birol2003 kardesim herkesi z kusagi gormen normal. Sen cok genis capli dusunuyosun ama kac tane 63 64 lvl adam gordun pk atan slot basan. yolun kanadaya duserse gel karnimi doyur beklerim
Dostum lafım sana değildi, dediğin gibi genelde 65 lvl pk atıyor ama düşük lvl lerde var aralarda gezen her iki ırkta da mevcut. Karakterlerin 65lvl sınırından ötürü defansları zayıf, ilk vuranın kazandığı bir sistem var ortada belki ilerde düzelecektir bilmiyorum, pk yı keyifli klan bir takım el becerileri ile öldürmek yada hayatta kalmayı sağlamaktır şu anki sistemde tek atan kazandığı için albenisi olan bir tarafı bence yok, birileri keyif alıyorsa da kişilerin kendi düşüncesidir saygı duymak lazım. Ben olaya hem PK süresini uzatmak hemde lvl farkı olan oyuncuları DV haritasından soğutmamak için bir görüşümü dile getirdim, ROW = KNIGTONLINE olmadığı söylendiği için farklı bir fikir dile getirdim ama gördüğün gibi küreği alan üstüme geldi yani Knigtonline ne ise Row da aynısı gerek oyun gerek oyuncu kitlesinde milim sapma olmamış gibi görünüyor. Seyahat planımda Kanada yok komşu ülkeler dışında çok uzaklaşmadım Türkiye'den ama yaşamak istediğim bir ülkedir yaşadığın yer, belli mi olur belki karnını doyurmak nasip olur hem de tanışmış oluruz.