Death Valley Lunaskar Bölgesi Neden Yeşil Kuşlar Böcekler vs

huseyin35

Üye
Protean town'dan çıktım Lunaskar Town'a ilerliyorum. Uzaklaştıkça zemin toprak alana dönüştü, mezarlıklar, kayalıklar vs süper olmuş elinize sağlık.

Sonra protean towna bir geldim ki ağaçlar yemyeşil, kuşlar böcekler cıvıl cıvıl maşallah :D

Yahu tamam sanat olarak fena değilsiniz ama fikir konusunda sıkıntılar var :). Yahu haritayı çizen arkadaş hayatında hiç kitap okumadı diyelim Yüzüklerin efendisini de mi izlemedi?

insanların tarafı böyle olması lazım:

1636801182114.png

Karusların diyarı da böyle olması lazım yaklaştıkça:

1636801276991.png

ayrıca lunaskar tipi şu şekilde olmalı:
1636801358192.png

protean tipleri de şu şekilde:

1636801487313.png

arada elf mage hobit var da insan işte farkı daha iyi anlamınız için paylaşıyorum :)

Bir de Lunaskar Karakterler kelebek kanadı takıp uçan sevimli yaratıklara binip heidi gibi dolaşıyorlar ortalıkta :D:D:D

Ya arkadaşlar aranızda kimse demiyor mu bak bu kanatlar bu Irk'a olmaz, Bak lunaskar ırkı kelebek gibi gözükmez, onların diyarında kuş cenneti ağaç cennetti gibi olmaz demiyor mu?

Bence aranızda 1 tane fantastik kitap okuyan birini alın asgari ücret verin arada sorun abi olmuş mu diye :D

HERO

Üye
Protean town'dan çıktım Lunaskar Town'a ilerliyorum. Uzaklaştıkça zemin toprak alana dönüştü, mezarlıklar, kayalıklar vs süper olmuş elinize sağlık.

Sonra protean towna bir geldim ki ağaçlar yemyeşil, kuşlar böcekler cıvıl cıvıl maşallah :D

Yahu tamam sanat olarak fena değilsiniz ama fikir konusunda sıkıntılar var :). Yahu haritayı çizen arkadaş hayatında hiç kitap okumadı diyelim Yüzüklerin efendisini de mi izlemedi?

insanların tarafı böyle olması lazım:

Ekli dosyayı görüntüle 3607

Karusların diyarı da böyle olması lazım yaklaştıkça:

Ekli dosyayı görüntüle 3608

ayrıca lunaskar tipi şu şekilde olmalı:
Ekli dosyayı görüntüle 3609

protean tipleri de şu şekilde:

Ekli dosyayı görüntüle 3610
arada elf mage hobit var da insan işte farkı daha iyi anlamınız için paylaşıyorum :)

Bir de Lunaskar Karakterler kelebek kanadı takıp uçan sevimli yaratıklara binip heidi gibi dolaşıyorlar ortalıkta :D:D:D

Ya arkadaşlar aranızda kimse demiyor mu bak bu kanatlar bu Irk'a olmaz, Bak lunaskar ırkı kelebek gibi gözükmez, onların diyarında kuş cenneti ağaç cennetti gibi olmaz demiyor mu?

Bence aranızda 1 tane fantastik kitap okuyan birini alın asgari ücret verin arada sorun abi olmuş mu diye :D
++++++++++
1000% haklisin!!!!
Abi ne bu herşey Karma Karişik cingene pazar gibi

underestimated

Üye
"Bir de Lunaskar Karakterler kelebek kanadı takıp uçan sevimli yaratıklara binip heidi gibi dolaşıyorlar ortalıkta :D:D:D

Bence aranızda 1 tane fantastik kitap okuyan birini alın asgari ücret verin arada sorun abi olmuş mu diye :D"

Diğer kısımlara değil de bu kısma sonuna kadar katılıyorum :)

Rammstein

Üye
"Bir de Lunaskar Karakterler kelebek kanadı takıp uçan sevimli yaratıklara binip heidi gibi dolaşıyorlar ortalıkta :D:D:D

Bence aranızda 1 tane fantastik kitap okuyan birini alın asgari ücret verin arada sorun abi olmuş mu diye :D"

Diğer kısımlara değil de bu kısma sonuna kadar katılıyorum :)
hahaha aynen, bir de Lunaskar'da pazar kurulunca Peri ortamla çok alakasız oluyor :D

huseyin35

Üye
Bir de her yerde aynı müzik sesi geliyor. Moradon barış ortamı olmasına karşın; ticaret yapmak amacıyla iki pazar dolaşayım diyorum, sonra müzik bir hareketleniyor, diyorum galiba kovalıyorlar 10 kişi kafama nova mı atacak, spike town mu yicem acaba diyorum. Ama bu empire dönemindeki müziğe bakın insana hala bi rahatlama geliyor 1-2 saat sonra anca bayıyor insanı. O müzikler bence forgetten templa gibi yerlere anca yakışır, dorion'da köşe başlarına adam koyun mesela müzik yapıp eğlensinler bizde onları dinleyelim daha gerçekci olur hem. Asassins creed'de efsane yapmışlardı.

Ayrıca oyuna köylüler eklemek lazım, herkes savaşçı çorbayı kim yapıyor, heykeli kim dikmiş oraya, köylü halkı lazım her map towna, townlarda potcu ve demircidrn başka insan olmaması da 96 yilinda kaldı

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt