Crstal Etkinliği Rezaleti

GuardianOfTheHeLL

Üye
son yaptığınız güncelemeden sonra tablo ortada bi çözüm artık en kısa sürede

Ekli dosyalar

• rezillik.png
    rezillik.png
    3.4 MB · Görüntüleme: 126

Kamer

Üye
Benim girdiğim her Cw kafa kafaya bitiyor :D 3 5 sayı ıle farkla alıyoruz hiç böle ezici sonuçla kazanamadık ve pk dan daha çok zevklı oluyo :D size biraz sanşız takım denk gelmış galiba

HeaveN

Üye
Ufak tepek hatalar olabilr , eskiden çok kişi giremiyodu şimdi giriyo herkes , evet bende 3.4 gündür kaybediyorum afk var hala ama ne yaparsan yap
yapcak birşey yok, yönetim elinden geleni yapmış tebrik ediyorum , bizim oyuncularımız hata var daha çok onlar düzeltirse kendini güzel olur.

Hala sc basan yok o kadar sandık alıyon bi sc al ne olcak adam town bilerek afk kalıyo buda var video alıp destek ekip ticket atarsanız iyi olur kısıtlama yer !

GrejuwalTRl

Üye
Bu olay bir defa benimde basıma geldi. Kafa kafaya gitti oyun ama bizim ekipte sc basmayan adamlar oldugu için sürekli yatalak oldular

PlatinKolonya

Üye
4 okcu-asas 4 priest partilere devam , 1 mage 1 warior gelmez mi ? Lunaskarda düzenli çalışan sistem proteanda neden calısmaz. Cekismeli geçen maçıda mage sayesinde kazanıyorlar. Çok çok acil bu sorun düzeltilmeli.

Witch_King

Üye
4 okcu-asas 4 priest partilere devam , 1 mage 1 warior gelmez mi ? Lunaskarda düzenli çalışan sistem proteanda neden calısmaz. Cekismeli geçen maçıda mage sayesinde kazanıyorlar. Çok çok acil bu sorun düzeltilmeli.
Oyunda mage kalmadı ki partilere mage denk gelsin :) Dilimizde tüy bitti ama magelerin bırakması için ellerinden geleni yaptılar.

Porteur

Üye
Bu tarz açılan başlıklarda, başlığın acilen silinmesi ve açan kişininde en az 1 hafta süreyle banlanması, devamında ise forumdan komple banlanması gerekir.

Warkor

Üye
Bu tarz açılan başlıklarda, başlığın acilen silinmesi ve açan kişininde en az 1 hafta süreyle banlanması, devamında ise forumdan komple banlanması gerekir.
Ne anlatıyosun dostum sen hangi uyuşturucuyu içtin acaba da böyle aptalca bir yorum yapabildin hayret ediyorum. Adam oluşan bir sorundan bahsetmiş kötü birşey mi demiş küfür mü etmiş karalama mı yapmış. Asıl senin gibi beyinden yoksun insanların sınırsız banlanması gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt