Death Valley Asaslar Heal kırması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar 1 tane Priest kasmıştım şuan itemleri var fena deil.

Ama bi asas bana dalınca kendime heal atamıyorum bunu söylemek istedim yönetim biliyomu bilmiyorum.

Priest arkadaşlar bilir uzun süre aklımdaydı bi asas bana dalınca zaten hissetmiyoruz bide heal atcam kendime heal kırıyolar bu nasıl oluyo çözemedim.

Heal kırması için çok hızlı R combo atması lazım acayip hızlı heal kırıyolar kendime heal alamadan ölüyoruz.

İyi oyunlar herkese.

Alkoer

Üye
yayıncıları izle gör. laf söylesen elle oynuyorum derler. skiller arasında 6defa R tuşuna basan adam var. ki asas ın R si düzgün çalışıyor. Warrior ve priestte 2 skillde 1 R vurabilrisin. asaslar hızlı skill kullandığı halde her skill arasına 1 R vurabiliyor.

N3v3N

Üye
yayıncıları izle gör. laf söylesen elle oynuyorum derler. skiller arasında 6defa R tuşuna basan adam var. ki asas ın R si düzgün çalışıyor. Warrior ve priestte 2 skillde 1 R vurabilrisin. asaslar hızlı skill kullandığı halde her skill arasına 1 R vurabiliyor.

Halbuki macroyu engellemek adına warrior seri skillerine ortak CD getirildi. Allah Allah assas macroyu daha nasıl engelleyebiliriz ki? Warrior seri skilleri komple mı kaldirsak?

Witch_King

Üye
Asaslara laf etme. Ban filan yersin ona göre. Onlara her şey serbest. Yakında asaslara buff verme filanda eklenecek. Sonrada kanat takacaklar inşallah. Uçmaları lazım bir de çünkü. Böyle olmuyor.

HeaveN

Üye
Priest Heal animasyon sorun oldunu düşünüyorum heal atmıyo gerçekten ben elimi kaldırcam adam 5-6 rahat vuruyo.

GizliPriest

Üye
Beni 3 asas olmadan kesemiyorlar öyle çokta el düşmüyor. Problemi soyleyim heal animasyon iptali çalışmıyor çok kötü bir durumda ve makroya çözüm bulamazlar malum bu yılda herkes de makrolu mause mevcut. Asaslarin R vuruşu gibi diğer karakterin R vuruşu da aynı olmalı. Yada asaslarin da R vuruşu failed olmalı sekmeli. Okcuyu söylemiyorum bile 5 3 combo yaptığı an imkansız elini kaldiramazsin heal atmak için zaten 10 metreden 5li okun hepsini yiyorsun :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bir sorun gördüğünüz yayıncı veya oyuncuyu raporlayabilirsiniz. Buradan tüm yayıncıları zan altında bırakmak sizlere bir şey katmaz.
Yayıncı veya oyuncu bir kural ihlali yapıyor olabilir, bizim de gözümüzden kaçıyorsa bildirmek istiyorsanız bunu destek bileti üzerinden bildirebilirsiniz. Bildirmek istemiyorsanız zaten Forum veya Discord adresimizden yazmanızı gerektirecek bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt