Öneri Dagger'lar Arasındaki Upgrade AP Farkları (Şikayet)

Kaziuga

Üye
Merhabalar, 3 hype asas iteminin +7 ve +8 karşılaştırmasını yapmak istiyorum;

Hatred's Blade +7 = 88 AP
Golden Snake +7 = 84 AP
Facelifter +7 = 80 AP

Hatred's Blade +8 = 98 AP (Upgrade farkı +10 AP)
Golden Snake +8 = 94 AP (Upgrade farkı +10 AP)
Facelifter +8 = 92 AP (Upgrade farkı +12 AP)

Gördüğünüz gibi diğer iki bıçak upgrade'i 10 ap veriyorken facelifter +12 ap veriyor ve bu da +7 ye kadar olanki fiyat/performans farklarını +8'den sonra bambaşka yerlere götürüyor. Bu dümdüz bir hatadır ve düzeltilmesi gereken bir şeydir. Durumla alakalı detaylı bir geri dönüş alırsam çok sevinirim, iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_39.png
    Screenshot_39.png
    15.7 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_40.png
    Screenshot_40.png
    30.8 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_41.png
    Screenshot_41.png
    41.5 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_42.png
    Screenshot_42.png
    20.9 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_43.png
    Screenshot_43.png
    27.1 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    39.9 KB · Görüntüleme: 97

Tolgun

Üye
Merhabalar, 3 hype asas iteminin +7 ve +8 karşılaştırmasını yapmak istiyorum;

Hatred's Blade +7 = 88 AP
Golden Snake +7 = 84 AP
Facelifter +7 = 80 AP

Hatred's Blade +8 = 98 AP (Upgrade farkı +10 AP)
Golden Snake +8 = 94 AP (Upgrade farkı +10 AP)
Facelifter +8 = 92 AP (Upgrade farkı +12 AP)

Gördüğünüz gibi diğer iki bıçak upgrade'i 10 ap veriyorken facelifter +12 ap veriyor ve bu da +7 ye kadar olanki fiyat/performans farklarını +8'den sonra bambaşka yerlere götürüyor. Bu dümdüz bir hatadır ve düzeltilmesi gereken bir şeydir. Durumla alakalı detaylı bir geri dönüş alırsam çok sevinirim, iyi çalışmalar dilerim.
Ne bicim itraz bu :D facelifterin özeliyine itraz ediyorsun^^
Facelifterin +4->+5 ->+6 baksaydin anlardin hata degil diye her upgrade de +4 fazla veriyo.
Gayet güzel bi düsünce bence, hem facelifter +8 94 attack bile ola bilirdi.

Kaziuga

Üye
Özellik mi ? Böyle bir özellik olduğu nerede yazıyor ? Madem böyle bir özellik var upgrade oranı aynı mı ? Yoksa o da farklı mı ? Bunların hepsi deneyerek mi keşfedilmesi gerekiyor ? Upgrade oranları aynıyken artı bastığında daha fazla AP veriyorsa bir silah ve bu bir "ÖZELLİK" ise belirtilmelidir. Fiyat akışı ona göre belirlenmelidir. Pazarın akışına ve mantığına aykırı bu durum. Sanırım elindeki item'ın rework yemesini istemediğin için böyle bir cevap veriyorsun. Başka hiçbir mantık göremiyorum cevabında.

Tolgun

Üye
Özellik mi ? Böyle bir özellik olduğu nerede yazıyor ? Madem böyle bir özellik var upgrade oranı aynı mı ? Yoksa o da farklı mı ? Bunların hepsi deneyerek mi keşfedilmesi gerekiyor ? Upgrade oranları aynıyken artı bastığında daha fazla AP veriyorsa bir silah ve bu bir "ÖZELLİK" ise belirtilmelidir. Fiyat akışı ona göre belirlenmelidir. Pazarın akışına ve mantığına aykırı bu durum. Sanırım elindeki item'ın rework yemesini istemediğin için böyle bir cevap veriyorsun. Başka hiçbir mantık göremiyorum cevabında.
Ne alaka, evet özellik sana kim dedi ki her dagger +5->+6 5 attack kasancak bu pazarci kural mi yada nerde yaziyo göster bana?
Zaten silahin özeliye fiyatin icinde onu pazarda da görürsin.
Elimde Facelifter felan yok ama bu hata mata degil diyorum belki senin elinde golden snake vardir^^ +5 facelifter ve alti da bile özelik gözükiyor diyorum sen sanki +8 basarken görmissin gibi konusiyorsun.
Ben diyorum ki güzel düsünce baze item ler üst seve upgrade de gücüne ulasiyo niye olmasin.
Madem itemin fiyati okadar ucuzsa yada özeliye pazarda gözükmiyosa cek +7 leri ve +8 bas ^^.

Kaziuga

Üye
Arkadaşım, hayatında kaç tane mmorpg oynadın bilmiyorum ama bir item'da bir özellik var ise bu belirtilir. Anlıyor musun bu söylediğimi ? Eğer birşeyi stabil yapmıyorsan bunu bildireceksin. Evet benim elimden +7 Facelifter'da geçti +6'da +7 GS'de +6 GS'de +6 HB'de, ve evet +8 facelifter'ı yeni gördüm evet ve bu yüzden konu açtım. Çünkü diğer itemlerin +1'iyle bunun arasındaki fark +8'leri arasındaki fark kadar değil. Aynı şekilde +1'leriyle arasındaki fiyat farkı ve upgrade oranının hepsinde aynı olduğunu düşününce, gidip başka bir item'a + basmak saçmalık haline geliyor. Neden gidip millet GS upgrade etsin o zaman ? 2 Damage için mi ? Evet bilseydim basmazdım. Eğer bu bir özellikse ve değişmeyecekse zaten biz de ona göre hareket ederiz.

Jacques

Üye
Bence gayet güzelmiş facelifterı tercih edilebilir bi item yapıyor bu durum belki +9u hatred a falan yakındır çok akıllıca.

GizliPriest

Üye
Facelifter çok güzel item değerini bilinmiyor demişler de oyunun başlarında yöneticiler pazar fiyatlarini görüp :) +8 facelifter fiyat ve performans olarak top 1 dagger :)

tigger

Üye
Neden hata olsun ki? Farklı silahın farklı AP’ler kazanması kadar doğal bir şey yok. Sizin bahsettiğiniz olay (aynı artıya geçerken aynı AP vermesi gerektiği) apaçık düz mantık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt