Death Valley'deki Farm Slot yetersizliği - Zindan drop sıkıntısı!

AeroxRousseau

Üye
Sizde farkındasınızdır belli başlı moblar harici kimsenin diğer slotlara uğradığı bile yok...
Protean ve ya Lunaskarda farm atılmsasın demiyoruz, ama DV'de mob çeşitliliği artmalı bazı droplar %lik olarak düzenlenmeli.
Geçen gün farm atıyoruz ilk 30dkda bir drop aldık partimdeki arkadaşlar çıkalım slottan daha bişi atmaz dedi ve başka slota geçtik, bu saçmalık drop orantısızlığı çok fazla
Lütfen yetkili arkadaşlar bu konudaki oyuncu taleplerini dikkate alsınlar.

Gelelim solo dungeon ve group dungeon droplarına..
Oyunun başından beri tüm solo dungeonlara girdim. Hell Mode..
1 tane bile drop alamadım bu benim mi şanssızlığım? ... Kime sorsam aynı dertten muzdarip insanlar bıkmış durumda atmıyor değil ama bir orantı yok..
Drop sistemi değiştirilebilir. İçeride materyal toplanır finalde o materyallerle kutu alınır. O kutularla gider npcde kırarsın ne atarsa şansın bu olabilir.

Adv3NN

Üye
dungeona yada drop oranına bişi diyemem ama yeni moblar eklenebilir eglenceli oluyor fazla mob olması tabiki lag yapıcaksa olmasın nolurrr :D

Alkoer

Üye
Drop listesi veya oranları tam olarak bilinmiyor tabi kesin bişey kimse söyleyemiyor.

Benim gördüğüm kadarı ile çok talep olan bitkaç item var bunların düştüğü bilinen slotlar ana-baba günü.

Bence olması gereken şu: örnek mino epic bir item. 59lv üstü tüm moblara koyarsın mobun lv i yükseldikçe düşme şansı artar. Common ve rare itemleri yine mob lv ine göre dağıtırsın.

Çok istisna bir durum olur mesela volcanic staff diye bi item yaparsın o sadece volcanic golemden düşer. Onun dışında tüm moblardan belli başlı item düşer.

Ayrıca upgrade kağıtlarının da drobunu çok az buluyorum. Günde 3-4 saat oynayan adamın bile saatte bikaç scroll alması lazım. Ticaret amaçlı yapmasada hafta sonu gelince adam bikaç upgrade deneyebilmeli. Ama şuan scroll pahalı geliyor

Slarent

Üye
Droplardan ziyade önce Death Valley'in cazipliği ön plana alınmalı. Görünmezden cıkan ve ekstra crit hasar vuran asaslara karsı durabilmek imkansız. 4 saniye hayatta kalıp kendini toparlayamıyorsun ve death valley farmı koşu similatörüne dönüşüyor. Öl ve tekrar git ve tekrar et. Bu canların yetersizligini, savaşın rekabetin süresini kısaltıyor. Death Valley'de farm atmanın 2kat drobu oldugunu söyleyen yönetim buna rağmen death valleyi halen aktif bir yer haline getiremedi. Çok ama çok fazla eksik var kücük görülen detaylar bile oyunun gidişatını etkiliyor. Sonuc ne oluyor Koskoca oyunda sadece poisonous rock ve Dread Cyclopslar tıklım tıklım. Eğer 2-3 kişiysen FlameRock alternatifi falan var. Başkkada yok, onlarca slot bir sürü bölge,map hiç biri bir anlam taşımıyor. DV Bowl'da yüzlerce insan pk atması gerekirken adamlar gecenin 5'inde bile slot basıyor. Kim katlanır bu sonsuz döngüye

ECOMI

Üye
Gerçekten bıkkınlık verecek seviyeye geldi. Her gün sabahtan akşama kadar slot slot farm atıyoruz hiçbir şey atmıyor. Bari arada belli bir şey atsa da harcadığımız vakite değse. Gerçekten yoruluyoruz psikolojik olarak. Acilen bir el atılması lazım. Kesmediğimiz yaratık, kesmediğimiz boss kalmadı. Karakterimizi dizmek için farm da yapamayacaksak ne yapacağız biz anlamadım ki.

Adv3NN

Üye
Droplardan ziyade önce Death Valley'in cazipliği ön plana alınmalı. Görünmezden cıkan ve ekstra crit hasar vuran asaslara karsı durabilmek imkansız. 4 saniye hayatta kalıp kendini toparlayamıyorsun ve death valley farmı koşu similatörüne dönüşüyor. Öl ve tekrar git ve tekrar et. Bu canların yetersizligini, savaşın rekabetin süresini kısaltıyor. Death Valley'de farm atmanın 2kat drobu oldugunu söyleyen yönetim buna rağmen death valleyi halen aktif bir yer haline getiremedi. Çok ama çok fazla eksik var kücük görülen detaylar bile oyunun gidişatını etkiliyor. Sonuc ne oluyor Koskoca oyunda sadece poisonous rock ve Dread Cyclopslar tıklım tıklım. Eğer 2-3 kişiysen FlameRock alternatifi falan var. Başkkada yok, onlarca slot bir sürü bölge,map hiç biri bir anlam taşımıyor. DV Bowl'da yüzlerce insan pk atması gerekirken adamlar gecenin 5'inde bile slot basıyor. Kim katlanır bu sonsuz döngüye
şahane yerden girmişsin bayıldım yorumuna katılıyorum deathvalley haritasi x2 olması lasım drop konusunda dedigin gibi similatore dönüyor öl koş öl koş lunaskarda haggarda sabit kasanlar daha güzel gelir elde ediyorlar death valleye göre :D

Abramovic

Üye
Beyler ne saniyorsunuz siz her dungeon item atsin her bossdan drop dussun mu? oranlar gayet iyi nerdeyse her gun bir bostan unique taki cikiyor. He size denk gelmiyordur o ayri ama birileri mutlaka cikartiyor bunlari. Yeter artik dropta drop pot parasi bilmem ne parasi. Su oyunun para kazanmaya degil eglenmeye oynayin artik. O zaman butun sorunlar cozulur

AeroxRousseau

Üye
Kardeşim farmı insanlar para kazanmak içinmi atıyor sanıyorsunuz . şu kötü fikirlerinizden bir vazgeçin, sadece anlatılmak isteneni anlayın yeterli !!!

kopil

Üye
+1 ve her guncellemede notlarda hic olmamasina ragmen mob droplari degistiriliyor. Bugune kadar o mobtan hic dusmeye itemler geliyor, daha onceden dusen itemleri ara ki bulasin. Oyuncular kesfetmeli dediniz. Kesfettik. Haftada bir degisiyor

Alkoer

Üye
Beyler ne saniyorsunuz siz her dungeon item atsin her bossdan drop dussun mu? oranlar gayet iyi nerdeyse her gun bir bostan unique taki cikiyor. He size denk gelmiyordur o ayri ama birileri mutlaka cikartiyor bunlari. Yeter artik dropta drop pot parasi bilmem ne parasi. Su oyunun para kazanmaya degil eglenmeye oynayin artik. O zaman butun sorunlar cozulur
Pot parası çıkmıyorrrrrrrrrrrr

Neyle item dizicem üstüme............

7.5GB olmuş Arch sword +7............

Charly1993

Üye
Selam beyler 08.06 sabah 10.00 aksam 18.00 deatlord farmı şunlardır : 3x antilator . 1x mino . magus earring . 1x ranger shield

Nusirevan

Üye
bu kadar adamı buraya toplamışsın kasacak yer yok her köşebaşı tutulmuş ks caiz hale gelmiş insan bi oturur düzgün bi event yapar bilmem ne yapar development zero bi roadmap yok bişe yok charı silip gidelim mi ne yapalım

HeaveN

Üye
zindan uzun süredir giriyorum her gün 2 kere girerim bi drop çıkmadı ya :) şans yok bizde yada kimseye çıkmıyo bu drop olayı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt