Protean town'dan çıktım Lunaskar Town'a ilerliyorum. Uzaklaştıkça zemin toprak alana dönüştü, mezarlıklar, kayalıklar vs süper olmuş elinize sağlık.
Sonra protean towna bir geldim ki ağaçlar yemyeşil, kuşlar böcekler cıvıl cıvıl maşallah
Yahu tamam sanat olarak fena değilsiniz ama fikir konusunda sıkıntılar var
. Yahu haritayı çizen arkadaş hayatında hiç kitap okumadı diyelim Yüzüklerin efendisini de mi izlemedi?
insanların tarafı böyle olması lazım:
Karusların diyarı da böyle olması lazım yaklaştıkça:
ayrıca lunaskar tipi şu şekilde olmalı:
protean tipleri de şu şekilde:
arada elf mage hobit var da insan işte farkı daha iyi anlamınız için paylaşıyorum
Bir de Lunaskar Karakterler kelebek kanadı takıp uçan sevimli yaratıklara binip heidi gibi dolaşıyorlar ortalıkta

Ya arkadaşlar aranızda kimse demiyor mu bak bu kanatlar bu Irk'a olmaz, Bak lunaskar ırkı kelebek gibi gözükmez, onların diyarında kuş cenneti ağaç cennetti gibi olmaz demiyor mu?
Bence aranızda 1 tane fantastik kitap okuyan birini alın asgari ücret verin arada sorun abi olmuş mu diye
Sonra protean towna bir geldim ki ağaçlar yemyeşil, kuşlar böcekler cıvıl cıvıl maşallah
Yahu tamam sanat olarak fena değilsiniz ama fikir konusunda sıkıntılar var
insanların tarafı böyle olması lazım:
Karusların diyarı da böyle olması lazım yaklaştıkça:
ayrıca lunaskar tipi şu şekilde olmalı:
protean tipleri de şu şekilde:
arada elf mage hobit var da insan işte farkı daha iyi anlamınız için paylaşıyorum
Bir de Lunaskar Karakterler kelebek kanadı takıp uçan sevimli yaratıklara binip heidi gibi dolaşıyorlar ortalıkta
Ya arkadaşlar aranızda kimse demiyor mu bak bu kanatlar bu Irk'a olmaz, Bak lunaskar ırkı kelebek gibi gözükmez, onların diyarında kuş cenneti ağaç cennetti gibi olmaz demiyor mu?
Bence aranızda 1 tane fantastik kitap okuyan birini alın asgari ücret verin arada sorun abi olmuş mu diye