Crystal Event saatleri

birol2003

Üye
Evet arkadaşlar

Ticket olarak ilettiğim bir konuyu buradan da sizlerle paylaşmak istedim

02:00 - -14:00 ve 20:00 gibi çalışan oyuncuları kapsam dışına çıkaran 3 saat diliminde event yapılıyor, öğrenci ve çalışmayan oyuncu gurupları için tasarlanmış bu saatler yarın okullar açıldığında sadece çalışmayan kesim için cazip olacaktır kanısındayım. Ben kendi adıma 01:00 - 13:00 ve 21:00 saatlerini daha uygun görüyorum ama genel kitle ne durumdadır bilmiyorum.

Ayrıca halen saatler uymuyor desemde hafta sonu ve bazı gecelerde denememe rağmen halen evente giremiyorum, oda sayısı artırılabilir, account başına günlük 2 sefer ile sınırlandırılabilir gibi çözüm üretilmesi lazım, madem adı event bu etkinlikten tüm oyuncuların max. düzeyde yararlanması sağlanamazmı ?

HeaveN

Üye
Aslında Öğlen 13:00 akşam:19:00 gece:00:00 gece 2 baya geç kalıyo

MaRaKeSH

Üye
09:00 - 16:00 - 21:00 en uygun saatler bence gece çok fazla oyuncu olmuyor çünkü

MajorMikey

Üye
Bence saatler gayet uygun. Çalışan insan zaten akşam çok rahat 20:00 yetişebilir. Bazı mesailer gece 12 de bitiyor onlarda gece eventine yetişir. Bazıları ise sabah işten geliyor onlarda öğlene yetişir bence gayet ideal

birol2003

Üye
Bence saatler gayet uygun. Çalışan insan zaten akşam çok rahat 20:00 yetişebilir. Bazı mesailer gece 12 de bitiyor onlarda gece eventine yetişir. Bazıları ise sabah işten geliyor onlarda öğlene yetişir bence gayet ideal
Ankara ve İstanbul da yaşayıp belli başlı sorumlulukları olan 30 yaşını aşmış, eve kapıdan girince hemen oyun başına oturamayan oyuncuları kastetmiştim aslında.

Ayaığındaki çorabı bile çıkarmadan oyun başına oturabiliyorsanız zaten sorun yok, firma sizlere uygun saatlere göre ayarlama yapmış zaten, ben diğer sosyal guruptan bahsetmiştim, asosyal grup zaten günün her saati girebilir, girebiliyor da hatta yan charları ile birlikte girebiliyor.

Benimki sadece kişisel görüş, benim gibi olanlarda olduğu biliyorum kabul edilirse ne ala kabul görmezse yapacak bir şey yok ucunda ölüm yok baştan beri giremiyoruz zaten kimsenin bir kaybı yok bu konuda.

murolity

Üye
saatler değişmesi gerekiyor. Adam şimdi ufacık şehirde oturuyor evi ile iş yeri arası 15 dk yetişiyor peki ya günde 1 saat trafikte kalanlar nasıl yetişsin ? 20:00 - 21: 00 e 02:00 de 01:00 e alınsa çok iyi olur. Yurt dışındaki oyuncular düşünülmüş ancak bu saatler bile onlar için yeterli oluyor.

bedomazo

Üye
saatler değişmesi gerekiyor. Adam şimdi ufacık şehirde oturuyor evi ile iş yeri arası 15 dk yetişiyor peki ya günde 1 saat trafikte kalanlar nasıl yetişsin ? 20:00 - 21: 00 e 02:00 de 01:00 e alınsa çok iyi olur. Yurt dışındaki oyuncular düşünülmüş ancak bu saatler bile onlar için yeterli oluyor.
yurtdisindayim nasil beni dusunmus acaba ? neye gore konusuyosun. sen bu oyunda herhangi bir yurtdisindan oyniyan oyuncunun dusunuldugune cidden inaniyomusun

Jacques

Üye
sabah 9 da işe gidiyorum 7:40 da sabah olsun öğlen oynuyamam öğlen olmasın akşamda 7 de olsun birde 11 de olsun uyumadan önce tamamdır bu şekilde düzenlensin çabuk.

ek olarak benim olduğum takım hep kazansın onuda düzeltin.

Archantos

Üye
sabah 9 da işe gidiyorum 7:40 da sabah olsun öğlen oynuyamam öğlen olmasın akşamda 7 de olsun birde 11 de olsun uyumadan önce tamamdır bu şekilde düzenlensin çabuk.

Kahvaltınızı Crystal öncesi mi yapmak istersiniz sonrası mı? :)

birol2003

Üye

makaray alınacak bir konu değil bu, normal şekilde çalışan insanların aktif saatlerinden bahsettim, vardiyalı çalışanlardan, herhangi bir sebeple işsiz evde oturanlardan yada çoluk çocuktan bahsetmedim. sen bu guruplara dahilsen zaten yorum yapmamalısın, ben etkilenen insanların fikrini merak ettim, buradan bir çıkarım yapmak gibi bir düşüncem zaten yok gerekli başvurumu yaptım olursa olur olmazsa olmaz.

Lady

Üye
Oyuncuları çalışan, işsiz, vardiyalı, öğrenci ya da part-time gibi ayırmak bence doğru değil. Oyuncu oyuncudur. Zamanı olan oynar, az olanda az oynar. Eğlenir ve oyundan çıkar. Ama istenilen değişiklik uygun görülürse yapılabilir. Olmayacak şey değil.

HeaveN

Üye
Aslında şuan kristal saatleri çok güzel ayarlanmış..

Bi husus var o kötü gece uykum geliyo gözlerim kapancak 2:00 etkinlik çok geç gibi geldi.
belki çoğu kişi öyledir yarın iş varsa gece 2 kristal girceni sanmıyorum uykuyu bırakman lazım gündüz uyuman lazım.

birol2003

Üye
Bir kısmınız konuyu tersinden anlamış belliki, bu saatler sadece oyun odaklı asosyal insanlara göre uygun (her üçü için konuşuyorum)

Gündüz 15:00 gündüz oyuncuları
Akşam 21:00 Türkiye'den oynayan akşamcı tayfa
Gece 03:00 Avrupa oyuncuları

bu şekilde de yapılsa yine mantık çerçevesinde olur, günlük giriş hakkını teke düşürürsen her kesim girer oyuna şimdi kim giriyor bu saatlerde ?

zaten yönetim bir şey yapacak olsa şimdiye kadar çoktan yapardı, hardcore oyuncuya göre düzenledikleri belli bu saatleri.

rahat olun kazan kaldırmayın yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt