Crash hatalarının bezdirmesi

murbal

Üye
Arkadaşlar yapılması gereken her şeyi yaptım forum yada nette ancak yok düzelmiyor. Cs go, warzone, pugb vb oyunlarda sorun yaşamıyorum ancak rise online ye girince saatte bir crash yiyorum. 2 ay oldu 85 geleli ama 1 gece adam akıllı kasamadım. Artık iş crash den çıkıp bilgisayara zarar verme noktasına geliyor. Bilgisayarımız oyununuzdan kaynaklı arızalanırsa bu gideri karşılıyor musunuz ?

Ekli dosyalar

• bca393c0-6872-42fb-91ff-b0ceaf986d73.jpg
    bca393c0-6872-42fb-91ff-b0ceaf986d73.jpg
    122.7 KB · Görüntüleme: 50

Kenshin

Üye
Merhaba,

Sorun tamamen sisteminizle alakalı. Özel Erişim İhlali hatası veriyor. Bu sisteminiz ile oyun arasındaki veri alışverişini engelleyen bir durumda meydana gelir. Öncelikle Windows sürümünüzün güncel olduğunu doğrulayın. Ekran kartı sürücünüzün de son sürümünü indirip kurun. Son olarak da buradaki Microsoft yazılımını indirip kurun.

murbal

Üye
hepsi yapıldı windows güncel, ekran kartı güncel, bios güncel. Microsoft yazılımları indirildi kuruldu yapılmayan bir şey kalmadı ancak çözüm yok. Format bile attım ancak yok yani kafayı yedirecek bana. İsterseniz buyrun bağlanın bilgisayara kendiniz bakın

kimyasal

Üye
UE5 indirip az kurcalamıştım geçenlerde, model tasarlama texture atma birşeyler yaptım ama motor da arada bende çöküyordu :LOL: bu adamlar ne yapın he

Anthelior

Üye
Merhaba,

Sorun tamamen sisteminizle alakalı. Özel Erişim İhlali hatası veriyor. Bu sisteminiz ile oyun arasındaki veri alışverişini engelleyen bir durumda meydana gelir. Öncelikle Windows sürümünüzün güncel olduğunu doğrulayın. Ekran kartı sürücünüzün de son sürümünü indirip kurun. Son olarak da buradaki Microsoft yazılımını indirip kurun.
Sistemlerle alakalı değil, denemediğim hiçbir şey kalmadı bende de yine oyun hergün crash yiyor. Unreal Engine altyapılı başka oyunlarda benzer sorunları yaşamıyorsak bu sistemle alakalı değildir, oyunda bir sorun var demektir değil mi?

gamerpharmacist

Üye
sen yine crash yiyorsun. ben charı rowa atıp iceri gidiyorum. birkac dakika sonra gecerken bakıyorum ki oyun hic acılmamıs gibi masaüstünde pc. crash report falan yok direk kapanmış oyun.

Witch_King

Üye
sen yine crash yiyorsun. ben charı rowa atıp iceri gidiyorum. birkac dakika sonra gecerken bakıyorum ki oyun hic acılmamıs gibi masaüstünde pc. crash report falan yok direk kapanmış oyun.
aaa olur mu canım kesin senin pcde problem vardır. iyi kontrol etmelisin. ayrıca çok önemli sürücülerin güncel olsun. bu çözüme bayılıyorum ya. sürücü güncel olsa ne olur olmasa ne olur. 50 tane oyun oynuyoruz hem de dünya çapında yüksek sistem isteyen oyunlar.bir kere crash vermiyor. ama bu oyunda crash verince hata bizlerin sisteminde :)

takosta

Üye
inatla hala oto mesaj gelıyor. 6 aydır hep aynı oto mesaj. ıncelenıyor ıncelenıyor. pc de su forum konusundakı talımatları yapın. bla bla bla.
bırkez sorun bızde denılmedı. bırkez lutfen bız baglanıp ayarları yapalım kontrol edelım denılmedı. uzakdan baglantı ıle gırıp kontrol etmelerınede okeyım. onada yanasmıyorlar. bılıyolarkı mevcut sistem ıyı ve dedıklerı gıbı cıkmayacak. bal gıbı bılıyorlar bunu. inkar etmek daha kolay. sucu sızın sıstem arızalı dıye gecıstırmek daha kolay.
row mow alıp bır agız tadıyla bırakıp gunlerce kasamadım. durdugu yerde ısınlanırken bıle ard arda crashlıyo yada dırekt donuyor gorev yonetıcısınden sonlandırmak zorunda kalıyoruz.
her seferınde zındanda karsılasıyorum bu hata ıle. ve 2ıncı odada baslatıyor. sonra zından ıadesı yapmıyorlar. devam ettıgınız ıcın ıade yok sacmalıgı. ve 10 gunluk gorev oluyor sana 17 gunde. bu son premıumdu, duzeltmedıklerı surece hakettıklerı bırsey yok benım gozumde artık.

DeadLegion

Üye
Sorun tamamen sisteminizle alakali yoksa oyun yonetimi elinden geleni yapiyor. Hersey gulluk gulistanlik. Ben 10 dakikadir oynuyorum cokme donma vb. yasamadim.

ClyDeBorrow

Üye
Dorion a her teleport oluşumda 3 kulhu 1 elham okuyacak süreyi tanıdığınız için teşekkürler row yönetimi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt