Death valleyde Karşı Irkla karşılaşıldığında Yaşanılan FPS Drop

Pitou

Üye
70 LVL e kastık pvp yapalım eğlenelim biraz dedik karşı ırkı gördüğümüz zaman PC çöküyor arkadaş FPS Drop yiyoruz bu Alfa 1 de bile daha akıcı oynuyorduk neden böyle oldu anlamıyorum. Böyle önemli problemlerle uğraşmanız gerekiyor . Yok canavar kutu drobu , yazı çeşitleri vs şeyler değiştirildi gibi daha sonra halledilebilecek basit şeylerle değilde böyle önemli problemlere zaman ayrılmalı oyun oynayamıyoruz ya :(
Priest ve Rogue skillerinde zaten geçikme var skilleri 2 sn geç atıyor karakterler.

not: FPS drop Bilgisayar sistemiyle alakası yok 2080 -2070 ekran kartları olan sistemlerde donuyor karşı ırkı gördüğünde

Son düzenleme:

returnkillah

Üye
pvp alanında çok büyük problemler mevcut bunların üstüne daha çok gidilmesi gerek

JoesXs

Üye
70 LVL e kastık pvp yapalım eğlenelim biraz dedik karşı ırkı gördüğümüz zaman PC çöküyor arkadaş FPS Drop yiyoruz bu Alfa 1 de bile daha akıcı oynuyorduk neden böyle oldu anlamıyorum. Böyle önemli problemlerle uğraşmanız gerekiyor . Yok canavar kutu drobu , yazı çeşitleri vs şeyler değiştirildi gibi daha sonra halledilebilecek basit şeylerle değilde böyle önemli problemlere zaman ayrılmalı oyun oynayamıyoruz ya :(
Priest - Rogue skillerinde zaten geçikme var skilleri 2 sn geç atıyor karakterler.

not: FPS drop sistemler alakası yok 2080 -2070 ekran kartları olan sistemlerde donuyor karşı ırkı gördüğünde
bu konuların üzerinde calıştıklarına eminim bilgileri var.

Pitou

Üye
Konulara bakıyorum.Bu konuyla alakalı şikayet yok millet hiç mi pk atmıyor anlamıyorum ya

Karuckos02

Üye
Pk da değil sadece exp kasılan yerlerdede aynı sorunlar var bununla ilgili çalışmaları olduğunu söylemişlerdi bekleme aşamasındayız

Pitou

Üye
Pk da değil sadece exp kasılan yerlerdede aynı sorunlar var bununla ilgili çalışmaları olduğunu söylemişlerdi bekleme aşamasındayız
Alfa 1 de pvp daha akıcıydı neyi bozdular acaba ama bu adamlar bunu düzeltir ya inanıyorum onlara.

darbe001

Üye
sikilleri geç atıyor evet ! ve okçuda 5li sikilin ve 3 lü sikilin bir anlamı yok ! tekli sikil ile aynı damageyi vuruyorum 100 damage kadar eksik vuruyor tekli 5li ve 3 lü ok ile slotu dönemiyor bir okçu kendi levelinin alt slotlarını bile !

VirginDreams

Üye
ufak bir optimizasyon için patch attılar ama girdim baktım fps oranı aynıydı, cz de daha yüksek fps veriyor ama kalabalıklaşınca çok pis drop giriyor, düzeltselerde rahat rahat oysanak....

Pitou

Üye
ufak bir optimizasyon için patch attılar ama girdim baktım fps oranı aynıydı, cz de daha yüksek fps veriyor ama kalabalıklaşınca çok pis drop giriyor, düzeltselerde rahat rahat oysanak....
Şuan oyundaki en büyük problem bence bu bunu halletseler rahat oynayacaz .Diğer sorunlara o kadar kafayı takmıyorum da.

Jackass

Üye
69 oldum 1 kere pkya çıktım alt f4 yaptım girmiyorum şuan. Bu kadar kötü hissiyat olamaz. Zaten Minor desen kullanmıyorum bile rogue hissiyatı sıfır. Mana 2k minor atamıyoruz potla oynuyoruz.

Lolgamelol2

Üye
Pvp de ciddi sıkıntılar var vuruş hissiyatı yok Hb barları bir anda iniyor öldüğünü bile anlamıyorsun görüntü bugları mevcut koşarken takılarak sekerek koşuyor

JoesXs

Üye
bazı arkadaşlar oyunu official cıktı olarak sanıyor galba alt f4 cekip cıkıyor oyun bebek halde geliştiriliyor şuan daha ne istiyorsunuz sabredin be brader .. sorunlar var herkes biliyor yapımcıda biliyor. mekanik yok o olmamış direk cıktım fln Geliştiren ekibe Allah sabır versin vallaha.

saintx

Üye
bazı arkadaşlar oyunu official cıktı olarak sanıyor galba alt f4 cekip cıkıyor oyun bebek halde geliştiriliyor şuan daha ne istiyorsunuz sabredin be brader .. sorunlar var herkes biliyor yapımcıda biliyor. mekanik yok o olmamış direk cıktım fln Geliştiren ekibe Allah sabır versin vallaha.
Çıkan adama bişey diyemezsin ki herkes tester olmayı kaldıramaz mesela o fps drop olayının suresi kısaltılıp asas'a skill olarak eklense officalde keşke
Dün czde moba dalmadıgım halde 4 kere öldüm 4.de fark ettim ki DAMARLİ kesiyormus beni adama rastlamıyorsun ki görünmezligi bozdugu anda fps drop zaten sonra da siyah ekran güzel iş vallaha.

TearFall

Üye
sikilleri geç atıyor evet ! ve okçuda 5li sikilin ve 3 lü sikilin bir anlamı yok ! tekli sikil ile aynı damageyi vuruyorum 100 damage kadar eksik vuruyor tekli 5li ve 3 lü ok ile slotu dönemiyor bir okçu kendi levelinin alt slotlarını bile !
Archery açılmadan Nerf yemiş gibi , nedir bu Archery düşmanlığı , Fantastik kurgunun başlangıç noktası Archerydir :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt