crystal etkinligi

Adv3NN

Üye
mageler duvar arkası heryerden vurabılıyor abi böyle bişi yok oyun oynatmıyorlar kuleden daha güclü herifler :D adamı görmüyom o kadar uzaktan teklemeleri saydırıyorlar düzenleyin lütfen. yada girmesinler crystale kendi aralarında oynasınlar cıkarın gırmesınler :D

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Evet hatanın farkındayız en kısa sürede çözülmüş olacaktır.
Anlayış ve sabrınız için teşekkürler.
İyi forumlar :)

Benbu

Üye
mage duvar arkasından vuramaz ise büyünün ne anlamı mage olmanın ne anlamı kalır, isminin büyücü olmasının ne anlamı kalır? zaten tek yiyen bi karakteri partinin gözü önüne cıkartıp okcuların tek atması zengin playerlerin daha mı işine gelecek? zira bir kucak para yatırıp item gb alanların cogu asas okcu sınıfı @SunRise

KAYBERENN

Üye
mage duvar arkasıda vurabilmeli ama bence mesafe tekleme skili bir tık kırpılmalı okçudan öte vurması bana saçma geliyor bir tık

MaRaKeSH

Üye
Magelere haksızlık yapılıyor mage dediğin duvarın arkasından vurur zaten. okçuyu durduran tek sınıf su anda mageler önüne gelen mage nerfletiyor bu iş artık çığrından çıktı. yarın ırk savaşları başladığında ne yapacaksınız çok merak ediyorum. bir sürü mage ve warior arkadaşımız oyunu bıraktı.

CuthalionAegnor

Üye
mageler duvar arkası heryerden vurabılıyor abi böyle bişi yok oyun oynatmıyorlar kuleden daha güclü herifler :D adamı görmüyom o kadar uzaktan teklemeleri saydırıyorlar düzenleyin lütfen. yada girmesinler crystale kendi aralarında oynasınlar cıkarın gırmesınler :D
Aynen kardeş hatta nowada kapatılsın alan vuruyor sonuçta dimi hatta direk mage jobu silinsin oyundan ne ugrasıyonuzki öyle

priesttt

Üye
iyice nerfleyin mageyi bitirin, adamları nerfleye nerfleye iyice ezdiler, warior buflu acli mageye 2 atıyor geçiyor diğerine, gruop dungeonda magenin atağı zaten perişan halde kesemiyor bile, adamlar mage görünce o kadar kesmek istiyor ki escape skiline bile nerf istiyorlar :D öncelikle şu cristal etkinliğine sınır getirilmeli asıl adamlar giremiyor o etkinliğe belli bir np barajı konulmalı. Mage okçu mu duvar arkası vuramıyor onu da anlamak zor

MaRaKeSH

Üye
iyice nerfleyin mageyi bitirin, adamları nerfleye nerfleye iyice ezdiler, warior buflu acli mageye 2 atıyor geçiyor diğerine, gruop dungeonda magenin atağı zaten perişan halde kesemiyor bile, adamlar mage görünce o kadar kesmek istiyor ki escape skiline bile nerf istiyorlar :D öncelikle şu cristal etkinliğine sınır getirilmeli asıl adamlar giremiyor o etkinliğe belli bir np barajı konulmalı. Mage okçu mu duvar arkası vuramıyor onu da anlamak zor

katılıyorum oyunu oynayan la oynamayan bir şekilde ayrılmalı. ben çok kişi biliyorum 3 pc den giriş yapıp 2 sini afk bırakan.

morganlefay

Üye
Mageye tek atarken sorun yok, uzaktan 700 yerken mageler çok güçlü. Ulan skill için elini kaldırıp 1 damage yiyene kadar zaten içine geliyorsun tek atıyon bu neyin ağlamasıdır. Mage kadar başınıza taş düşsün

morganlefay

Üye
Magelere haksızlık yapılıyor mage dediğin duvarın arkasından vurur zaten. okçuyu durduran tek sınıf su anda mageler önüne gelen mage nerfletiyor bu iş artık çığrından çıktı. yarın ırk savaşları başladığında ne yapacaksınız çok merak ediyorum. bir sürü mage ve warior arkadaşımız oyunu bıraktı.
Düşünsene Gandalf orclara büyü yapıyor, asayı kaldırıyo ölmüyo hiçbiri. Arkadan Aragorn bağırıyo "Gandalf kenardan yap büyünü önünde taş var ona çarpıyo"

MaRaKeSH

Üye
Düşünsene Gandalf orclara büyü yapıyor, asayı kaldırıyo ölmüyo hiçbiri. Arkadan Aragorn bağırıyo "Gandalf kenardan yap büyünü önünde taş var ona çarpıyo"

gimliyle legolas kill yarıştırıyorduya o geldi aklıma. legolas nerflensin diye gimlinin şikayet ettiğini hayal ettim :)

FANTECH

Üye
Battle priest pvp de kötü çünkü defansı düşük herşeyden tek yiyor ama pve de çok güçlü kutu alamayan priest nerf diyo
Warrior dengeli yayınları takip eden varsa az bişey dolu olan warriorun nasıl vurduğunu görürsünüz görev itemini alan warrior kötü diyoki warrior itemsiz hangi oyunda iş yaptıki.
Asas ve okçu gayet iyi bence zaten ne ararsan var karakterde uçuyo kaçıyo magelerin ve priestlerin azılı düşmanı bence şuanki en dengeli klas
Mageler zaten zayıf defanslı bir warrioru sal aralara darma duman etsin adamları asas desen tek atıyo priest desen tek atıyo aynı şekil priest gibi magede alan skilleri sayesinde pve de güzel iş yapıyor pvpde de zaten komutsuz partisiz mageler oynayamıyor

priesttt

Üye
battle priest ultra güçlü olmuş, 3 priest bir undeed king slotunu dönebiliyor, adamlar başka kimseyi partiye almıyor farm diye diğer joblar dışarda kalıyor hayliyle, mecbur bp priest kasıyorlar farm için yani oyun bp priest kasmaya zorluyor devamlı dengesizlik var

Burtto

Üye
Magenin tekli skil menzili kisalsa
Bpnin biraz atagi dusurulup defansi artsa
Warriora biraz atak ve hp verilse
Bence karakter sorunlari tamamlanmis olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt