Crash hataları ve "erken erişim" bahanesi hk.

umut ulaş

Üye
Katılım
2 Tem 2022
Mesajlar
3
Puanları
3
3 gündür katılmak istediğim eventlerde ya kendim yada ptli eventlerdeki diğer arkadaşlar crash yiyorlar. pt zindan da 3 kişi kaldık. zindan event yüklenme ekranında 5 kişi crash yediği için relog atıp tekrar gelemediler.

Crystal forest diye bir event açıldı. Priestler giremedi. düzelti dendi. erken tıkladığımız halde giremiyoruz. Evente giriş sayılı mıdır? ne kadar erken tıklamalıyım. mikro saniye mi hesaplayalım?

Serverı admin kendi laptopına mı kurdu naptı? evente 5 pt giriyor 6. girince kasıyor mu laptop?


Oyundaki herbir kişiyi rakibim olarak görürsek,
Rakiplerim bu etkinliklerde problem yaşamadıkları takdirde benden daha hızlı gelişim gerçekleştirebilirler.
Buna istinaden;

-Eşitlik sunması gereken bir yapı,
-Resmi sitesi olan,
-Mağazasında para karşılığı hizmet sunan, (benim de para ödediğim hizmette)
hizmet hatalı bir sebepten dolayı rakiplerime karşı geride kalıyorsam bana "erken erişim" diye bir bahane sunamaz.

Bu durumun aciliyetli olarak düzeltilmesi gerekir.

Yapabileceğiniz ve benim gibi haklı vır vır edenleri susturabileceğiniz çok güzel yollar var.

Eventleri kapatırsınız,
Event ödüllerini kaldırırsınız,
Crash i çözersiniz.


Yaşanan crash sebepleri bilgisayarım neden olmamaktadır. Donanımsal olarak iyi olmakla birlikte güncel yazılımlara da sahip.

Bir daha yönetimden birisi erken erişim diye bi bahane sunarsa, bu akşam vakit ayırıp bitiremediğimiz zindanda kaybettiğim vakit haktır.

O hakkı helal etmicem. ( Nasıl olsa genciz ölmücez dimi )
 

onurbedirhan

Üye
Katılım
8 Haz 2022
Mesajlar
22
Puanları
3
Bir oyuna "erken erişim" diyebilmeniz için parayla neredeyse hiçbir şey satmıyor olmanız, insanların oynayarak hataları size bildiriyor, sizin de bu hataları düzeltiyor olmanız gerekiyor ki zaten bunu çok uzun bir süre yapmadınız mı? Para lazımdı o yüzden erkenden açtık, karşımıza çıkan sorunları çözmekte zorlanıyoruz çünkü kazandığımız parayla düzgün bir coder bile tutamıyoruz, beceriksiziz demenin kısaltması bana göre "erken erişim"
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt