Crystal etkinliklerinde sc basmayanlara neden hala çözüm yok

GaeukoHontza

Üye
Aylar oldu bizi oyundan soğutan bu belli sc basmayan tayfa var crstall etkinliklerinde lütfen bir çözüm bulun yoksa biz ceza alıcaz bu gidişle sakinliğimizi koruyamıyoruz takımımda sürekli 65 66 lwl adam geliyor sc basmayanı çekmesin etkinliklere lütfen

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili GaeukoHontza,

Bununla ilgili daha önce 2 farklı konu başlığı altında "Matematiksel" olarak açıklama yoluna gittim. Neden "Scroll" kullanmalıyız ve kullandırtmalıyız diye lakin; herkes hâliyle bu forumu takip etmek mecburiyetinde değil. Etse bile konuya ilgi duymayabilir. Duysa bile, uzun yazıları okuma gibi bir alışkanlığa haiz toplum olamadık hiç bir zaman. Aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim tabi ki de. Bu sefer farklı bir konuda şikayetim var. Discord'a yazdım buraya da aynı şeyi kopyalayayım.

Şu etkinliklerdeki "JOB" dağılımını nasıl düzenlersiniz bilmiyorum ama düzenlenmesi gerekiyor. Karşıya 4 tane Asas geldi. Bizde 4 tane okçu var. Nasıl mücadele edebiliriz ki? Matematiksel anlamda bu mümkün değil. Karşıya verin okçu ben 4vs1 de atarım onlarla. Ama "Assas" olunca iş değişiyor. 4 tane "Assas" Defense kırılan alana doğru kime koşsalar rahatlıkla birer ikişer kesebilirler. Okçu bunu nasıl yapabilir ? Zaten yeteri kadar gerileme yaşattılar bu "Job"a bari etkinliklerde düzenlemeye gidilsin. Kazanmak, kaybetmekten çok bu sinir ediyor beni. Aynı meslek sınıfından eşit sayıda oyuncularla oynuyorsak oynayalım. Diğer türlü bariz üstün olan bir tarafa karşı ne yapmamız bekleniyor ? Varsa bu konuda tartışmaya meyilli bir yetkili arkadaş, paragraf dolusu tartışırım kendisiyle. Tüm olasılıkları ve buna bağlı gelişebilecek senaryoları da kapsayacak şekilde. Yok tartışamayız diyorlarsa da buna bir düzenleme getirsinler. Ben insanüstü bir çabayla, normalden daha az efor sarf edeceğim yerde klavyeyle dans etmek zorunda değilim.

Yukarıda görülen bölüme ilişkin umarım düzenleme yoluna gidilir. Hatta şimdi üşenmeyip "Ticket" atmaya gidiyorum.

Saygılarımla

flötfethi

Üye
Aylar oldu bizi oyundan soğutan bu belli sc basmayan tayfa var crstall etkinliklerinde lütfen bir çözüm bulun yoksa biz ceza alıcaz bu gidişle sakinliğimizi koruyamıyoruz takımımda sürekli 65 66 lwl adam geliyor sc basmayanı çekmesin etkinliklere lütfen
Sc basmayan değilde kendisine buff atıp ölümsüz zanneden karşıdakini mob gibi Gören sonra da 2 k hasarı seri seri alıp ölen priestlere ,yada aynı şekilde Moba vurduğu hasarı karşıdaki adama vuracağını sanan full dex okçulara bir önlem alınması lazım, benim anlamadığım priestlerin bu oyunda pk da görevi ne? Buff istersin sc bas der cure istersin atmaz db ol bari karşıdaki fazla hasar alsın dersin yapmaz heal at dersin pot bas der, anlamadım siz ne iş yapacaksınız?

MaRaKeSH

Üye
Maalesef bizi oyundan soğutan bu anlamsız direnişin çözümünün olabileceğini hiç sanmıyorum. Lvl sınırı gelir bp sınırı gelir hatta premium yasağı gelir belki düzelir diyeceğim gene olmaz. bunun düzelmesinin tek yolu dengeli partiler kurulması ve bunun otomatik yapılması. 1 pt ye 1 mage 2 priest gerisi mele tarzında birşey yapılması ve kesinlikle etkinliklere lvl ve premium şartı konulması şart. bazı koşullar sağlanmış olasada yetersiz olduğu belli ama maalesef hala düzeleceği konusunda endişeliyim. Cf lere açıldığı günden beri 3 kere girdim o günden beri girmiyorum bu yüzden sze de aynını öneririm katılım azalırsa çözüm bulunacaktır

birol2003

Üye
Bunun için partinin dışarda kurulması ve etkinlik saati gelince parti liderinin katılması gerekmektedir, her partinin lvl ine ve item durumuna göre bir puantajı olmalı ve sisteminde denk bir parti ile karşılaştırma ayarlaması da gerekir, solo girmek isteyenler için ise random parti seçeneği olmalı (şu anki gibi)
10 etkinlikten birine girebiliyorsak öpüp başımıza koyuyoruz, günde 3 kere ilk tıklayanın alındığı herhangi bir ön şart aranmayan karambol bir sistemde sc gibi karakter türleri gibi seçeneklerin kısa zamanda geleceğini sanmıyorum, öncelikle girişleri herkese eşit açmaları gerekiyor, yönetimin eşitlik anlayışı ilk kim tıklarsa girer. Benim eşitlik anlayışım ise tüm oyuncuların faydalanabileceği, etkinlik sırasında gerçekten hakeden ekibin zafere ulaşacağı bir etkinlik. Daha bu aşamaya gelinmesine çok var.

birol2003

Üye
Günde 3 kere yapana kadar, akşam belli bir saat diliminde gurup zindana girer gibi partisini kuran join desin, karşı parti gelince de etkinliğe atsın. Mesela akşam 21:00 - 21:30 arası bir zaman diliminde, ama yok bizde öyle değil ekranın sabit bir penceresine hep aynı saatte gelen bir düğme, herhangi bir ön hazırlık yaptı isen, ekran işretleme,makro, v.b. girersin yoksa giremezsin. Irklar arası dengesizlik varsa da çözümü çok basit, kullanıcı isimlerini etkinlik süresince sayısal değer olarak çevirirsin içeriye karma olarak alırsın kimse açıkta kalıp ağlamaz böyle haftalardır ağladığımız gibi.

RickSancheZz

Üye
valla ne kadar sinirlensemde kimseye bişey demiyorum.

boşa gidiyor diye sc basmayan arkadaşlar; Sc nizi basın cfwden sonra solo dungeonlara girin sc boşa gitmemiş olur :D

MaRaKeSH

Üye
Bunun için partinin dışarda kurulması ve etkinlik saati gelince parti liderinin katılması gerekmektedir, her partinin lvl ine ve item durumuna göre bir puantajı olmalı ve sisteminde denk bir parti ile karşılaştırma ayarlaması da gerekir, solo girmek isteyenler için ise random parti seçeneği olmalı (şu anki gibi)
10 etkinlikten birine girebiliyorsak öpüp başımıza koyuyoruz, günde 3 kere ilk tıklayanın alındığı herhangi bir ön şart aranmayan karambol bir sistemde sc gibi karakter türleri gibi seçeneklerin kısa zamanda geleceğini sanmıyorum, öncelikle girişleri herkese eşit açmaları gerekiyor, yönetimin eşitlik anlayışı ilk kim tıklarsa girer. Benim eşitlik anlayışım ise tüm oyuncuların faydalanabileceği, etkinlik sırasında gerçekten hakeden ekibin zafere ulaşacağı bir etkinlik. Daha bu aşamaya gelinmesine çok var.

ilk tıklayan kısmına katılmıyorum orda sanki bir ayrım var ne kadar doğru bilmiyorum. ne zaman blood valleye girsem ilk sıralarda basmama rağmen sonradan oyuna çekiyor bir karakter dengesi var belli algoritma hatası var. dışarda kendi partinle girmen de sorun iyi olan zaten iyi olduğu için ambargo koyulur. dengelenme adına partiyi oluşturan unsurlar belirlenip eşit olarak dağıtılmalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt