Death Valleyde Asaslar Yüzünden Oyun Oynanmıyor!

suchen

Üye
Death Valley haritası artık asasların eline geçmiş durumda, saat kaç olursa olsun hiç farketmez heryer asas dolu..
Ekibi olmayan solo oyuncuların hepsi asas oynamak zorunda mı? Adamlar eli parlamazken +6 silahlarla çatır çutur kesiyor herkesi.
Görünmez oluyorlar, atak buffları var, hızlı koşuyorlar, kör atıyorlar, blink atıyorlar, debuff kaldırıyorlar, kendilerine mini heal atıyorlar ve skilleri de çok güçlü.
Gece gündüz farketmeksizin tek başınıza rogue harici bir karakterle death valleyin yokuşundan kendi başınıza indiğiniz an tepenize biniyorlar.Eğer güçlü bir battle priestseniz ve kalkanlı dolaşıyorsanız, adamlar silah takıp canınızın azalmasını bekliyor.Oyun PK anlamında solo oyuncular için oynanmayacak durumda.Twitchde 1v1 Asas vslerini izlerken gülüyorum.Death valleyin ortasına gidip pk atıyım derseniz, daha yolda ansızın görünmez bir asas size kör atıp öldürecektir :) Solo oyuncular ya asas oynayacak ya da death valleye sadece group dungeon için gidecek, başka çare kalmadı.

gokhan16

Üye
Napsinlar hocam asas oynamasınlarmı öyle bir konuşuyorsunuz ki

HeaveN

Üye
Daha önce bu konu çok açtım biliyolar dostum umarım düzelir ama asas için / şuan Nerf Söz konusu deil..

- Asas Hızlı el düşürmesi hızlı cure alması sıkıntı olay buna çare bulurlarsa güzel olur acayip hızlı görünmez olup kayboluyolar cure alıyolar normal bi priest bu kadar hızlı deil.

HeaveN

Üye
@Quelala Nerf gelceğini bende sanmıyorum ama el düşürme cure alma hızları düşürülebilir.

suchen

Üye
Asas oyuncularına kalsa daha debuff falan eklesinler asasa diyecekler.. Adamlar death valleyde hayatımızı karartıyor hala bp şöyle bp böyle onu da nerflesinler kendi kendinize oynayın

machinee

Üye
Kankalarım asaslar solo çok rahat oynayabiliyor SC kullandığı taktirde.
O yüzden asas eğlendirmeye devam edeceğiz uzun bi süre.

RionLi

Üye
01.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt