Crystal Fortress Dile Gelicek Yeter Artık !!

Mitrailleusse

Yeni Üye
Eşleşme sisteminde ciddi sıkıntılar var hiçbir protean oyuncusu mutlu degill Bowl yada slotlarda zaten lunaskarın ezici üstünlüğüne bi şekil alıştık
Fakat Cry etkinliğinde protean olarak takımımda bir tane Warior görmedim karşı takıma fixx 2 adet mele geliyor .
Şimdi bp kas öyle diyecekler peki arkadaşım karşıma gelen wariorda benimle aynı bp de ki benim bulunduğum eşleşmeye atıyor . Sorun benim takımımda neden yok !!!

Bu sistemin acil değişmesi gerek
Proteanda sizin oyuncularınız @RiseONLİNE neden bize kulak vermiyorsunuz illa ırk mı basıp lunaskara mı geçelim bumudur çözüm ???

xneonx1

Üye
adminlere diyorum ki; arkadaşımla bp'em benzer, adama priest gelmiyor ben 4 priest 4 okcu oluyorum karuslar 2 warior 2 pri tam pk ekibi geliyorlar diyorum hala yok 75 level yok bp falan saçmalıyorlar. yalan söylüyoruz sanki hayatımız çocukluğumuz mmorpg ile geçti çalışmıyor demekki proteanda neyi zorluyorsunuz çalışmıyor çalışmıyor bırakın şu yalanları..

yetiyet

Üye
Bir sonraki güncelleştirmeyi bekliyoruz, Birçok oyuncunun premiumu dün akşam itibariyle bitti. Bir sonraki güncellemede ciddi bir düzenleme olmazsa VEDA.
Bu eşleştirme problemi yalnız çok uzun süredir var ve yönetim sistemin sorunsuz olduğunu savnuyuor. Önümüzdeki büyük patchde de muhtemelen gelen tek yenilik skill bar kaydetme olacak

DeadLegion

Üye
Irk degistirince skill bookla gbyle acilan skiller sifirlanmamali. Bunu sirf skill book drobu degersiz olmasin oyundan gb silinsin diye yapmislar ama oyuna zarar veriyor. Bu boyle olmasaydi oyuncular iyi kotu dengeyi kendileri saglardi.

Mitrailleusse

Yeni Üye
Irk degistirince skill bookla gbyle acilan skiller sifirlanmamali. Bunu sirf skill book drobu degersiz olmasin oyundan gb silinsin diye yapmislar ama oyuna zarar veriyor. Bu boyle olmasaydi oyuncular iyi kotu dengeyi kendileri saglardi.

Kesinlikle kanka sürekli var arvadda 2 sene lunaskarın üstünlüğü ile geçti en sonunda Karma partiyle çözüm buldular bi ara die hatırlıyorum . Şuan gerçekten sinir strees sahibi oluyosun bunun icin ırk basmak istemiyorum ama oyun buna itiyor herkesi ben etmem ama eden eder yani . çözümün bu olması üzücü

Otistik

Üye
Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum her iki ırkta gelişmiş oyuncular var gelişmemiş oyuncular var kasıt yokki ortada.

Mitrailleusse

Yeni Üye
Peki ben bu konuyu yaklşık 1 hafta önce açtım sonra bu sorunlardan sıkılıp ırk bastım şuan Winn üzerine win alıyorum . Db / cc pri oynuyorum Oyunculuğummu gelişti ?

Takımımda her defasında 2 warior gelio karşımdaki takımın warioru yok fre win alıyoruz oyunun özeti bu . Gelişmiş gelişmemiş degil yani olay uzaya mekik göndermiosun sncta

GamingDeaF

Üye
neden herkes LUNASKAR da oynadığı şimdi anlaşıldı. Lunaskar olma zamanım geldi. Proteanın CR kazanabilmesi imkansız artık..

Rise yönetimi olaya hiç ciddi bakmıyor. gerçekten çok ciddi eşleşme sorunu var. RASTGELE OLMALI !!

EvoX

Üye
70+ girdiğim CFlerin hemen hepsinde 4 priest 4 okçu veya 8 okçu oluyor partide. Irk: Protean. Yani bir sorun olduğu apaçık ortada. Onlarca gelebilme ihtimali olan senaryodan hep aynı ikisinin gelme ihtimali, 2 dungeonda bir epik takı drobu almayla eşdeğer :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt