Cyristal Fortness Girişi İçin Öneri

zubidubi44

Üye
Cyristal Fortness etkinlik girişi için şöyle bir önerim olacak, Etkinlik girişleri yönetimin belirlediği BP puan aralıklarına göre eşleştirilecek ve yüksek BP'li etkinlik ödülleri düşük BP'li etkinlik ödüllerinden daha değerli olacak.

Örnek veriyorum:
0-10.000 (Kazanan Wooden Chest, kaybedene ödül yok.)
10.000-50.000 (Kazanan Gold Chest, Kaybeden Wooden Chest)
50.000-200.000 (Kazanan Elite Chest, Kaybeden Gold Chest)
+200.000 (Kazanan Royal Chest, Kaybeden Elite Chest)

Buradaki amaç, en nihayetinde savaş etkinliği olan bu etkinlikte birbirine daha denk karakterleri aynı haritaya sokup rekabeti ve dengelemeyi sağlamak ve verilmiş olan emeğin ödülünü de aynı oranda artırmak. Etkinlik bu formata getirilirse kutuların droplarının gözden geçirilmesi gerektiğini söylememe gerek yok sanırım :)

Stupendous

Üye
Selamlar

Sevgili zubidubi44,

Öneri bakımından kulağa faydalı geldiğini düşünsem de, nasıl ki CSGO, Valorant gibi oyunlarda ELO boost gibi bir durum söz konusu ise, burada da emin olunuz, o 1 milyon bp'ye ulaşan da muhteşem oyuncudur diyemeyiz. Parti kurup, düzgün bir ekiple takılan herkes, 1 ay boyunca aralıksız günde 6 7 saat harcasa, ortalama 1 günde 15k bp yapsa, 450k bp yapar. Bu o adamı profesyonel yapmaz.

Saygılarımla,

birol2003

Üye
öneriniz oyuncular arası dengeyi hiç kapanamayacak derecede açar, 1. sistem bu bp leri süs olarak vermeyip bir yerlere item,takı, kozmetik v.b şeylere harcatmalı
2. düşük bp li oyuncuya yüksek, yüksek olana düşük vermeliki, yüksek oyuncular bu bp leri süs olarak gezdirmek yerine bir yerlerlere harcamayı zorunlu hissetmeli
5 aydır bu oyunu oynayan bir oyuncu heleki boş vaktide bolsa milyonu devirmiştir, yeni patchlerden sonra başlayacak oyuncu ne zaman yetişecek o seviyeye ayrıca 5 ay önceden başlayan oyuncunun erken başlamış olmaktan öte nasıl bir üstünlüğü olabilir yeni başlayandan. üst baş konusuna girmiyorum yapımcının anlaşmalı olduğu bir sürü tuhafiye var bu işleri üstlenmiş olan geçen etkinlikte gördük herhangi birinin mağazasından üstünü başını dizebilir yeter ki şirketin amblemi sol tarafa basılı olsun :)

zubidubi44

Üye
Selamlar

Sevgili zubidubi44,

Öneri bakımından kulağa faydalı geldiğini düşünsem de, nasıl ki CSGO, Valorant gibi oyunlarda ELO boost gibi bir durum söz konusu ise, burada da emin olunuz, o 1 milyon np'ye ulaşan da muhteşem oyuncudur diyemeyiz. Parti kurup, düzgün bir ekiple takılan herkes, 1 ay boyunca aralıksız günde 6 7 saat harcasa, ortalama 1 günde 15k np yapsa, 450k np yapar. Bu o adamı profesyonel yapmaz.

Saygılarımla,
CSGO ve Dota 2 gibi oyunları çok oynadım. Evet bu soruna kesin bir çözüm bulmak imkansız bir şey ancak belirli önlemler alarak bu işi en aza indirmek mümkün. CS GO nun belirli bir süre oyuna girmediğinizde rankı sıfırlaması gibi. Burada da atıyorum BP puan göz önüne alınmaz da her ay başında sıfırlanacak olan sağ BP puanına göre katagorize yapılabilir mesela. Bu da söylemiş olduğunuz boost işlemini her ay her ay yapmayı ciddi anlamda önleyeceğini düşünüyorum. Burada sunacağımız fikirlerin bu tarz oyunlarda illa ki kötüye kullanacak kişiler çıkacaktır ama biz bu işi en aza indirebilecek fikirleri oyuna geçirmemizin faydalı olacağını düşünüyorum.

zubidubi44

Üye
öneriniz oyuncular arası dengeyi hiç kapanamayacak derecede açar, 1. sistem bu bp leri süs olarak vermeyip bir yerlere item,takı, kozmetik v.b şeylere harcatmalı
2. düşük bp li oyuncuya yüksek, yüksek olana düşük vermeliki, yüksek oyuncular bu bp leri süs olarak gezdirmek yerine bir yerlerlere harcamayı zorunlu hissetmeli
5 aydır bu oyunu oynayan bir oyuncu heleki boş vaktide bolsa milyonu devirmiştir, yeni patchlerden sonra başlayacak oyuncu ne zaman yetişecek o seviyeye ayrıca 5 ay önceden başlayan oyuncunun erken başlamış olmaktan öte nasıl bir üstünlüğü olabilir yeni başlayandan. üst baş konusuna girmiyorum yapımcının anlaşmalı olduğu bir sürü tuhafiye var bu işleri üstlenmiş olan geçen etkinlikte gördük herhangi birinin mağazasından üstünü başını dizebilir yeter ki şirketin amblemi sol tarafa basılı olsun :)
1. öneriniz ayrıca değerlendirilmesi gereken bir konu,
2. öneriniz şuanda zaten mevcut olan sorunumuza çözüm olmak yerine sorunu artıracağını düşünüyorum. İnsanlar etkinliğe güçlü karakterlerle girmek yerine ezik karakterler ile girip daha iyi ödül almak isteyecektir.
3. Şu konuda size hak veriyorum, oyuna yeni başlayan birinin eski başlayan biri ile rekabeti zorlaşacaktır bu konuda da BP puanı değil de her ay başında sıfırlanan Sağda bulunan puan baz alınarak etkinliğe giriş düzenlenebilir.

HeaveN

Üye
Sürekli beyler birşey yapmayın :D

yakında goldchest kalkar böyle giderse wood chest alıyoduk onu bile vermiyo artık en azından kaybeden ufak bir ödül şart mana harcıyoruz savaşıyoruz.

birol2003

Üye
2 kez gold 1 kez wooden aldım başkada giremedim :) sadece sizler için ter döküyorum burada kendim için bir şey istiyorsam sağdan soldan gelecek bp lerim yukkardan aşağıya gelsin.

zubidubi44

Üye
Sürekli beyler birşey yapmayın :D

yakında goldchest kalkar böyle giderse wood chest alıyoduk onu bile vermiyo artık en azından kaybeden ufak bir ödül şart mana harcıyoruz savaşıyoruz.
Önermiş olduğum sistemde oyuna emek harcayan biri etkinliği kaybetse bile Elite veya Gold chest alabiliyor :)

MaRaKeSH

Üye
Selamlar

Sevgili zubidubi44,

Öneri bakımından kulağa faydalı geldiğini düşünsem de, nasıl ki CSGO, Valorant gibi oyunlarda ELO boost gibi bir durum söz konusu ise, burada da emin olunuz, o 1 milyon bp'ye ulaşan da muhteşem oyuncudur diyemeyiz. Parti kurup, düzgün bir ekiple takılan herkes, 1 ay boyunca aralıksız günde 6 7 saat harcasa, ortalama 1 günde 15k bp yapsa, 450k bp yapar. Bu o adamı profesyonel yapmaz.

Saygılarımla,
üstat bayılıyorum senin su yorum şekline gerçekten harikasın :) gerçekten favorisin hitap şeklinle benim için

BySavas

Üye
etkinliğin günde 3 kereden 1 kereye düşürülmesini öneriyorum. piyasaya çok fazla item giriyor ne yazıkki.

priesttt

Üye
Saçma öneri kişi etkinliğe hükmen yenilmiş giriyor bu durumda, yeni bir craft yeteneği açılmalı, bu yetenek sadece pk sırasında adam kestikçe yükselmeli, craft yaparkende her craft başına belli coin istemeli veya craft malzemesi sundiresten alınması gerekli

zubidubi44

Üye
Saçma öneri kişi etkinliğe hükmen yenilmiş giriyor bu durumda, yeni bir craft yeteneği açılmalı, bu yetenek sadece pk sırasında adam kestikçe yükselmeli, craft yaparkende her craft başına belli coin istemeli veya craft malzemesi sundiresten alınması gerekli
önerinizi tam olarak anlayamadım ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt