Öneri Death Valley Defeat Yazıları ve Damage Göstergesi

Rammstein

Üye
Death Valley'de kendi partinden olan kişiler karşı ırktan birini öldürdüğünde Defeat'lerin yazıldığı yerde renkleri her iki ırkın renginden farklı olabilir. Böylece partimizden kimlerin kill aldığı daha belirgin olur.

Örnek: 2 kişilik partide Mehmet ve Ben varız.

Hasan Defeat Süleyman
Hüseyin
Defeat Nazım
Mehmet Defeat Kazım
Kamil Defeat Ayşe
Ali Defeat Fatma
Veli Defeat Hayriye
KaraBahtım Defeat Ben
Osman Defeat Nuran

Ataklarımızın sağ alttaki panelde ne kadar damage verdiği gözüküyor, bu bilgilendirme panelinin yanında atak yapılan mobların veya karakterlerin üstünde sadece bizim karakterimizin ve partimizin ne kadar damage verdiği karşının ne kadar hasar aldığı sayı şeklinde gözükebilir.(kendi damagemizin rengi diğer parti üyelerinkinden farklı olacak şekilde) Böylece partice tek kişiye daha iyi focus olunabilir. Aynı şekilde Recoveryler ve healler (can doldurmalar) karakterimizin ve partimizdeki diğer üyelerin üzerinde gözükebilir.

Ek olarak karşı ırkın Clan başkanlarının isimlerinin altındaki yeşil çizgiyi de lütfen kırmızı yada o tonlarda ki başka renge çevirin.

Ekli dosyalar

• Damage Göstergesi.jpg
    Damage Göstergesi.jpg
    551.8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Mykocu

Üye
Bide ölen kişinin öldüğü yere 1dk lık kan eklenirse güzel olurdu. Kan takibi falan yapılırdı burda birilerini kesmişler diye. Çok kan varsa kan gölü olmuş burası denirdi mesela. Ama kan derken kıpkırmızı değil gözü yorcak şekilde. nokta nokta kan olabilir yerlerde. mesela aynı nowanın içinde 20kişi öldüğünde ancak ozmn kıpkırmızı olurdu. magelerde kanda foto çekilirlerdi. 20 az oldu ama onun gibi bişey yni...

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt