Damage ve drop rate

vardenl111

Üye
sorun 1 = yaratıklar neden seri seri damage atıyor 2.6 sanıye pot cd var priest heal atmak istese elini kaldırıp indirmesini beklemek zorunda o zaman a kadar yaratık en kötüsü 1 k damage atıyor 2saniyede ölüyorsun
Bütün yaratıklar seri seri damage atıyor
sorun 2 = droplar da kısıtlama olmamış haklısınız ama neden 15 saat slot kesen pt ye veya kişilere drop atmıyor adam bıkıyor pes ediyor slotdan çıkıyor bir başka pt veya kişi gelip 15 dakikada 2 item 3 item üst üstde alıp gidiyor
hiç kimse artık slotları full kesmiyor drop alana kadar bekliyor drop düşürünce yan slota geçiyor veya camp degiştiriyor. 15 dakikada 2 item atacagına 3 saatde 1 drop atsın 5 saatde atsın yada 10 saatde 1 tane atsın harcanan pot ve emege degsin herkes birşeyler elde edebilmek için Zamanını harcıyor kimileri çok seviniyor kimileri oyunu bırakma derecesine geliyor ADALET yok..!
tekrar diyiyorum droplarda kısıtlama olmamış dagıtım da sıkıntı var.

JaxSui

J
Mobların çoğu çok seri vuruyor mesela treantlar. Ben bunu oyun ilk açıldığında bildirdim ama bir çalışma yapılmadı. İkinci potu içene kadar neredeyse yatıyoruz.

Drop meselesi şöyle dikkatimi çekti ilk slota girdiğimde 2dk içinde bir drop atıyor sonra uzun süre atmıyor. Benim başıma çok geldi. RNG midir PNG midir nedir gözden geçirilmesi gerek.

Blader06

Üye
Drop rng algoritmasında bence sorun var drop takibi yaparsanız anlarsınız belirli zaman dilimlerinde fonksiyon değiştiyor gibi çalışıyor.Örneğin 1 saat sadece pot para geliyor sonra nadir item birden yağmaya başlıyor sonra gene frenleniyor.pot paraya devam ediyor bazı saatlerde yoğun chitin almaya başlıyorsuz felan .Epic silahların hiç ayarı yok 10 dkda 3 tane alırsınız 3 gün drop gelmez.O kadar mmorpg oynadım böyle uçuk bi fonksiyon görmedim.

anil1991anil

Üye
Yayıncılar düzenli olarak her saat drop alıyor nedense, günde 40-50m kasıyorlar. Bize nerede bu droplar? Her gün saatlerce kesiyorum, farklı yaratıkları deniyorum. 3 saatte zar zor 2mlik item atıyor. Emek harcayan değil çok şanslı kişiler ve yayıncılar drop alıyor. 65 level oldum seri seri dönüyorum slotları ama drop yok. Nasıl bir sistem bu? Bu iş midemi bulandırıyor artık...

erkutrx58

Üye
Bir mobdan drop aldığınız zaman camp değiştirip devam ediyorsunuz denendi test edildi rng drop sistemi yok ne olduğu belirsiz anlamadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt