İstek Curse Resistance Nedir?

BenGeldim

Üye
Curse resistance benim bildiğim lanet karakter bilgisinde bulunan değerleri azaltan her türlü skill lanet skillidir ve curse resistance da bunun etkisini yüzdelik bir kısmını yok sayan şey olmalı. Mesela 1k defansınız var defans silen bir skill attılar ve curse resistance ını sayesinde örneğin 600 defansınız kalması gerekirken 800 defansınız kaldı gibi. Bu curse ne işe yarar benim dediğim doğrumu? Doğruysa neden çalışmıyor? Bir planlama var mı? Normalde bu tarz oyunlar battle priest gibi karakterlerin ilah gibi dolaşmasını engelleyen bir resistance dı ama burada çalışmayınca ilah gibi dolaşıyorlar..

Jacques

Üye
Ne çalışıyor ki en basitinden yüzlerce çeviri hatasını bile düzeltmiyor adamlar görevleri yarıya düşürmüşler 60 olan görev 30 olmuş ama altta öldürmen gereken 60 yazıyor önemsiz bir şey belki ama bize nasıl iş yapıldığını gösteriyor bunları bile yapmayan bi ekip var daha çoook ağlarız.

BenGeldim

Üye
Temel bir konu hakkındaki soruma cevap alamadım. Muhtemelen ekip çok dar. Oyunun gelişimindende anlaşılıyor. Şuana dek çok şey yapılabilirdi diye düşünüyorum. Daha kritik sorunları çözerek gidiyorlar

Alkoer

Üye
Normalde bu şekil çalışıyor dediğiniz kınayt örneği ise curse hiçbir işe yaramıyordu orda.

Harpy gibi yaratıkların attığı zehiri engeller şeklinde hurafe vardı ben priest oyuncusu olarak denedim ama bir fark göremedim.

Sadece basit element resistler çalışır.

BenGeldim

Üye
Normalde bu şekil çalışıyor dediğiniz kınayt örneği ise curse hiçbir işe yaramıyordu orda.

Harpy gibi yaratıkların attığı zehiri engeller şeklinde hurafe vardı ben priest oyuncusu olarak denedim ama bir fark göremedim.

Sadece basit element resistler çalışır.
Ne diyorsun yani sahte egzoz çıkışlı araba gibimi curse :D bari bi kaç resist daha yazsalardı daha şekil olurdu :D

_Annatar_

Üye
Kendi kişisel deneyimim curse resistin yaratıkların verdiği zehir hasarını azalttığı şeklinde. Rakamlar afaki olacak şekilde curse resist azken harpy 25 zehir vuruyorken priestin resist skili basiliyken 15 vuruyor gibi.
Aynı zamanda skewer gibi yürüyüş hızını azaltan skillerin tutma olasılığını azaltıyor olabilir(denemedim emin degilim). Malum oyundaki leg cut scream vb skillerin tutma ihtimalini azaltiyordu net sekilde curse resist.

BenGeldim

Üye
İnşallah bir cevap alırız calışıp çlaışmadığı hakkında ve ne işe yaradığı yada yarayacağı hakkında bakalım bekliyoruz.

Archantos

Üye
Str , Magic , Defense bonusları çok iyi çalışmakta fakat Dex ve diğer tüm bonuslar tam etkisini göstermedigini hissediyorum. Ya da okçuda Dex bozuk bu yüzden bunu söylüyor da olabilirim. Takı Poison bonusları çalışmadığı için şuan Curse resistance ve diğerlerinin tam etki yarattığını ve düzgün çalıştığını düşünmüyorum tam denememekle birlikte bunları söylüyorum.

Tolgun

Üye
Curse resistance benim bildiğim lanet karakter bilgisinde bulunan değerleri azaltan her türlü skill lanet skillidir ve curse resistance da bunun etkisini yüzdelik bir kısmını yok sayan şey olmalı. Mesela 1k defansınız var defans silen bir skill attılar ve curse resistance ını sayesinde örneğin 600 defansınız kalması gerekirken 800 defansınız kaldı gibi. Bu curse ne işe yarar benim dediğim doğrumu? Doğruysa neden çalışmıyor? Bir planlama var mı? Normalde bu tarz oyunlar battle priest gibi karakterlerin ilah gibi dolaşmasını engelleyen bir resistance dı ama burada çalışmayınca ilah gibi dolaşıyorlar..
Curse resistance Player lara karsi resist degil, lanet damage vuran moblara calisiyo :D hangisi lanet vuriyo onu sen dene arch demon mu, deathlord mu^^.

tigger

Üye
Tüm yeteneklerin, potların vs. rehberi-tanıtımı yapılmalı. Gerçekten çoğu şey muamma.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt