Death Valley Gold Düzenlenmesi Sorunu

BlackWalk

Üye
Öncelikle oyununuzu uzun zamandır takip edip açılmasını sabırsızlıkla bekleyen bir ekibiz ve gerçekten severek keyif alarak oynuyoruz ellerinize sağlık. Fakat yapılan son güncelleme ile Death Valley haritasının goldlarının aşırı düşürülmesi gerçekten çok can sıkıcı oldu. Haddar mapinin hem exp hem gold olarak Death Valley haritasını geçiyor olması mantık hatası. Mage karakterler rahat rahat hem level hem exp kasabiliyorken Haddar’da biz melee oyuncular Death Valley’de gerek KS gerek karşı ırka karşı savaş vererek slotlara oturup exp kasıp para kasmaya çalışıyoruz. Demem o ki pvp dönen harita nasıl olur da pve haritadan daha az exp para drop verebilir. Bunun düzeltilmesini siz oyun yapımcılarına saygı duyarak ricada bulunuyoruz. Bunu düşünen tek ben ve ya biz değiliz. Oyunu oynayan herkes bu durumdan muzdarip.

MvPQuable

Üye
Hocam merak açısından soruyorum, mageler tam olarak hangi mobu kesebiliyor şu an DV'de? Tüm harpy'leri melee dönüyor :d

Bogateg

Üye
+1 bende sonuna kadar katılıyorum, death valleyde item Gold exp 'in daha fazla olacağı söylenmişti , Gold düşürmenin mantığını anlamadım insanlar pot parası da mı kasamasin zaten aralıksız 1 saatte geldiği 1m idi , yapılan bu değişikliğin acilen geri alınması gerekiyor.

shisuixg0dd

Üye
akşam 10 dan sabah 7 ye kadar harpy döndüm 4 slot kasılan para 7m :D cok saçma bir düşüş var eslantta daha fazla para kasılıyor oyunun pvp si biterki böyle

sOmbra

Üye
Mantık olarak evet, akıllıca değil ama. buda benim fikrim :)

Exe

Üye
Bütün mmorpg oyunlarda pvp olan bölgedeki getiriler daha yüksektir ki insanlar risk alıp buralarda kassın, ROW hariç :D :D Gerçekten trajikomik olmuş umarım düzeltirsiniz. Bir de PK haritasına 50 tane kanal açmayın, adı üstünde PK haritası kendinize gelin. Bowlda resmen free farm yapiyor millet.

sOmbra

Üye
Bütün mmorpg oyunlarda pvp olan bölgedeki getiriler daha yüksektir ki insanlar risk alıp buralarda kassın, ROW hariç :D :D Gerçekten trajikomik olmuş umarım düzeltirsiniz. Bir de PK haritasına 50 tane kanal açmayın, adı üstünde PK haritası kendinize gelin. Bowlda resmen free farm yapiyor millet.
Bencede, 49 adet kanal kafi :)

• Beğen
Tepkiler: Exe

Bogateg

Üye
Hayır yani çok bı para çıkıyormuş gibi birde düşürmüşler , 59 olan daha death Valley 'e gelmez niye gidip slot basilma stressi çeksin , ekibin derhal bu yanlisdan dönmesi gerekiyor

BlackWalk

Üye
Hocam merak açısından soruyorum, mageler tam olarak hangi mobu kesebiliyor şu an DV'de? Tüm harpy'leri melee dönüyor :d
Hocam zaten biz de onu ifade ediyoruz mageler Haddara geçip rekabetsiz bir şekilde goldunu ve itemini yapabiliyor. Death Valley haritasında mage kalmadı zaten gold düşürülünce.

naidenz

Üye
Arkadaşlar suan 5 saat boyunca butun slotlarda farm attım dondum sadece epık socrol attı sadece gold degıl drop oranı yuzde 00.1 e dusurlmus ne yapmaya calısıyor yonetım anlamadm aldıgım pot parasına farm atıyoruz nasıll ıtem cekıcek bu mılllet ayrıca 1 pt ye gelen gold daha fazla ıken tek bır kısye aynı gold gelmesı sacmalık

SessizCogunlugunSesi

Üye
" Bence gold miktarını eski haline getirmek yetmez daha da arttıralım . Hatta moblardan düşen item miktarını arttıralım bütün bossları oraya atalım kesincede şelale gibi item düşsün . Moblar aynı zamanda kolay kesilsin tek atalım . Üç beş işsiz gelsin çeşmenin başını tutsun . Kolay yoldan kendilerini geliştirisinler . Bizim gibi oyunu , oyun gibi oynayan sessiz çoğunluk kendini geliştiremesin diğer haritalardan itemleri goldları kısalım oraya verelim . Bizim gibilier yada yeni başlayanlar gelişemesin Death Valley'e gidelim . Bu mutlu azınlığa NP kastıralım böylece bu mutu azınlık hem egolarını tatmin etsin hemde ceplerini doldursun . " Ben sizlerin bunu kastettiğni düşünmüyorum ama bunun bir kaç adım ötesi buraya varıyor . Bunu oyun için çok tehlikeli bir durum olarak görüyorum . Bence bütün haritalardaki aynı moblar aynı itemi ve aynı goldu atmalı . Bu diğer oyuncuların gelişimi için önemli . Ben demiyorum ki Death Valley 'i özendirmek için birşeyler yapılmasın . Örnek olarak kazanılan NP'ler klan için kullanılabilir , bir NPC vasıtasıyla iteme çevrilebilir , sıralama için kullanılıp günlük , aylık , haftalık sıralamaya girenlere hediyeler verilebilir , ünvan verilebilir . Günlük NP kazanımlarına sıralama olmaksızın belli bir miktar kasana belli bir miktar hediye verilebilir vs... Daha birçok fikir geliştirilebilir .

Bogateg

Üye
" Bence gold miktarını eski haline getirmek yetmez daha da arttıralım . Hatta moblardan düşen item miktarını arttıralım bütün bossları oraya atalım kesincede şelale gibi item düşsün . Moblar aynı zamanda kolay kesilsin tek atalım . Üç beş işsiz gelsin çeşmenin başını tutsun . Kolay yoldan kendilerini geliştirisinler . Bizim gibi oyunu , oyun gibi oynayan sessiz çoğunluk kendini geliştiremesin diğer haritalardan itemleri goldları kısalım oraya verelim . Bizim gibilier yada yeni başlayanlar gelişemesin Death Valley'e gidelim . Bu mutlu azınlığa NP kastıralım böylece bu mutu azınlık hem egolarını tatmin etsin hemde ceplerini doldursun . " Ben sizlerin bunu kastettiğni düşünmüyorum ama bunun bir kaç adım ötesi buraya varıyor . Bunu oyun için çok tehlikeli bir durum olarak görüyorum . Bence bütün haritalardaki aynı moblar aynı itemi ve aynı goldu atmalı . Bu diğer oyuncuların gelişimi için önemli . Ben demiyorum ki Death Valley 'i özendirmek için birşeyler yapılmasın . Örnek olarak kazanılan NP'ler klan için kullanılabilir , bir NPC vasıtasıyla iteme çevrilebilir , sıralama için kullanılıp günlük , aylık , haftalık sıralamaya girenlere hediyeler verilebilir , ünvan verilebilir . Günlük NP kazanımlarına sıralama olmaksızın belli bir miktar kasana belli bir miktar hediye verilebilir vs... Daha birçok fikir geliştirilebilir .
İlerde death Valley için başkaca etkinlikler gelecektir elbet, lakin oyunun genel item drobu da çok düşürülmus bütün haritalarda, dün 3 saat farm yaptık 0 epic item 2 tane epic scroll attı, oyuncular item yapmak için vakit harciyorsa emeğinin karşılığını almalı 3 saat farm atıp pot parası bile çıkaramıyorsa bu ciddi bir sorundur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt