Dc problemi

saintx

Üye
Son patchten sonra olusan 10 dakikada bir dc olma sorunundan haberdar mısınız acaba?

Chimera

Üye
Öyle bir sorun bende yok, sisteminle ya da altyapı problemin mevcut.

saintx

Üye
Öyle bir sorun bende yok, sisteminle ya da altyapı problemin mevcut.
Abi nden sikayet konularına yetkililerden cok senin gibi tipler cevap veriyor. Yani 6 kisi gorev yaparken herkes sırayla dc oluyorken bende yok deme gereği hissediyorsun tamam sende yoksa iyi ya oyuncuların %90'ı oynamasada olur önemli olan sensin.

Chimera

Üye
@saintx forum kuralları gereği söylemek istediklerimi söyleyemiyorum. Çöp bilgisayarın ve leş alt yapında sorun arama. 4-5 saattir slotlarda yer bakıyorum düşen yok.

saintx

Üye
Yok kardeşim bunun gibi baş yalaklar varken bir problem yaşyorsan mutlaka sendendir herşey mükemmel o yüzden alphada zaten oyun
Su tiplerdeki beyni kuşa taksan ucmayı bırakır yürümeyi ögrenir ya.

isoeastwood

Üye
öncelikle forum kullanmayi öğrenin ayni sorunla ilgili zaten bir başlik var sıkntınızı orda belirtin herkes başlik açsa çöplük olur burasi

saintx

Üye
öncelikle forum kullanmayi öğrenin ayni sorunla ilgili zaten bir başlik var sıkntınızı orda belirtin herkes başlik açsa çöplük olur burasi
Şaşırmıyorum artık senin gibi tiplere
Konu 10 dakika önce acılmıs yani benden 50 dakika sonra bir önceki dc konusu ise benimle alakasız ana ekrana atma falan diyor
Sana söz senden bin kat iyi forum kullanmayı bilsemde ben dahada gelistirip kendimi ögrenicem ama senden de bişey istiyorum. OKUMA YAZMAYI ÖGREN!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt