Öneri "Death Valley" Görüntü Önerisi...

Pitou

Üye
Death Valley fotoğrafta gösterildiği gibi yeşillik olmamalı 2 ırkın 7/24 savaştığı bir yerde kasvetli bir hava ve savaşın getirdiği o korkunç ambiyansı görmemiz gerekiyor .Yıkılmış binalar , cesetler , kuru kafalar , kurumuş ağaçlar , kurumuş otlar , kahverengi toprak , Ağaçlarda asılmış Lunaskar yada Protean vb. savaşı gerçekten anlatan bir çalışma yapılması taraftarıyım. *Lunaskar'ın yerin altında Zindan tarzı toprak ve ateş içinde Özel Base alanı yapılabilir. (4 ayrı giriş çıkış olması lazım yoksa oyun kitlenebilir.)
indir (1).png
indir.png

guney

Üye
bu buyuk bi degisiklik olur ve oyunun cikma suresini uzatir tabi farkli seyler de gormek guzel olabilirdi neden olmasin

Pitou

Üye
bu buyuk bi degisiklik olur ve oyunun cikma suresini uzatir tabi farkli seyler de gormek guzel olabilirdi neden olmasin
Tabi hemen yapmalarını beklemiyorum ilerleyen zamanlarda düşünülen bir konu olursa mutlu oluruz :)

TexasKATLİAMM

Üye
Arkadaşlar zaman içerisinde güncellemeler gelicektir iyileştirmeler olsun farklı görseller olsun yeter ki oyun açılsın kafa karıştırmayın gözünüzü seveyim :)

Mirage

Üye
Savaşlar her zaman kasvetli ortamlarda yapılmıyor ki. Tarih sayfalarını biraz çevirdiğinde, ormanlar, çayırlar, mükemmel doğa manzaraların olduğu tepeler, vadiler vs. de birçok savaşa şahitlik etmiştir. Ki bitki örtüsü, zenginliği sebebiyle işgal edilmek istenen ülkelere düzenlenen saldırılar da bu tür ambiyanslarda mücadelelere tanık olmuştur. O yüzden sadece kasvetli bir ortam olması gerekmiyor aslında. Öyle de olsun, böyle de olsun kısım kısım. :D

TroyMeg

Üye
Ben de bu kadar açık yeşil bir temadansa biraz daha koyulaştırılmasını isterdim. Savaştığımız alan efektleri , oyuncuları görebileceğimiz kadar aydınlık ancak alana girdiğimizde bizi tedirgin edecek kadar karanlık olmalı. Ayrıca küçük bir öneri: Oyunun kendi saatine göre havada aydınlanma ve kararmalar olabilir :)

Pitou

Üye
Savaşlar her zaman kasvetli ortamlarda yapılmıyor ki. Tarih sayfalarını biraz çevirdiğinde, ormanlar, çayırlar, mükemmel doğa manzaraların olduğu tepeler, vadiler vs. de birçok savaşa şahitlik etmiştir. Ki bitki örtüsü, zenginliği sebebiyle işgal edilmek istenen ülkelere düzenlenen saldırılar da bu tür ambiyanslarda mücadelelere tanık olmuştur. O yüzden sadece kasvetli bir ortam olması gerekmiyor aslında. Öyle de olsun, böyle de olsun kısım kısım. :D
Savaşlarda her zaman bir şeyler tahrip olur, yıpranır ,zarar görür senin düşüncene katılmıyorum.

Mirage

Üye
Savaşlarda her zaman bir şeyler tahrip olur, yıpranır ,zarar görür senin düşüncene katılmıyorum.
Evet fakat tahrip olana dek güzelliklerini kaybetmemiş oluyorlar, ayrıca savaşlara rağmen güzelliğini kaybetmeyen şeyler de oluyor. Yani ağaç, yeşillik pvp alanında olabilir bu garip değil. Tabii alanın her yeri böyle olmak zorunda değil, koca harita, kasvetli ortamlar da olabilir.

Siyah34

Üye
Benim önerim mapte bozulma olayı Lunaskar bölümünde doğada bozulma ortaya doru gittikçe azalan. Protean ise doğa nin oldu ve o da ortaya gittikçe azalacak. Ortada doğa ve ölümün kapışması yansıması olcak bazı bölümler doğa yenilcek bazı bölümde ise olum yenilcek. Bir çatışma oldu belli olcak.

Rosario

Üye
Zaten uzaktan gelen adamlari piksel piksel zor görüyoruz böyle karanlik modda olsa hiç bişey göremeyiz. Karakterlerin koşu animasyonlarinda görüntü kaybı var. Uzaktan sana doğru kosan adam piksel piksel dalgalanarak geliyor göremiyorsun bile

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt