Öneri Crystal fortress giris duzenlemesi

ENTOURAGEEEEEEEEEE

Üye
suanki girdigim fortresslarda gordugum kadariyla 65 level hesaplar ile 60-64 arasi hesaplarda gozle gorulur bir fark var dolayisiyla hem insanlari 65 olmaya tesvik etmek hemde fotress deneyimini iyilestirmek icin malum oyundaki sistem gibi max level fotressi ile 60-64un fotressin farkli olmasini oneriyorum bu sekilde oyucunun etkinlik deneyiminde gozle gorulur bir keyif artisi olucagini dusunuyorum. suan ki sistem kimde daha az farmer varsa o tarafin kazandigi bir sisteme donmus durumda

NedLuke

Üye
suanki girdigim fortresslarda gordugum kadariyla 65 level hesaplar ile 60-64 arasi hesaplarda gozle gorulur bir fark var dolayisiyla hem insanlari 65 olmaya tesvik etmek hemde fotress deneyimini iyilestirmek icin malum oyundaki sistem gibi max level fotressi ile 60-64un fotressin farkli olmasini oneriyorum bu sekilde oyucunun etkinlik deneyiminde gozle gorulur bir keyif artisi olucagini dusunuyorum. suan ki sistem kimde daha az farmer varsa o tarafin kazandigi bir sisteme donmus durumda
Evet kardeşim bahsettiğin konu için sana katılıyorum sonuna kadar. Daha yeni bir oyun ve zamanla biz kullanıcılar olarak beraber geliştireceğiz çok daha iyi olacaktır herşey.

KonTRGerilla

Üye
sonuna kadar katılıyorum... nerde döner ekmekçi var omuzluyoruz . bu nedir be kardeşim. 3 kere girdim canımdan bezdim. girişler 65+ olsun lütfen

Contadini

Üye
Kesinlikle katılıyorum, sınırın +65 olması takımların daha dengeli ve adaletli olmasını da sağlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt