Death Valley 'İKİ IRK İTTİFAK! Bowldaki Bahce Farmı ve Kendi Town arkamız..

ZERONKRAL

Üye
bu konuyu bilmiyenler için kolay yoldan açıklamaya çalışacağım...
bu konu erken ama kim ne yaparsa yapsın modu olursa oyunun geleceğini mahfeder...

Death Valley ' de 2 Resimde yüklemiş olduğum yerde clanın ile drop düşürmeye item kasmaya çalışıyoruz reaper.vs elit itemler
Bahçe farmı şuan boş ama oraya mop koyucaklar diye tahmin ediyorum..
Daha sonra Protean ve Lunaskar 'dan atıyorum isimleri ali ile veli iffikat yapıp birbirlerine saldırmayıp sadece farm atıyorlar ve ittifak harici clana tek saldırıp oyunu mahfediyorlar bukadar basit

peki cözümü nedir
oyun yönetim ekibinin sürekli Death Valley 'de bunu gözlemlemesi izlemesidir karşı iki ırkın ittfak kurması doğru değildir . buna göre cezai işlem uygulanır.
not: resimdeki arkadaşlar kasıyorlardı konuyla bir alakaları yoktur..

saygılarımla ZERONKRAL

sorun 1.png
sorun 2.png

saintx

Üye
An itibari ile herhangi bir tl degeri olmadıgından sahsım adına insan gibi rica edilirse dokunmam farm atanlara.

Nisshe

Üye
An itibari ile herhangi bir tl degeri olmadıgından sahsım adına insan gibi rica edilirse dokunmam farm atanlara.
Türklere Pm atınca bana dalmıyorlarda Yabancılar'da iş yok bi asas hiç yoksa 10 kere öldürmüştür beni :D

saintx

Üye
Türklere Pm atınca bana dalmıyorlarda Yabancılar'da iş yok bi asas hiç yoksa 10 kere öldürmüştür beni :D
Aslında dogrusunu yabancılar yapıyor ama bi yerdede oyun ici dengelemden haksızca sikayet ediyoruz ;
su güclü bu gücsüz diyoruzda. Biz karakterleri shellerle karsılastırmadık ki hic herkes görev itemiyle bıraksalar farm yapsak belki upgrade rate hakkında feedback vericez belki itemler hakkında feedback vericez ama olmuyor malesef, keşke droplar 2 saniye fazla zaman ayrılıpta eslanta emcye de yayılsaydı.

Nisshe

Üye
Aslında dogrusunu yabancılar yapıyor ama bi yerdede oyun ici dengelemden haksızca sikayet ediyoruz ;
su güclü bu gücsüz diyoruzda. Biz karakterleri shellerle karsılastırmadık ki hic herkes görev itemiyle bıraksalar farm yapsak belki upgrade rate hakkında feedback vericez belki itemler hakkında feedback vericez ama olmuyor malesef, keşke droplar 2 saniye fazla zaman ayrılıpta eslanta emcye de yayılsaydı.
Hocam 2 kişi -60 Mageyiz Lunaskar'daki harpylerdeki bugdan dolayı exp kasabileceğimiz nokta yok o yüzden deathvalleyde kasılıyoruz. Giden BP felan umrumda değil mobların canını 1K ' lara indirdikten sonra bi asas geliyor tek r atıyor yatıyoruz bi nebzede olsa koyuyor yani adama ölmek değilde gelcek exp'in yok olması koyuyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt