Crystal Fortress War Saçmalığı

Edgelord

Yeni Üye
Bu etkinlik açıldığı andan itibaren Galia serverında Lunaskar tarafına dengeli bir şeklinde yani 2 warrior 2 asas 3 pri vs. gibi takım atarken protean kısımına 4 str priest 3 okçu 1 asas şeklinde saçma bir dağılım yapıyor. 4 cfw da aynı şekilde oluşu bunun hata olduğunu gösterir. ŞU DURUMU DÜZELTİN OYUN LUNASKAR ÜZERİNE KURULMUŞ RESMEN CZ DE DAHİL

wolfingen

Üye
Bu etkinlik açıldığı andan itibaren Galia serverında Lunaskar tarafına dengeli bir şeklinde yani 2 warrior 2 asas 3 pri vs. gibi takım atarken protean kısımına 4 str priest 3 okçu 1 asas şeklinde saçma bir dağılım yapıyor. 4 cfw da aynı şekilde oluşu bunun hata olduğunu gösterir. ŞU DURUMU DÜZELTİN OYUN LUNASKAR ÜZERİNE KURULMUŞ RESMEN CZ DE DAHİL
Keşke cfwye girebilsem...

Babayiğit

Üye
Bende aynı dertten muzdaribim dostum, karşıya güzel karma takım verirken bana 4 buffer priest, 3 okçu veriyor. Kaç gündür giriyorum hep aynı, bugünde aynı olur sanırım. Wooden chestimizi bile alamadan çıkarız.

yetiyet

Üye
6 Defa girdim. Ya hiç priest gelmiyor yada en az 4 tane str priest geliyor ve karşıya warrior asas, int priest geliyor anlamadım. Birde sürekli takıma 70 level görev itemli adamlar geliyor karşıya 8 hatredli. Bu bp olayı için min kaç k lazım ki, çok yok ama sağ taraf 10k, Az olsa bile en azından 75lerle eşleştirmeli diye düşünüyorum.

yetiyet

Üye
Algoritma nasıl çalışıyor bilmiyorum. Bugün öğlen için 1k protean , 2k lunaskar tıkladı. Galiba proteanların hepsini aliyor, lunaskarların yarsıını almıyor. Proteainların hepsini aldığı için düşük bp seviyelerinde takımın yarısı bp diğer yarıs da okçu olurken galiba lunaskarlarda 2 katı kişi tıkladığı için onlarda daha dengeli çekiyor. 7. CFW'me girdim henüz dengeli bir partiye denk gelmedim. Hep karşıya 1 warrior 2 int pri 5 rogue atıyor bize hep 4 str pri 4 rogue

3 Arkadaşsız toplamda 15 tane etkinlik girdik. 2 rogue, 1 int priest. Sadece int pri olan arkadaş 1 kere kazanabilmiş

Son düzenleme:

Babayiğit

Üye
Eveeet, CF yine şaşırtmadı. Takımda benim haricimde bir tane 75 lvl adam var. 4 buffer priest 4 okçu. Okçuların 70 skilli açık değil, zaten leveling aşamasındalar daha.
Karşı takım 3 warrior 1 asas 2 okçu 2 priest. Oyundan soğutmaya başladı bu durum ciddili, townda oturarak etkinlik kaybediyoruz.

Ekrem abi, bari wooden chest verseydin be abii modunda geçen günler, Teşekkürler Rise Online World.

CF.png

The Matrix

Üye
Level ve battle point sıralaması olması gerekiyor bence, 75 level skilleri açık birisi olarak takımıma gelen 70 level insanlar yüzünden kaybediyorum.

yetiyet

Üye
Eveeet, CF yine şaşırtmadı. Takımda benim haricimde bir tane 75 lvl adam var. 4 buffer priest 4 okçu. Okçuların 70 skilli açık değil, zaten leveling aşamasındalar daha.
Karşı takım 3 warrior 1 asas 2 okçu 2 priest. Oyundan soğutmaya başladı bu durum ciddili, townda oturarak etkinlik kaybediyoruz.

Ekrem abi, bari wooden chest verseydin be abii modunda geçen günler, Teşekkürler Rise Online World.

Ekli dosyayı görüntüle 16102
Aynen öyle, takıma 4-5 tane buffer str priest geliyor farm preli. Biz zaten sc basıyoruz, adamlar hiç bir işe yaramıyor. Skill de sıfırlayamıyorlar öyle boş boş asaslara puan verip duruyor. 1 olur 2 olur ama her CFW böyle karşıya 2 warrior 2 asas bize 4-5 str priest. Adamlar 75 bile değil almışlar ellerine tokmağı kalkan bile takmıyorlar. Eskiden 90 tllik pre bile skill sıfırlıyordu. Yönetimin aç gözlülüğü yüzünden biz de mağdur oluyoruz. Ben oyunu oyun olarak görüyorum ama bu ev geçindiren arkadaşlar yüzünden oyunun hiç bir anından zevk alamıyorum.

testmaker

Üye
etkinlik geldiğinden beri var olan bir sorun düzeltilir umarım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt