Crystal Fortress

Yolcu

Üye
Crystal Fortress mütiş etkinlik olmuş :) yatan kalkmıyor oyundan çıkıyoruz.
Birde 500 def 22xx hp cara asas tek atıyor magelerde pert atak pirilerde iki vursa bide ben vuracamda teke gidiyor.
Etkinlikten hiç bişi anlamadım sanırım bir mantığıda yok.

ANGEL

Üye
bu etkinliğin bir saati varmı nasıl giriliyor,birde exp ödülüde olsa iyi olacakmış

Denek

Üye
ekranda ustte bir anda cikiyor "Katil" diye kisi sayilarini gosteren cinste. 5 dakika geri sayimi olan, gordumde unuttum :) katilmak ve ya o davet ekranin cikmasi icin belli bir bolgede olmana gerek varmi bilgim yok.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Etkinlik şu anda test aşamasındadır, ilerleyen günlerde stabil hale gelecektir. Etkinliğin amacı ve kurallarına bu linkten ulaşabilirsin.

Etkinlik Ödül Sistemi

Kazanan = Epic Rün Taşı
Beraberlik = Rare Rün Taşı
Kaybeden = Basic Rün Taşı

Yolcu

Üye

Vision güzel hoşda ölen karakter geri kalkmıyor. Asas tek atıyor. mage ve atak pirilere ne yapacaz asas gelsin öldürsünde 30 dk etkinlikte yatıp dinlenelimmi? mevzuyu tam anlamamış gibi.​

ANGEL

Üye
Merhaba,

Etkinlik şu anda test aşamasındadır, ilerleyen günlerde stabil hale gelecektir. Etkinliğin amacı ve kurallarına bu linkten ulaşabilirsin.

Etkinlik Ödül Sistemi

Kazanan = Epic Rün Taşı
belirli saatleri varmı ve hangi haritadan katılım oluyor,detay verilse daha iyi değilmiydi?

burky

Üye

Vision güzel hoşda ölen karakter geri kalkmıyor. Asas tek atıyor. mage ve atak pirilere ne yapacaz asas gelsin öldürsünde 30 dk etkinlikte yatıp dinlenelimmi? mevzuyu tam anlamamış gibi.​

Mage ve Str priestlerin zaten defansları az olur dostum tek yemeleri normal.

VelvetNoir

Üye
Merhaba,

Etkinlik Ödül Sistemi

Kazanan = Epic Rün Taşı
Hocam belirli saatleri var mı peki yada rastlantısal mı join geliyor bazı saatlerde?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt