Death Match Etkinliğinde Tek Bir Karakter Tasarlanması Gerekliliği

AthenSlayeR

Üye
DM etkinliğinde eşitlik ve denge sağlanması adına ticket atıldı fakat hiçbir değişiklik yapılmadı. Değişiklik yapmama sebebiniz nedir?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Biletten yazdığınız bir şeyin cevabını buradan alamazsınız.

AthenSlayeR

Üye
Atmış olduğum ticket için açıklama yapılmadı bende oyunun forum kısmını kullandım. Sorun çok açık ve belli.. Oyuncu olarak bizler bu etkinlikten yararlanamıyoruz ve mağdur oluyoruz. Tek bir karakter tasarlayıp karakterler arasındaki dengeyi sağlayamaz mısınız ?

RAFFAELLO

Üye
%100 katıldığım bir öneri. Umarım en kısa zamanda bu konuda bir aksiyon alınır.

E_R_E_N

Yeni Üye
Kesinlikle katılıyorum en kısa sürede bu konuya bir dengeleme gelırse cok mutlu olacagım ,etkinliğe girdim ama asas oynamayı bılmedıgım için çok ezildim oyunda bellı kı sadece asas iş yapabılıyor

kimyasal

Üye
Genel olarak oyuncuların büyük çoğunluğu bu konuda hem fikir, tek tip karakter ile bu etkinliğin yeniden yapılandırılması gerek. Alan içinde tuzak ve ekstra bonus sağlayacak yeteneklerle zenginleştirilebilir.

AthenSlayeR

Üye
Tüm karakterleri (priest, mage, rogue, warrior) oynamayı beceremeyenleri resmen oyundan uzaklaştıran bir sistem var. İnsanlar oynamayı bildiği job çıkmadığı zaman etkinliği bırakıyorlar ve press ok atmıyorlar. Etkinlikler tüm oyuncuları kapsayacak şekilde tasarlanmalıdır. Amacımız oyundan daha fazla keyif almak ise bu etkinliği daha oynanabilir hale getirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Çözüm: Bu etkinlik için tek bir job tasarlanmasını rica ediyorum. Böylece insanlar bu etkinliğe inferno bekler gibi rağbet gösterecektir.

DM etkinliğine ne zaman el atacaklarını merak ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt