteana. oyun dorionda sıkıştı kaldı

Akc

Üye
dediğim gibi buna karakter başına sınır gelirse herşey yoluna girer.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt