db priest skill range hk.

ImAndruiLL

Üye
Merhabalar oyunumuzu alfadan berı oynuyorum ılk test edenlerdenım fakat o günden beri db yani curse empathy yeteneklerinin range yani uzaklık mesafesi aşırı düşük ve bu konuda cogu prıestın bana katılacagına emınım mage teklemelerı gayet guzel range de 33 uzaklık vs ama db 25 range alan skıllerı prıestlerın 25 range cogu bunun arttırılması gerekiyor bunun için bir çalışma yapmalıyız. Ek olarak ben bu skilleri kullandıgımda attıgım kısı rangeden yanı uzaklıktan cıktıgında charım otomatık olarak duruyo ve adım atmıyor. Bu konunun kesınlıkle duzeltılmesı gerekıyor. Gerekli desteği bekliyorum iyi forumlar.

@heather @Rox @PLASSSEBO @AeroxRousseau @Makarov @SchutzAevenion

@Hedvein @Rauchenmann

Pitou

Üye
Db priest Mage party ile kordine olamıyor uyumsuzluk içindeler. Komutcu hadi db at diyor bilmiyor ki o 33-40 metreye skill atıyor. DB priest 25 metre skill atıyor. Nasıl atacak bu adam ? Bu olay bile mage partye nerf dir ben bunu aylardır dile getirdim böyle kalacak dediler :(

Son düzenleme:

ImAndruiLL

Üye
Db priest Mage party ile kordine olamıyor uyumsuzluk içindeler. Komutcu hadi db at diyor bilmiyor ki o 33 metre db priest 25 metre skill nasıl atacak bu adam. Bu olay bile mage partye nerf dir ben bunu aylardır dile getirdim böyle kalacak dediler :(
Yani arkadaşta bana katılıyor gördüğünüz gibi bunu farkeden tek ben değilim priest olarak

Makarov

Üye
Düşüncem 30 metre gibi bir rakama çekilebilir. 3 Saniye yeteneği ise 33 Metre olabilir. Tekleme skilleri ile Debuff yeteneği arasında çok fazla fark olduğundan problem teşkil ediyor. 40 Metre tekleme skili mevcut magenin, 25 metre çok düşük kalıyor.

Son düzenleme:

ImAndruiLL

Üye
Düşüncem 30 metre gibi bir rakama çekilebilir. 3 Saniye yeteneği ise 33 Metre olabilir. Tekleme skilleri ile Debuff yeteneği arasında çok fazla fark olduğundan problem teşkil ediyor. 40 Metre tekleme skili mevcut magenin 25 metre çok düşük kalıyor.
Evet tam olarak bu

Balerion

Üye
Hocam muzdarip olduğunuz bir konuda böyle bir şey söylemek istemezdim ama ben okçuyla prieste ok atacak menzile girer girmez db yiyorum. Attığım ok saplanmadan atağım kırılmış oluyor. Bu talepte ilettiğiniz hususu oyun içinde denediniz mi? Bence bilakis büyü ve debuf menzili kısaltılmalı

SessizCogunlugunSesi

Üye
Tam tersi kısaltılmalı hatta debuf skilleri nerflenmeli.Oyundaki pk yı öldüren birinci sebep prinin debuf skilleridir.%30 atak kırma,can çalma,def kırma,mana çalma bu nedir ya?Priestsiz hiç bir şey yapamıyorsun oyunda .Her şeyin bu karaktere bu kadar bağlı olması çok saçma.Biliyorum şimdi bana bi sürü sallayacaksınız ama bu gerçeği değiştirmez,umrumdada değil.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Merhabalar oyunumuzu alfadan berı oynuyorum ılk test edenlerdenım fakat o günden beri db yani curse empathy yeteneklerinin range yani uzaklık mesafesi aşırı düşük ve bu konuda cogu prıestın bana katılacagına emınım mage teklemelerı gayet guzel range de 33 uzaklık vs ama db 25 range alan skıllerı prıestlerın 25 range cogu bunun arttırılması gerekiyor bunun için bir çalışma yapmalıyız. Ek olarak ben bu skilleri kullandıgımda attıgım kısı rangeden yanı uzaklıktan cıktıgında charım otomatık olarak duruyo ve adım atmıyor. Bu konunun kesınlıkle duzeltılmesı gerekıyor. Gerekli desteği bekliyorum iyi forumlar.

@heather @Rox @PLASSSEBO @AeroxRousseau @Makarov @SchutzAevenion

@Hedvein @Rauchenmann
Şu oyunu alfadan,betadan beri oynuyorum lafınızdan bıktık.İşinizi düzgün yapmış olsanız ,her şey güzel oludu zaten.Alttada yazmışsın zaten (bir çok kişinin ismini vermişsin) kesin olur zaten isteğiniz.Şu oyunu kendi isteğiniz üzere yönlendirmekten vaz geçin artık.Yönetimden ricamız herkezi dinlesin fakat kendi bildiklerini yapsın.

ImAndruiLL

Üye
Hocam muzdarip olduğunuz bir konuda böyle bir şey söylemek istemezdim ama ben okçuyla prieste ok atacak menzile girer girmez db yiyorum. Attığım ok saplanmadan atağım kırılmış oluyor. Bu talepte ilettiğiniz hususu oyun içinde denediniz mi? Bence bilakis büyü ve debuf menzili kısaltılmalı
Katılmıyorum söyledıgıne asla hemde cok yanlıs bır dusunce ıcerısındesın

Tam tersi kısaltılmalı hatta debuf skilleri nerflenmeli.Oyundaki pk yı öldüren birinci sebep prinin debuf skilleridir.%30 atak kırma,can çalma,def kırma,mana çalma bu nedir ya?Priestsiz hiç bir şey yapamıyorsun oyunda .Her şeyin bu karaktere bu kadar bağlı olması çok saçma.Biliyorum şimdi bana bi sürü sallayacaksınız ama bu gerçeği değiştirmez,umrumdada değil.
Pvp serverlarda gıdıp oynayabılırsın ko kafasından kurtulmanı öneririm

Şu oyunu alfadan,betadan beri oynuyorum lafınızdan bıktık.İşinizi düzgün yapmış olsanız ,her şey güzel oludu zaten.Alttada yazmışsın zaten (bir çok kişinin ismini vermişsin) kesin olur zaten isteğiniz.Şu oyunu kendi isteğiniz üzere yönlendirmekten vaz geçin artık.Yönetimden ricamız herkezi dinlesin fakat kendi bildiklerini yapsın.
Bu arkadaşı alın burdan

SessizCogunlugunSesi

Üye
Sadece sizin hakkınız var zaten laf etmye söz söylemeye.K endinizi bi şey biliyor sanıyorsunuz bu kafayla oyunu batıaracaksınız. O kadar istiyorsan sen git oyna, sanamı soracağım nerde oynayacağımı?Onuda yapsınlar priest online olarak oynarsınz zaten.

ImAndruiLL

Üye
Sadece sizin hakkınız var zaten laf etmye söz söylemeye.K endinizi bi şey biliyor sanıyorsunuz bu kafayla oyunu batıaracaksınız. O kadar istiyorsan sen git oyna, sanamı soracağım nerde oynayacağımı?Onuda yapsınlar priest online olarak oynarsınz zaten.
Şimdi sana burda ne anlatmak ıstedıgımı tek tek açıklamayacağım tekrardan dbden cıkınca mesafe yetmemesı karakter oldugu yerde kalması yürümemesi vs hakkında çünkü anlamayacağını biliyorum o yüzden sen sağ selamet uzaklaş buradan dostum benım oyun bılgımle senınkı kıyaslanamaz öncelıkle bunuda belırteyım kımseyi tanımadan abuk subuk yorumlar yapma devrik cümleler kuruyorsun zaten ne dedıgınıde pek anlamış değilim açıkcası ek olarak ben bu jobu 15 yıldır oynuyorum üzerime iyi oynadıgını dusunen varsa gelebılır vs teklıfını yapar ki genelde eline sağlık harbiden böyle miymiş ya denilen taraf oluyorum alışkanlık oldu bu artık şimdi diyeceksın bu kadar uzun acıklama neden yaptın benı kaale aldın ciddiye aldın senın gıbı ınsanları böyle ders niteliğinde açıklama yapmak gerekiyor arada ki ne olduklarını hatırlasınlar bilsinler bu benım en iyi özelliğim mesela konuyu saptırma ben burda yetkılılere yonelık bır konu actım sen kişisel konusmaya basladın sen ne benim zeka seviyemde bir bireysin ne benim kültürümde ne de lügatın benimle konusmaya yeter sana bu son yorumum. Db skill mesafesi konusu hakkında hala fikirlerim aynı ve destek bekliyorum ilgili çalışan arkadaşlarımızdan iyi forumlar.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Haklısın kardeşim,her şeyi siz biliyorsunuz Bp lobisi olarak.Söylenecek çok şey varda uzatmayacağım.Oyunun sahibi olduğunuz gibi buranında sahibi sizsiniz demi? X oyundan gelip ,açmışsınız hepiniz birer priest çöreklenmişsiniz buraya her şeyi biz biliriz,bizim dediğimizi yapsınlar havasındasınz.Yukarıdaki yazınızın bile özeti ''her şeyi ben bilirim''.Ben senin yaptığın gibi kendimden bahsetmeyeceğim.Sadece sunu söyleyeyim 20 yıldır mmorpg oynuyorum.''Priestler çok güçsüz olduğu için bu oyunda oynyan yok''Oyunun en yoğun olduğu saatlerde bir yetkili çıkıp açıklasın %50 priest değilse,herkes den özür dileyeceğim.Bu forumada yazı yazmayacağım.Burayada not düşüyorum; senin dediğin olsun ,sonun başlagıcıdır.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Andruil'im yararlı bir konu umarım ele alınır <3
Bu güne kadar senin adil olabileğini düşünmüştüm ama yanılmışım.Olaya sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz.Açın bir warrior bir okçu 40 m den debuf diyin görün.Sizlerin taraf olmamanız lazım olaylara daha objektif bakmanız gerekiyor.Debuf skillerinin nerflenmesi gerekiyor her şey 3-5 saniyede bitiyor.Söylenecek çok şey varda buraya yazmakla filan olacak şey değil.

Hedvein

Üye
Bu güne kadar senin adil olabileğini düşünmüştüm ama yanılmışım.Olaya sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz.Açın bir warrior bir okçu 40 m den debuf diyin görün.Sizlerin taraf olmamanız lazım olaylara daha objektif bakmanız gerekiyor.Debuf skillerinin nerflenmesi gerekiyor her şey 3-5 saniyede bitiyor.Söylenecek çok şey varda buraya yazmakla filan olacak şey değil.
İyi de güzel dostum ben diğer joblar çok iyi demedim ki, her job için geçerli eksiklikler var. Debufflar güçlü güçsüz tartışılmıyor bence burada, çalışma prensibi ele alınmış. Taraf olsa şuan archer kasmazdım, ben tüm rolleri oynamak istiyorum, tek rolde kalmak istemiyorum, bunu bilerek cevap yazarsan sevinirim ^^

SessizCogunlugunSesi

Üye
Neyin tartışıldığını gayet iyi biliyorum ,sorunun temelinde debuf dkillerinin çok güçlü olması var.Karşı çıkmamızın sebebide bu.Sizler bu skillerin çalışma prensibini değişrirerek dengeyi dahada bozacaksınız olay budur.Daha anlamamışsınız bile neden karşı çıktığımızı.Sadece karşı taraftan baktığınız için normal.Priest hiç risk almadan uzaktan ,yağdır babam yağdır debuf skillerini,karakteri görmeden debuf yiyeceğiz.Attığı o skillerle bir partinin veya ırkın veya bir kişi de olsa fark etmez ,kaderini belirleyecek.ölmüne sebeb olacak,bırakda o kadar risk alsın.

Son düzenleme:

Balerion

Üye
Debuff menzili gercekten çok kısa, towndan diger towna debuff atmalı. Şu an debuff menzili okçu menzilinden bir tık daha uzunr, bu yetmez. Hatta menzil olmasi da saçma direk karşı ırktan online kim varsa tümünü debufflasın tek skille

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt