Dagger Of Balance Hk.

FesterAbdu

Yeni Üye
Gmler ve oyun tasarımcıları olarak oyunun her yönünü takip edemeyebilirsiniz anlıyorum ama Unique bir item olan Dagger of Balance zaten Ap olarak çok düşük durumda ayrıca +8 kısmında diğer unique item olan Deathwish de 92 zehir hasarı varken Dagger of balance +8 e geçirildiğinde zehir hasarı 80 de kalmakta. Ayrıca Asas sınıfı olarak oyunda Rock sınıfından sadece ve sadece Darkness zindanındaki final bosuna atak yapılmakta. Hem Ap olarak hem zehir olarak aşağıda kalan bir unique silaha Rock sınıfı bonusu eklenmesi itemi iyice kullanılmaz duruma getirdi. Online süresi yüksek olan bir asas oyuncusu olarak önerim en azından bu iteme Roguelere atak bonus getirilirse ap si düşük olmasına rağmen belki tercih edilebilir. (Rock sınıfına atak bonusu oyundaki en ucuz priest itemi olan Arch Sword da var Unique bir Asas silahına aynı özellik yakışmıyor!)

Ekli dosyalar

• 3333.jpg
    3333.jpg
    60.4 KB · Görüntüleme: 174
  • 22222.png
    22222.png
    353.6 KB · Görüntüleme: 174

manis97

Yeni Üye
Gayet net bir açıklama olmuş. En azından unique olan bir itemi özellikle asas sınıfı için buff diye nitelendirdiğiniz eklemeleri tekrar gözden geçirmenizi öneriyorum. Deathwishe böyle bir buff gelirken Dagger of balance itemi için gereksiz olarak görülen rock sınıfına vurmayı saçma buldum. Sonuç olarak asas sınıfı farm atan değil tam tersi death valleyde sürekli pk halinde olan bir sınıf.

Turanbrl33

Yeni Üye
Dagger of balance ile rock ne alaka zaten Asas gidip Flame rock mu farmlıyor Unique silahların hiç biri hak ettiği değere sahip değil. Epic itemler daha elit ve kullanımda bu oyunun amacı pwp ama bir cok itemin anti değeri pwp odaklı değil örneği dagger of balance bu güzel itemi ufacık bir oynamayla cok güzel hale getirebilirler ama maalesef hak ettiği değere sahip değil. Konu ile ilgili herhangi bir düzenleme yapılacağını sanmıyorum fikirler güzel ama maalesef fikirden öteye gidilmiyor.

fstab

Üye
bu oyunda hangi asas gidip rock cinsi yaratıkları kesebiliyor ? yada hangi asas farm yapıyor veya mob kesebiliyor zindan partilere bile okcu dönüp girmemiz gerekirken bu ne alakasız bi ekleme komple silin daha iyi, oyunun game dizaynını kim yapıyorsa tebrik ediyorum laf olsun diye ekleme yapıp güncelleme diye üstlerine rapor veriyorlar xD

Nevermore

Yeni Üye
Dagger of balance bomboş bir item, bu item yerine hatred unique olsa daha mantıklı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt