Death Valley Farmının Güçlenmesi Gerekiyor

mehdikerem

Üye
Arkadaşlar Death Valley farmının güçlenmesi gerekiyor -
Yani bilmiyorum nasıl olacak ama Mezarlık falan var BOMBOŞ oralara bifrost yaratıkları gibi böyle Farmlar eklenmeli . NEDEN ?

1. Haggard- Haddar daha Karlı karşı ırkla uğraşmıyosun kafan rahat elinde Çay farm atıyosun - DW de öylemi gözler arkayı kesiyor, başkası bir diğer tarafı kesiyor , Lup aç, adam geldi , kaçtı derken farm marm gerçekten yani dropta atmayınca insan diyor .Yaa bu ne ?

2. Asasım. Sc basıyorum diyorum biraz farm slotu darlıyım falan , solo takılıyorum. İnanın farm slotlarında adam yok , Bir kere kesince adamı bir daha gelmiyor .Neden ? hem zor drop alıyor Hem de diyor ki ya ben gidiyim hagard-haddar da kasıyım bununlamı uğraşıcam.

Sonuç : DW farmı kuvvetlendirilirse PK cı tayfada Zevk alır - Farmcı tayfada. Lütfen bunu düşünün.
Çünkü benim gibi hem pk hem arada farm atanlar. Sc basıp Slota gitmek istemiyorum . Sc siz slot darlıyorum. Çünkü ya 1 kişi var ya 2 :D olsa orada 20 kişi Full SC basarım.
Hem oyuncu Bu durumdan sıkılıyor , Hem de oyun kazancından oluyor.

NOT : Yani hagard-Haddarı düşürün demiyorum zaten millete drop çıkmıyor. DW yi yüceltin ki diğer haritalardaki oyuncular buraya gelsin. Bizler için zevkli olsun, onlar içinde aaaa evet farm atılabiliyor bu oyunda denilsin. Yani hem pk cının ,hemde farmcının kaçası geliyor.

Bu yazılanların hepsi yapıcı bir konuşmadır.

Alkoer

Üye
Genel olarak droplar yükselse daha iyi olur. DV de farm yapabilecek seviyede olmayan adam yine haddar da bir gelişim sağlayabilsin ki ilerde oda DV ye gelebilsin.

Tabiki DV farmı gözle görülür farklı olsun. Yoksa dediğiniz gibi çekici bir yanı olmuyor.

themurolity

Üye
Yani bilmiyorum nasıl olacak ama Mezarlık falan var BOMBOŞ oralara bifrost yaratıkları gibi böyle Farmlar eklenmeli . NEDEN ?

1. Haggard- Haddar daha Karlı karşı ırkla uğraşmıyosun kafan rahat elinde Çay farm atıyosun - DW de öylemi gözler arkayı kesiyor, başkası bir diğer tarafı kesiyor , Lup aç, adam geldi , kaçtı derken farm marm gerçekten yani dropta atmayınca insan diyor .Yaa bu ne ?

2. Asasım. Sc basıyorum diyorum biraz farm slotu darlıyım falan , solo takılıyorum. İnanın farm slotlarında adam yok , Bir kere kesince adamı bir daha gelmiyor .Neden ? hem zor drop alıyor Hem de diyor ki ya ben gidiyim hagard-haddar da kasıyım bununlamı uğraşıcam.

Sonuç : DW farmı kuvvetlendirilirse PK cı tayfada Zevk alır - Farmcı tayfada. Lütfen bunu düşünün.
Çünkü benim gibi hem pk hem arada farm atanlar. Sc basıp Slota gitmek istemiyorum . Sc siz slot darlıyorum. Çünkü ya 1 kişi var ya 2 :D olsa orada 20 kişi Full SC basarım.

NOT : Yani hagard-Haddarı düşürün demiyorum zaten millete drop çıkmıyor. DW yi yüceltin ki diğer haritalardaki oyuncular buraya gelsin. Bizler için zevkli olsun, onlar içinde aaaa evet farm atılabiliyor bu oyunda denilsin. Yani hem pk cının ,hemde farmcının kaçası geliyor.

Farmcıları darlamak nedir ya. Adam ekmeğinde uğraşıyor saatlerce sen gidip arkadan saldırıyorsun. Farm slotlarında pıusuya yatıyorum gelen asaslarla genede vs atmaya çalışıyorum. İşin komiği priest e arkadan saldıranlar asas görünce vs den kaçıyorlar. Ne malum oyunda nede burada hiç farm slotunda birine atak yapmadım. Pk dediğin bowl da olur.

Porteur

Üye
Farmcıları darlamak nedir ya. Adam ekmeğinde uğraşıyor saatlerce sen gidip arkadan saldırıyorsun. Farm slotlarında pıusuya yatıyorum gelen asaslarla genede vs atmaya çalışıyorum. İşin komiği priest e arkadan saldıranlar asas görünce vs den kaçıyorlar. Ne malum oyunda nede burada hiç farm slotunda birine atak yapmadım. Pk dediğin bowl da olur.

Git dungeonda kas o zaman.
Death Valley oyunun Pvp alanıdır, fırın değildir. Arkadanda saldırır,öndende saldırır,mobada yatırır..
Bu ayıp birşey değildir..
Beğenmiyorsanız başka alanlarda ekmeğinize bakabilirsiniz.
Pk dediğin bowl'da olurmuş.. Kime göre neye göre ? Nerden aldın bu fikri ? Kim söyledi ? Hangi kural var ?
PK bowl'da olursa Death Valley neden bu kadar büyük ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pitou

Üye
Hagardda warscy, hatred,earthsheker,vixen, İmperial armor droplarini kaldırıp. Bu droplar sadece deathvalley de cikacak sekilde ayarlanacak. Row asistide dvde çalışır vaziyette ayarlanacak bütün slotlar dolar. Hem farm yapan zevk alir hem pk atan. Row asistin dvde çalışması oyunu aşırı canlandırır bunu goremiyorlar bence.
Row asist acan adamin afk farm yapmasi imkansiz çünkü slotlar sürekli basılacak.

GizliPriest

Üye
Hagardda warscy, hatred,earthsheker,vixen, İmperial armor droplarini kaldırıp. Bu droplar sadece deathvalley de cikacak sekilde ayarlanacak. Row asistide dvde çalışır vaziyette ayarlanacak bütün slotlar dolar. Hem farm yapan zevk alir hem pk atan. Row asistin dvde çalışması oyunu aşırı canlandırır bunu goremiyorlar bence.
Row asist acan adamin afk farm yapmasi imkansiz çünkü slotlar sürekli basılacak.
Bu baya mantıklı.

mehdikerem

Üye

abi konuyu siz çok yanlış anladınız cidden , dw yi cok güzel canlandırma hareketi yaptınız taktir ettim. Craft bölgeleri falan çok iyi olmuş..
Ama coini düşürerek , ROW un kafasına sıktınız .. Kendi kazanacağınız paraya sıktınız söyliyim. Üstüne üstlük yeni gelecek oyuncu paso cepten yiyecek Row ile kasarken çok kötü oldu çok.

Balerion

Üye

abi konuyu siz çok yanlış anladınız cidden , dw yi cok güzel canlandırma hareketi yaptınız taktir ettim. Craft bölgeleri falan çok iyi olmuş..
Ama coini düşürerek , ROW un kafasına sıktınız .. Kendi kazanacağınız paraya sıktınız söyliyim. Üstüne üstlük yeni gelecek oyuncu paso cepten yiyecek Row ile kasarken çok kötü oldu çok.
İtem drobunu arttirip goldu düşürmek aslinda biraz mantıkli. Çünkü oyunda bir mino veya vixen gibi itemlerin öyle erisilmez ahım şahım itemler olmaması gerekiyor. Gidip farm yaparak bunu alacak parayı düşürmeye çalişmak yerine , itemden 50 tane topla + bas kendin yao daha mantıkli. Yani hem daha akıcı olacak hem daha makul

SEISMO

Üye
öncelikler bu oyun sadece dvden oluşmuyor farmı czye alalım buraya alalım vs konu bence bundan ziyade genel olarak arz talep dengesi olmaması. Sen istediğin kadar item dropla fakat bunun alıcısı olmadıktan sonra senin oyun içi herhangi bi kazanımın olmayacak. Birde itemler zaten artık ele düştü mino 7 bundan 2-3 ay öncesine kadar değerli elle tutulur bi itemdi şuan dorion 1 de biraz konuşsanız size hediye edebilcek seviyeye geldi. Bununla birlikte oyunun döngüsü için row ile exp veya row ile farmda mutlaka olmalı emsal oyunlardada zaten fazlasıyla oldugunu ve gayette başarılı oldugunu gorebılırsınız. Ki şuan için bu imkansız daha önce farklı yerlerde de belirttiğim gibi dv 1 e düştü mobların canları arttı coin düştü dv farmı bitti. Rowla farm atılan slotların uzun zamandır drobu yarı yarıya dusmustu suan coin de düştü her slot fazlasıyla eksi yazıyor kusura bakmayın ama oyuna bişeyler yatıran insanlar bişeylerde kazanmak ister zaten farm budur row ve gerekli şeyleri alırsınız ( pot - rpr ) en azından bunların masrafına denk kazanım elde etmek istersiniz fakat şuan her slot eksi yazıyor fazlasıyla.

Cabbar34

Üye

dw denen yer farm yeri değildir savaş alanıdır savaş alanında farm olmaz sadece belli saatlerde çıkan boslar olur..malum oyunda cz de ıncın top oynarken pk atmak ısteyen kişilerin sitemleri yüzünden zeki bir gm ne yapalım ne edelim keselim butun maplardan drobu cz ye taşıyalım nitekim yaptılarda .ne oldu sonra slotları aynı clanlar parselledi.aylarca yıllarca ekmeğini yedi ..gb leri itemleri siteye sattılar sonra ne oldu yönetim coinsi duşurdu sonra sarı peri kalktı sonra coins arttıran bır zımbırtı vardı o kalktı slotları birbirinden ayırdılar dropları tekrar kapatıllar vs vs .senın gıbıler ne yaptı gorunmez olup slotlara gidip birini kesip sonra kesilip bu kısır donguyu devam ettirdi..sonra ne oldu bu slotlara çöken kasasını dolduran ceteler bütün itemleri to9pladı sonra ne oldu sen gibiler item almak istediğinde o çetelerın avucuna düştü ya abiğ çok para diyosun az indirsen olmazmı dedi ..sonra sen gibiler saldı oyunu olan oyuna oldu..hiç yabancı gelmıyor bu film...

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt