Lolgamelol2
Üye

Neredeyse 5 ay oldu halen kapalı betaya geçemedik. 5 aydır tek bir görüntü video bile yok ne oldu oyuna böyle acılmayacakmı artık..
bence yeterince bekledik 5 ay oldu nerdeyse halen bir video bile yok bari bir video atsalarAçıklamalar başlıca meslek sistemi crafting ui vb gibi çalışmalar üzerinde olmuş. Aslında beklemekte sorun yok ama alpa 1 den 2.0 a geçtiğimizde yapışan şeylerden dolayı beklediğimize değdi demiştik. Şimdi de beklediğimize değer ise sorun yok demektir. Ki değeceğine inanıyoruz bakalım.
Bu süreçte bir video gelseydi iyi olurdu haklısın. Umuyoruz yakın zamanda birden fazla video gelir de içimiz rahatlar biraz.bence yeterince bekledik 5 ay oldu nerdeyse halen bir video bile yok bari bir video atsalar
Neyi gördünüz anlamadım hocam. Bu görsel farklı bir oyuna ait sanırım. Buna benzer mi olacak diyorsunuz yani ?Riders of İcarus ile ilgili 100 post atmıştım. Bazen acaba boşuna mu yazıyorum diye düşünüyordum. Boşuna yazmıyormuşum.
Evet en iyi binek sistemi olan oyundan binek kartlarını esinlediğinizi gördüm, arkadaşlar yazın bu adamlar önerileri dikkate alıyorlar. Teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 3270
Yani en azından binek kartı benzemiş, belki diğer özellikleri de benzemiştir. Belki binek yakalama bile vardırNeyi gördünüz anlamadım hocam. Bu görsel farklı bir oyuna ait sanırım. Buna benzer mi olacak diyorsunuz yani ?
Umarım optimizasyon ve p2w özellikleri benzemez.Yani en azından binek kartı benzemiş, belki diğer özellikleri de benzemiştir. Belki binek yakalama bile vardır