İstek death valley düzenlenmesi hk.

Rox

Üye
Sayın Rise Online Ekibi,

Oyunun gelişimi hakkında oyuncular tarafından aşağıda sunulan önermelerin değerlendirilmesini arz ederiz.

DEATH VALLEY DÜZENLEMESİ

Death Valley Günlük Görevler;

Oyuncuların Death Valley haritasında bulundukları süreyi uzatmak, pvp yi uzun süre canlı tutabilmek için günlük görevlerin eklenmesi;

a) Her gün belli saatte sıfırlanan düzenli günlük görevler

• 25 tane Archdemon
• 25 tane Undead King
• 25 tane X
• 5 tane Kristal
• 1 tane Orta Kristal

b) Rastgele açılacak etkinlik sıfatı altında süreli party kill görevleri;

• 250 Kill Gorevi
• 500 Kill Gorevi
• 1000 Kill Gorevi

OLASI ÖDÜL HAVUZU

• HP/DEF/DASH/ATTACK SCROLL
• HP / MP POTION
• Lottery Ticket
• Arcana Scroll Parcası (X kere tamamlayınca 1 Arcana Scroll)
• Rise Cash
• Gold Chest / Royal Chest
• Battle Point
• Mağaza Itemları
• Değerli Craft Taşları
• Skillbook

c) Death Valley haritasına özel, respawn süresi uzun fakat drop oranı yüksek olan büyük bir Boss eklenmesi.
d) Bowl içerisinde dönülecek, ekonomiyi ciddi etkilemeyecek, seviyesi yüksek farm slotu eklenmesi.
e) Orta Monumenti kesen Irka ozel buff getirilmesi, +10% Battle Point verilip bowl savaşının çekici kılınması.

Saygılarımla,
Rox - ROYAL

Crushbane

Üye
Daily, yani günlük görev sisteminin ben de gelmesi görüşündeyim. Farklı bölgelerde daily görev veren npc'ler olabilir. Dv'de öldürme görevleri ya da ordaki haritadaki canavarlardan kesme, dv haritasında balık tutulacakmış ordaki balıklardan 15-20 tane isteyebilir, Dorion'daki npc toplama görevi tarzı şeyler isteyebilir bizden ya da 10 tane şu hayvanın derisinden getir gibi ... oyuncuyu crafta da yönlendirmek için 10 tane şu iksir'den yap getir tarzı şeyler de olabilir. Hiçbirşey yapılmadan adam sırf oyuna girdi diye havadan sign-in rewards adı altında birşeyler dağıtılacağına daily sisteminin çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Mythali

Üye
DV ye biraz hareket gelir iyi olur ,

İşe yarar yenilikler katılıyorum +1

Porteur

Üye
DV haritasında yeterince farm slotu var. Birde bowl'a eklemeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Bunun dışındakiler oyuna renk katar.

ilkertasginn

Üye
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz. Kesinlikle katılıyorum hem pk ya can katacak hemde deathvalley e olan katılımı arttıracağını düşünüyorum

Lolgamelol2

Üye
Tam aklımdan geçenleri yazmışsın ek olarak bow bölgesinde günlük görev bosları eklenmeli

idr0212

Üye
Sayın Rise Online Ekibi,

Oyunun gelişimi hakkında oyuncular tarafından aşağıda sunulan önermelerin değerlendirilmesini arz ederiz.

DEATH VALLEY DÜZENLEMESİ

Death Valley Günlük Görevler;

Oyuncuların Death Valley haritasında bulundukları süreyi uzatmak, pvp yi uzun süre canlı tutabilmek için günlük görevlerin eklenmesi;

a) Her gün belli saatte sıfırlanan düzenli günlük görevler

• 25 tane Archdemon
• 25 tane Undead King
• 25 tane X
• 5 tane Kristal
• 1 tane Orta Kristal

b) Rastgele açılacak etkinlik sıfatı altında süreli party kill görevleri;

• 250 Kill Gorevi
• 500 Kill Gorevi
• 1000 Kill Gorevi

OLASI ÖDÜL HAVUZU

• HP/DEF/DASH/ATTACK SCROLL
• HP / MP POTION
• Lottery Ticket
• Arcana Scroll Parcası (X kere tamamlayınca 1 Arcana Scroll)
• Rise Cash
• Gold Chest / Royal Chest
• Battle Point
• Mağaza Itemları
• Değerli Craft Taşları
• Skillbook

c) Death Valley haritasına özel, respawn süresi uzun fakat drop oranı yüksek olan büyük bir Boss eklenmesi.
d) Bowl içerisinde dönülecek, ekonomiyi ciddi etkilemeyecek, seviyesi yüksek farm slotu eklenmesi.
e) Orta Monumenti kesen Irka ozel buff getirilmesi, +10% Battle Point verilip bowl savaşının çekici kılınması.

Saygılarımla,
Rox - ROYAL
Zaman ile daha güzel şeyleri yapacaklarını düşünüyorum an itibariyle böyle Bir talep var değerlendirme yapacaklarını düşünüyorum +1

GizliPriest

Üye
Kesinkikle oyuna entegre edilmeli canlilik olur böyle degisikliklere acil ihtiyacimiz var. Kendimizi tekrarlayıp duruyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt