Crystal Fortress War etkinliği hakkında

bebish

Üye
öncelikle merhaba arkadaşlar, etkinlik başladığından beri her gün işimi gücümü bırakıp saniyesinde tıklamama rağmen etkinliğe henüz hiç girememiş biri olarak şunu sormak istiyorum.

* madem bu etkinlikte bazı sıkıntılar var neden etkinlik tamamen kapatılmıyor sizce de haksızlık olmuyor mu giremeyen bir sürü insan var?

Zirzopsky

Üye
Aynı sıkıntı bende de var oyun dengesi bozuldu iyice ya herkez girsin ya kimse girmesin bu nedir arkadaş

mewlan

Üye
Etkinlik başladığından beri bugün de dahil hiç girmişliğim yok. Bazıları floot atıyor 19 gold chest satılır diye. Bence bu tamamen oyunda haksız rekabet yaratıyor. Giremiyen arkadaşlar girenlerden geri kalmakta ve bu insanın oyundan uzaklaşmasına neden olur. Bana zamanlama veya yahut farklı bir şey söylemeyin salisende tıklamama rağmen almıyor. Şaka gibi etkinliği hiç göremeyenler var. Bu umarım durumun ne kadar saçma olduğunu açıklar.

Tcetveli

Üye
Oyunda 1 tane etkinlik var adam gibi ona da giremiyoruz günlerdir. 65 Level oldum bu etkinliğe de giremiyorum. Oyunun hiçbir bağlayıcılığı kalmadı. Resmen Amaçsız bir hal aldı. Etkinlikler ile ilgilenin lütfen.

Alkoer

Üye
zindanlar gibi. ilk açıldığında zindan kapasitesi inanılmaz düşüktü girilmiyordu 2 saat beklemenin ardından bile. zamanla düzeldi.

sunucu kapasitesinin yükselmesi lazım kesinlikle.

Zirzopsky

Üye
Hala giremiyorum ne zman düzelecek resmen adaletsizlik var bu nedir

Monachiel

Üye
Etkinlik başladığından beri bugün de dahil hiç girmişliğim yok. Bazıları floot atıyor 19 gold chest satılır diye. Bence bu tamamen oyunda haksız rekabet yaratıyor. Giremiyen arkadaşlar girenlerden geri kalmakta ve bu insanın oyundan uzaklaşmasına neden olur. Bana zamanlama veya yahut farklı bir şey söylemeyin salisende tıklamama rağmen almıyor. Şaka gibi etkinliği hiç göremeyenler var. Bu umarım durumun ne kadar saçma olduğunu açıklar.
Gerçekten büyük rezalet, bir şeyi yapamıyorsan en azından kullanıma kapatırsın. Bir çok oyuncu kaybetse dahi ödül alabilirken bir çok kişi katılamıyor.

IBoRiS

Üye
ben çıkarçıkmaz tıklıyorum ilk gün hariç hepsine girebildim saniye tam 15 te çıkıyo ona göre hazır olun.

Bogateg

Üye
Bende tıklıyorum giremedim 3 gundur belli ki bir problem var

bebish

Üye
sorun devam ediyor.. biz bu etkinlikten neden yararlanamıyoruz ?

Molarite

Üye
Abi girsenizde çok güzel değil emin olur :) Karşıya 65 lvl full itemli adamlar geliyor bize 61 lvl görev itemli BP'ler. İlk önce lvlı eşitlemeleri lazım ve her girişte 1 tane sc hediye etmeleri lazım bizim adamlar 500 canla ortalıkta dolaşıyor buff sw gelmeyince sinirlenip afk kalıyorlar :) Mükemmel bi ileri görüşlülük rise ekibinden böyle devam :) Girmek bir dert girdiginde böyle insanlarla uğraşmak bir dert

Zirzopsky

Üye
Ben bu konu hakkında dm den den yazdım herhangi bir geri dönüş yok saldım cayıra suan kostüm oto atack nasıl daha çok para kazanırız onlarla ilgileniyorlar herhal

HeaveN

Üye
Sakin sunucuda deneyin giriyo beyler bu gun girdim

Alkoer

Üye
Ben tezek online ın çıkışından beri hala inatla priest oynayan birisi olarak söylemek istiyorumki oyunu çok çabuk tükettik.

Ben 2004 te oynamaya başladığım priesti 2010 da bırakana kadar buffer/healer olarak oynadım. Çok nadir (babashopper) adamlar hariç herkez buff isterdi. Parti vs yada csw gibi etkinlikte full sc basardık.

Şimdi burda bakıyorum herkez full sc. Sc basmasan priestin buff-heal animasyonları ağır kalıyor. Toplu cure yok. Karşıya itemli okçu ekip gelirse şansın yok gibi.

Oyun şuan dengesiz üstüne bu crystal fortress etkinliği tek düze haritası ile pk nın yetersizliğini daha da göz önüne koyuyor.

Tezek online daki bdw etkinliği lv aralıklarına göre olması, dar bir alan ama çeşitli harita özellikleriyle daha oynanabilir bir etkinlikti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt