Death valley de pk atılamayacak sorunlar lütfen bakın

returnkillah

Üye
Merhabalar; Death valley de devamlı olarak pk atan bir ekibiz.Fakat son güncelleme den sonra gelen patch den sonra pk atılması imkansız hale geldi.Oyunun bir çok sorunu mevcut,bari death valley de oynayabilelim günlerdir ticket atıyoruz sürekli dile getiriyoruz fakat 100 madde de hiç birine değilmemiş.
1. Sorun
Party de party barın da party içerisindekilerin yeri değişmiyor.
2.Sorun
Party de çektiğin adam yerine başka adam geliyor.
3.Sorun
Warriorun billink sorunu mevcut açıldığından beri dile getiriyoruz.Range mesafesinde olmayan birine bilink attıgın zaman kullanıldı gözüküyor cd süresine giriyor.
4.Sorun
Party den cıktığın da party e tekrar alınamıyor.
5.Sorun
Party de ki kişiye tıklanmıyor buga giriyor cure atacaksın heal atacaksın party üyesine tıklanmıyor.
6.Sorun
Magelerin tekleme skill rangesi artık katlanılamaz hale geldi.

Sizden ricam konu kaldırmamanız bunu yazma sebebim ticket attığımız halde göze gelmemesi açtığım konu içerisinde her hangi bir kötüleme,hakaret bulunmamaktadır.
@Vionra @SunRise @Digital @Marduk

xKENEDYY

Üye
Bu problemler eşliğinde ne oyundan zevk alınabiliyor ne de insanda oynama hevesi kalıyor.

TheJimmyQ

Üye
sence bunları bildirişimiz kaçıncı oldu bilmiyoruz eleştirsem mesajı silecekler ne yapsam anlamadım ki ..

Paris

Üye
az evelki neden silindi acaba eleştirim ağır mı geldi yoksa gerçek bir olay mıydı :p
Uyarınız verildi ve orada sebebi belirtildi. Uyarı sebebinizi okuyabilir ve oradan görebilirsiniz. Farklı konuların altında konunun amacını saptıracak davranışlarda bulunmayınız.

Pitou

Üye
Priest oynuyorum partydeki adamı mouse ile seçemiyorum. Acı çekiyoruz resmen ne partyden tıklayabiliyorum ne üzerine tıklayabiliyorum. Death valley kamp 1 deki sunucu lag problemi iyice can sıkmaya başladı. Bütün karakterlerin yetenekleri çok geç düşüyor. Okçu ok atamıyor , priest debuff heal atamıyor , warrior yetenekleri geç işliyor.
Yeni gelen patchden sonra party barındaki oyuncuların yerini değiştirememe olayının acil düzeltilmesi gerekiyor. @Vionra @SunRise

*Party bozamıyoruz , partye adam alamıyoruz çok bug var şuan .
Magenin şuan ki tekleme yetenekleri 33 metre bu o kadar uzak bir mesafe ki kaçmak imkansız. 68 lvlde 40 metrelik yetenek mesafesi var onu daha görmediniz kapı önünden towndaki adamları teklerler artık 40 metre nedir yahu :(

Son düzenleme:

mokoko1055

Üye
Ya ne mageymiş arkadaş ya her şikayet konusunda mutlaka bir özelliği yüzünden yazılıyor. @Paris komple kaldırın mageleri ya her konu dönüp dolaşıp magelere çıkıyor.

Zbam

Üye
Priest oynuyorum partydeki adamı mouse ile seçemiyorum. Acı çekiyoruz resmen ne partyden tıklayabiliyorum ne üzerine tıklayabiliyorum. Death valley kamp 1 deki sunucu lag problemi iyice can sıkmaya başladı. Bütün karakterlerin yetenekleri çok geç düşüyor. Okçu ok atamıyor , priest debuff heal atamıyor , warrior yetenekleri geç işliyor.
Yeni gelen patchden sonra party barındaki oyuncuların yerini değiştirememe olayının acil düzeltilmesi gerekiyor. @Vionra @SunRise
Alan heal dışında hiçbir şekilde düzenli heal atılmıyor

Pitou

Üye
Yaşadığınız problemleri ek olarak oyun içerisinden bir destek talebi oluşturarak iletebilirsiniz. Yetkili ekip problemleri inceleyecek ve kısa sürede çözüm sağlayacaktır.
Defalarca yazdık bunları çözülmesini bekliyoruz buradanda yazmak istedik. Ticket , discord , forum her yerden bildiriyoruz.

SWEN

Üye
Yazılanlara ek olarak mutlaka bildirilmiştir ama yine de söylemek istiyorum. Son gelen yama sonrası FPS düşüş yaşanıyor anlık olarak 10-20 civarına iniyor oyun takılıyor ve normale dönüyor.

returnkillah

Üye
Yaşadığınız problemleri ek olarak oyun içerisinden bir destek talebi oluşturarak iletebilirsiniz. Yetkili ekip problemleri inceleyecek ve kısa sürede çözüm sağlayacaktır.
Destek talebinden dönüş alamadığımız için buraya konu açtım.İnan günlerdir bu şikayerlere destek talebi açıyoruz.

Paris

Üye
Yazılanlara ek olarak mutlaka bildirilmiştir ama yine de söylemek istiyorum. Son gelen yama sonrası FPS düşüş yaşanıyor anlık olarak 10-20 civarına iniyor oyun takılıyor ve normale dönüyor.
Bu konu hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor.

MiceS

Üye
Bu konu hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor.
Güncellemeden önce optimizasyon sorunu devam ederken. Şimdi bu lag mevzusu daha kötü duruma getirdi. Sadece dv de değil hiç bir haritada oynama zevki kalmadı

TheJimmyQ

Üye
farkındamısınız bilmiyorum ama her yamada başka buglar ortaya cıkıyor bu döngü devamlı böyle gidip duruyor bakalım diğer yamada başka hangi bug cıkacak
zaten olması gereken şey oluyor bu konuda sıkıntı yok her yama attıgında her bişeyi düzelttiğinde bir kod'da sıkıntı yaratır. bunu fark edip düzeltmek gerekiyor. yani şöyle düşün bu gelen uptadeteler bir önceki yama oluşan hatalarında düzeltildiği update her zaman bu iş böyle işler.

Alkoer

Üye
Kesinlikle öncelik bu şekildeki oyunu ağır etkileyen mekaniklere verilmesi lazım. Ama inatla görsel öğelere önem veriliyor.

Shadex

Üye
Cidden çok sıkıntılı bir durum, oyun esnasındayken anlık olarak ptdekilere tıklanmıyor pt sırası değiştirilmiyor, 1 skili bastıktan sonra 2. skili basmak 2sn sürüyor hemen 2. skili basmıyor anlık olarak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt