Tüm samimiyetimle bugün Haddar'da EL'le farm atarken Ekran başındayken ( Bot-Hile gibi değil bizzat ekran başında ) artık yorulduğum için R makro açtım ve R Makro kullanırken 3 Günlük atak ban yedim. Merakım şudur; DeathValley'de 10 Kişiden 9'u makro kullanırken Slot kavgaları yapılırken PVP ( PK ) atılırken yani neler neler kan dökülürken okçuların hepsinin 3-5 i aynı anda vurabilmesi gibi şeyler DeathValley yani PVP haritasında serbest'mi diye düşünmeye başlamadım değil. Bu oyunda tüm samimiyetimle MAKRO olan herkese BAN atsanız USER kalmaz bunu sizde bizde iyi biliyoruz ve biraz da olsa görmezden geldiğiniz çok belli dürüst olarak Aarvad sunucusunda DV' de bir kere bile PK sırasında atak ban yemedim. Bu aradaki farkı gerçekten merak ediyorum 2 Yıldır DV' de bir kere bile atak ban yemedim. Bende elimle saatlerce FARM atmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum 8 PC Charlardan ne HADDAR - ne LUNASKAR bölgelerinde GRAM yer yok iğne atın yere düşmez misali. Ve GM yanına çektiğinde PC başında olduğumu farketmesi için hemen CHATTEN PC başındayım merak etmeyin yazdım ama ona rağmen 3 günlük atak ban yedim. Özet OLARAK merakım ELLE kasan SOLO oyuncuların ne yapması gerekiyor? Eğer ben makro kullanmaz isem hiç bir slotu kesemem buda şu anlamamı gelmesi lazım OYUNU SİL VE OYNAMA. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum değerli Rise ekibinin cevaplarını merakla bekliyorum benim gibi dürüst olmalarını istiyorum. İyi günler gerçekten daha güzel günler göreceğiz oyun yavaş yavaş oturuyor ama SOLO oyuncuyu çok zorluyor.