Öneri Crossbow tutuş şekli!

BelaOkuyan

Üye
ne kadar önemli bilmem ama malum oyundaki crossbow tutuş şekli çok kötü. silkroad da xbow olarak geçer ve bu itemi kullanmaktan çok zevk alırdım. 3 yıl silkroad 10 yılda malum oyun geçmişim var. bence bu konuda o crossbow tutuşu güzelleştirilmeli.
1606077601705.png

1606077782764.png

1606077894220.png

Sis

Üye
Katılıyorum, pek güzel göründüğü söylenemez. Fakat bildiğin gibi görsel iyileştirmeler ve yeni modellemeler hala devam etmekte. Daha iyi bir çözüm bulacaklarına inanıyorum :)

Siyah34

Üye
Aslında benim gözüme takılan bir konu var.
Ko dada gözüne çarpmıştı (malum oyun demeye gerek yok) karakter silah tutmadı halde elleri yuvarlak biçimde bekliyor sanki biri oraya silah sokacak mis gibi bekliyor. En azından elinde silah yokken elleri açık olsa bu olay benim çok dikkatimi çekmişti. Burda da gördüm be biraz üzüldüm.

Sis

Üye
Aslında benim gözüme takılan bir konu var.
Ko dada gözüne çarpmıştı (malum oyun demeye gerek yok) karakter silah tutmadı halde elleri yuvarlak biçimde bekliyor sanki biri oraya silah sokacak mis gibi bekliyor. En azından elinde silah yokken elleri açık olsa bu olay benim çok dikkatimi çekmişti. Burda da gördüm be biraz üzüldüm.
Yanlış bilmiyor isem bahsettiğin detay ve benzeri detaylar genelde ekrandaki anlık hareketi azaltıp, FPS düşürmemek için bilerek eklenmiyor. Ben oynadığım oyunlarda bu tarz detayların eklendiğine rastlamadım sanırım.

Siyah34

Üye
Yanlış bilmiyor isem bahsettiğin detay ve benzeri detaylar genelde ekrandaki anlık hareketi azaltıp, FPS düşürmemek için bilerek eklenmiyor. Ben oynadığım oyunlarda bu tarz detayların eklendiğine rastlamadım sanırım.
Sanırım bu konuda biraz detayciyim :)

X A

Üye
Güzelleştirmeler yapacaklarını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt