Ne alakası var kardeş herkez farmcımı herkezin sistemi bu oyunun kalabalıgını taşımıyor boş boş konuşmadw 3 isteyen döner ayrancıdır. dw haritası tek kanal olmalı
ben 3 olması kanaatindeydim neden biliyormusun ? 1 Camp olduğunda evente giremessin. Sürekli Crash , yersin oyun oynayamassın gel görki başkaları farm , vs için istiyor. oyun gelişme aşamasında en büyük sorun şuan için lag , fps crash vs. o yüzdendeath valley 1 tane olması kanaatindeyim. savaş organizayonlarını bölmek bir işe yaramıyor. 1 serverda mageler 2. serverda meleler takılıyor gibi bir durum var ortada. incelemenizi tavsiye ederim
ben 3 olması kanaatindeydim neden biliyormusun ? 1 Camp olduğunda evente giremessin. Sürekli Crash , yersin oyun oynayamassın gel görki başkaları farm , vs için istiyor. oyun gelişme aşamasında en büyük sorun şuan için lag , fps crash vs. o yüzden
Doner ayrani fazla yuyecegine biriktir pc al. Dw 3 doner ayran kanali olur. Dw tek kanal olnalidirNe alakası var kardeş herkez farmcımı herkezin sistemi bu oyunun kalabalıgını taşımıyor boş boş konuşma
Ya reis hergün gelip forumda dünyanın en saçma sapan fikirlerini veriyon her konuda sonra millet yorum yapınca abartısız herkese yok kafanız çalışmıyor yok malsınız hee ya hee en akıllı sensin ondan dw de karşı ırka atak kapatmayı öneriyon hee.kafanız tek yönde çalıştığı için geniş çaplı düşünemiyorsunuz Z kuşağının böyle bir problemi var Allah vermiş ama kullanmayı bilmiyorlar.
65 lvl bir classın kendinden 5 lvl oyuncuya saldırıp kesebilmesi sizi sağlam oyuncu yapmaz, ama sizlere göre pro karakter oluyorsunuz, 5 lvl fark olunca farmcımı oluyor insanlar, 65 kesemezse 64 keser 63 keser.
Canın döner istiyorsa her zaman ısmarlarım bunun için bir oyuna ihtiyacım hiç olmadı varsa senin kafadakiler onlarında karınlarını doyurabilirim aç aç gezmeyin.
Olmayan şeyleri varmış gibi gösterme ben nerede kime hakaret etmişim, adı üstünde bunlar bir fikir sen idrak edemiyorsan yorum yapmazsın, farklı oyunlarda gördüğüm lvl dengesi için yapılan bir uygulama bu, senin bilmiyor olman yada mantıklı görmüyor olman benim kabahatim değil, bütün bilgi dağarcığın knightonline olduğu için veya en fazla metin2 bu çerçevede dönüyorsun, ben konuya farklı bir bakış açısı ile bakmışım bu niye senin zoruna gidiyor ve dalga geçiyorsun ki. Senin ufkun dar ise benim kabahatim ne. Yorumlarımın yada fikirlerimin senle aynı görüşte olması mı gerekiyor.Ya reis hergün gelip forumda dünyanın en saçma sapan fikirlerini veriyon her konuda sonra millet yorum yapınca abartısız herkese yok kafanız çalışmıyor yok malsınız hee ya hee en akıllı sensin ondan dw de karşı ırka atak kapatmayı öneriyon hee
Nerede hakaret etmişim diyor 1 tane hakaretsiz cümle yok şu yazıdaOlmayan şeyleri varmış gibi gösterme ben nerede kime hakaret etmişim, adı üstünde bunlar bir fikir sen idrak edemiyorsan yorum yapmazsın, farklı oyunlarda gördüğüm lvl dengesi için yapılan bir uygulama bu, senin bilmiyor olman yada mantıklı görmüyor olman benim kabahatim değil, bütün bilgi dağarcığın knightonline olduğu için veya en fazla metin2 bu çerçevede dönüyorsun, ben konuya farklı bir bakış açısı ile bakmışım bu niye senin zoruna gidiyor ve dalga geçiyorsun ki. Senin ufkun dar ise benim kabahatim ne. Yorumlarımın yada fikirlerimin senle aynı görüşte olması mı gerekiyor.
Eyvallah sağlıklı düşünebilmene sevindim.Nerede hakaret etmişim diyor 1 tane hakaretsiz cümle yok şu yazıdatamam kral sen dünyanın en iyisisin helal sana.
birol2003 kardesim herkesi z kusagi gormen normal. Sen cok genis capli dusunuyosun ama kac tane 63 64 lvl adam gordun pk atan slot basan. yolun kanadaya duserse gel karnimi doyur beklerimkafanız tek yönde çalıştığı için geniş çaplı düşünemiyorsunuz Z kuşağının böyle bir problemi var Allah vermiş ama kullanmayı bilmiyorlar.
65 lvl bir classın kendinden 5 lvl oyuncuya saldırıp kesebilmesi sizi sağlam oyuncu yapmaz, ama sizlere göre pro karakter oluyorsunuz, 5 lvl fark olunca farmcımı oluyor insanlar, 65 kesemezse 64 keser 63 keser.
Canın döner istiyorsa her zaman ısmarlarım bunun için bir oyuna ihtiyacım hiç olmadı varsa senin kafadakiler onlarında karınlarını doyurabilirim aç aç gezmeyin.