Kendisinden güçlü oyuncuya vurmamayı seçebilir. Örn ; sigfraidler boss un altına yattığı zaman biz arkada ki çerezlik magelere yöneliyoruz biz bir anlaşma yapmadık free bp ye koşuyoruz ama kafa kafaya sigfraidlere çok vurmuşluğumuz var bizden güçlüler bilgililer ve tecrübeliler bizi yeniyorlar.
Ama kasti olarak bir tarafın diğerine vurmadığını düşünüyorsan düşman ırk üstünüze geldiğinde ittifak yaptıklarını düşündüğünüz grubun içerisine sürün ve kayda alın.
Eğer içlerinden geçip gidiyorlarsa bunları kanıt olarak sunabilirsiniz.
Ama kimin kiminle ittifak yaptığını iki taraftan birisi itiraf etmezse yönetim bunu anlayamaz. Güçlü olduğu için veya önümde başka bp kazanabileceğim daha kırılgan bir grup olduğu için veya varsayımı ile geçip gidebilirim bu ve benzeri sebeplerden ne yazık ki bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelelim taksi olayına. Arkadaşlar taksi olayı illegal değildir gizlemeye saklamaya gerek yoktur.
Her iki taraf anlaşmalı bir şekilde M alışverişi yaparlar ve kişi istediğine M vermekte özgür olduğu gibi isteyen kişi istediği partiye girebilir veya çıkartabilir

Zira harita üzerinde gördüğün hiç bir mob bir kişi veya gruba ait değildir herkes atak yapabilir.
Knight güruhunun KS diye ağlayıp zırladığı durum KillSteal dir. MMORPG oyunlarının hepsi böyledir en azından benim oynadığım oyunlarda bu şekildeydi.
Kim daha çok vurursa kutu ve exp ( experince ) onundur.
Gelelim diğer yaranıza insanlar sitelere gb satıyor. Bu ve benzeri oyunlara para kazandıran ve oyunda bir çok kişiden daha çok vakit geçiren bir ekip var adları knight online da '' Dönerci '' olarak geçmekte sanırım sipariş ettikleri tavuk dönerin parasını oyundan kazandıkları para ile ödedikleri için böyle deniyor.
Bu dönerci tayfa gb yi nasıl satıyor biliyor musunuz sitelerin oyunda ki karakterleri dorion da gate arkası banka önüne pazar kurarak ok satıyorlar bu şekilde gb çıkışı oluyor. Siz sanırım yöneticilerin bir şey bilmediğini sanıyorsunuz ama arkadaşlar önce bilip sustuğunuz sineye çektiğiniz veya sesinizi çıkaramadığınız olayları sindirerek sonra kendinizi toplayıp derdinizi anlatarak sanırım bu ve benzeri olayları çözebilirsiniz

Şimdi buraya kadar okuduğuna göre gidip zırlamaya devam edebilirsin dostum hoşgeldin MMORPG oyununa.