Bildirin ne gördüyseniz tüm hataları eksiklikleri, şöyle olursa oyuncular için daha iyi olur dediğiniz şeyleri düzeltiyorlar, güncelleme öncesinde oyun içerisinden bildirdiğim tüm hatalar düzeltilmiş, güncellemeden sonraki ilk işim kontrol etmekti 
Konu güzel ama 6.sorun değil mage klasının yeteneği, zaten tek atıyorsunuz içimize girince her konunun bir yerine de mage ağlaması sıkıştırıyorsunuz komik hale geldi artık.Merhabalar; Death valley de devamlı olarak pk atan bir ekibiz.Fakat son güncelleme den sonra gelen patch den sonra pk atılması imkansız hale geldi.Oyunun bir çok sorunu mevcut,bari death valley de oynayabilelim günlerdir ticket atıyoruz sürekli dile getiriyoruz fakat 100 madde de hiç birine değilmemiş.
1. Sorun
Party de party barın da party içerisindekilerin yeri değişmiyor.
2.Sorun
Party de çektiğin adam yerine başka adam geliyor.
3.Sorun
Warriorun billink sorunu mevcut açıldığından beri dile getiriyoruz.Range mesafesinde olmayan birine bilink attıgın zaman kullanıldı gözüküyor cd süresine giriyor.
4.Sorun
Party den cıktığın da party e tekrar alınamıyor.
5.Sorun
Party de ki kişiye tıklanmıyor buga giriyor cure atacaksın heal atacaksın party üyesine tıklanmıyor.
6.Sorun
Magelerin tekleme skill rangesi artık katlanılamaz hale geldi.
Sizden ricam konu kaldırmamanız bunu yazma sebebim ticket attığımız halde göze gelmemesi açtığım konu içerisinde her hangi bir kötüleme,hakaret bulunmamaktadır.
@Vionra @SunRise @Digital @Marduk
Dostum oynamayı bılen mage ekıpler missfortune atarak cok rahat tekleyebılıyorlar içe girmeden skillerin ne işe yaradığını öğrenip oynayın etkisini göreceksinizKonu güzel ama 6.sorun değil mage klasının yeteneği, zaten tek atıyorsunuz içimize girince her konunun bir yerine de mage ağlaması sıkıştırıyorsunuz komik hale geldi artık.
Forum kurallarını ihlal etmeyen hiçbir konu & yorum silinmez. Konunuzda kuralları ihlal edecek bir yazı göremedim.
Defalarca açıldı bu konu. Gereksiz işte..Ekli dosyayı görüntüle 6932
Yapma ya, benim başlattığım anket konusu hiçbir ihlal içermediği halde keyfi olarak silinmiş ama o nasıl olacak? Sebep: gereksiz konu, kime göre, neye göre?
Gereksizde olsa silemez, kilit koyabilir vs. ama 100 tane oyuncunun oy kullandığı ve görüşlerini belirttiği konuyu 'gereksiz' sebebiyle siliyorlarsa ben artniyet ararım.Defalarca açıldı bu konu. Gereksiz işte..
kesinlikle katılıyorum 7. sorun olarakta okçuların 3lü 5li kombo yapması neredeyse imkansız sürekli failed veriyorMerhabalar; Death valley de devamlı olarak pk atan bir ekibiz.Fakat son güncelleme den sonra gelen patch den sonra pk atılması imkansız hale geldi.Oyunun bir çok sorunu mevcut,bari death valley de oynayabilelim günlerdir ticket atıyoruz sürekli dile getiriyoruz fakat 100 madde de hiç birine değilmemiş.
1. Sorun
2.Sorun
3.Sorun
Warriorun billink sorunu mevcut açıldığından beri dile getiriyoruz.Range mesafesinde olmayan birine bilink attıgın zaman kullanıldı gözüküyor cd süresine giriyor.
4.Sorun
5.Sorun
Party de ki kişiye tıklanmıyor buga giriyor cure atacaksın heal atacaksın party üyesine tıklanmıyor.
6.Sorun
Sizden ricam konu kaldırmamanız bunu yazma sebebim ticket attığımız halde göze gelmemesi açtığım konu içerisinde her hangi bir kötüleme,hakaret bulunmamaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 6932
Yapma ya, benim başlattığım anket konusu hiçbir ihlal içermediği halde keyfi olarak silinmiş ama o nasıl olacak? Sebep: gereksiz konu, kime göre, neye göre?
hahahah sesli güldüm efendimForum kurallarını ihlal etmeyen hiçbir konu & yorum silinmez. Konunuzda kuralları ihlal edecek bir yazı göremedim.
Merhaba,Merhabalar; Death valley de devamlı olarak pk atan bir ekibiz.Fakat son güncelleme den sonra gelen patch den sonra pk atılması imkansız hale geldi.Oyunun bir çok sorunu mevcut,bari death valley de oynayabilelim günlerdir ticket atıyoruz sürekli dile getiriyoruz fakat 100 madde de hiç birine değilmemiş.
1. Sorun
2.Sorun
3.Sorun
4.Sorun
5.Sorun
6.Sorun
Teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz inanılmaz şikayet var.Sorunların bir kısmı düzeltildi, diğ
Sorunların hangi kısmı düzeltildi peki, yani dw mapinde olan sorunları öncelik tanısanız daha iyi olmazmı, oyunun en çok oynanan mapinde hiç sorun olmaması gerekiyor, farm atılmıyor solo hiç aktivite yok sadece ekip şeklinde dw mapinde pk atılıyor o da zar zor.Merhaba,
Sorunların bir kısmı düzeltildi, diğer sorunlar üzerinde çalışıyoruz.
sorunların coğu devam etmekte teşekkürlerMerhaba,
Sorunlar devam ediyor.Merhaba,