CZ Combat Mekanikleri & Nasıl test edelim?

ferhatbudak

Üye
CZ Combat Mekanikleri Eksikleri

• Partinizden biri öldükten sonra yanıp sönerken TP yapabiliyorsunuz. (-)
  • Ölen birini tp yaptıktan sonra "Z"ye geliyor ve ölümsüz 3 4 saniye takılıyor. (-)
  • CZ de petler çok fazla görünü kirliliği yapıyor. Düşman parti 8 kişi olsa bile 16 kişi gibi görünüyor. (-)
  • Charlar drift ata ata yürüyor. (-)
Nasıl Test Edelim?

1. 1 gün boyunca level kastık vesayre 53 - 54 levellere ulaştık. Fakat gerçekten Eslantı görmek için 59 level kasmayacağız.
  2. Rise online'ı daha iyi bir yere getirmek için sadece bunu hayatımdan 3 gün sabah akşam canavar keserek geçirecek kadar maalesef sevmiyorum.
  3. İtem nereden bulacağız? 1 raptor & shard almak için 3 saat Alfa'da gerçekten canavar kesmek zorundamıyım?
  4. Para konusu oyun officalde böyle olabilri. BETADA DEĞİL. ALFADA HİÇ HİÇ HİÇ HİÇ DEĞİL
En azından Level & İtem & Para konuları kolaylaştırılmayacağı sürece tekrar oyuna login olacağımı düşünmüyorum. Alfa tamam test edelim oyunu geri bildirimlerde bulunalım ama tekrardan belirtmem gerekirse bu kadar didinip uğraşıp item & level & para'yı sıfırlanacağını bile bile kasacak kadar rise online ı sevmiyorum.

Xexzy

Üye
tamamiyle saçmalamışsın. alfa da oyunun temel mekanikleri oturtulur. yeni oyun alfalarında betalarında bulunmamış olmanız çok bariz. burası pvp sunucusu degil baştan yapılan bir oyun. çıkacağı zaman nasıl olması gerekiyorsa öyle test edilmelidir. eğer 1 saatte +5 shard yapcak olsan denge düzenlemenin hiçbir anlamı kalmaz. 1 ay boyunca level kasman gerekiyor her level neleri yapabileceğini veya yapamayacığını görmen gerekiyor ve yetkililerin de görmeleri gerekiyor. buraya gir arkadaşlarınla pk at farm yap diye değil. oyun çıkacağı zaman nasıl daha iyi bir hale getirilebilinir diye girmen gerekiyor. bunu yaparken benim gibi her level ı tadına vararak oyunu kavrayarak yapmanı tavsiye ediyorum. tabiki de 60 a 70 e level kasmak alfa da zor olmalı yoksa uygun zorluğu bulamazsın. item düşürmek zaten zor olmalı raptor shard almak için deliler gibi uğraşmalısın çünkü daha üstü yok. para konusunda da paraya ihtiyacın yok. oynarsan yeterince para kasabiliryorsun

GİL-GALAD

Üye
1-)Ön gösterimde Death Valley test edildi, Alfa1'de Death Valley test edildi.

2-)Alfa2 çoğunlukla PVE(item düşürme, level kasma, npc testleri, görev tamamlama, binek pet kullanma, upgrade uygulamaları) gibi sistemde ne gibi buglar ve hatalar var diye oyuncuya hem oyunu deneyimleme fırsatı hem de bu hata ve bugları geliştirici için tespit ederek gidermeye yönelik oluşturuldu.

3-)Oyunu bu derece sevmiyorsan ilgi duymuyor ve merak etmiyorsan o senin sorunun girmezsin olur biter.

4-)Oyunda shard raptor gibi item isimleri yok ve CZ diye bir map te yok.Önce herseye kendi isimleriyle hitap etmelisin.

Uçan Zürafa

Üye
Öncelikle şu haritaların ve eşyaların ismini öğrenseniz iyi olacak. Bu oyunda CZ ya da eslant yok, raptor veya shard da yok. Yazdıklarınızın büyük çoğunluğu test aşamasındaki bir oyun için gereksiz.

İyi forumlar.

ROLeveLDesign

Üye
30 gün açık kalacak diyelim, günde 3 saat oynasan 90h/month açılma amacını gerçekleştirirsin yani PVE sistemi... Hayatsız gibi oynarım diyorsan tercih senin, 3 gün açık kalıp kapanacakmış gibi yorum yapman beni güldürdü.

ERNC

Üye
Resmen kıyaslama yapıyorsun cz eslant vs yeni oyun anlayışı niye yok bu farklı bir oyun diye düşünüp bu oyuna ayak uydurmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum tabi ki bug hata vs bunları söylemen için Alpha var öncelikle bunu unutma . Başta da söylediğim gibi diğer oyunlar ile bu oyunu bir tutmaya çalışmayın . Zamanla her şey rayına oturur .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt