Death valleydeki̇ mageleri̇n kullandiğI bug

garipbiri

Üye
Biz clanla veya solo farm yaparken bi tarafımız yırtılırken adamların yaptığına bakın
ticket.png

BrainyAniL

Üye
bug kullanımlarında ve sömürmelerinde ban yoktur dostum yarın bug kapanır onlar kasmış olur sistem böyle işliyor sende bulursan sömürebilirsin alpha sonuç olarak

Pitou

Üye
Bu sorunu düzeltmeleri için mobların nesnelerin içinden geçebilmeleri gerekiyor. Yada mobların tepelerede çıkması gerekiyor.

garipbiri

Üye
bug kullanımlarında ve sömürmelerinde ban yoktur dostum yarın bug kapanır onlar kasmış olur sistem böyle işliyor sende bulursan sömürebilirsin alpha sonuç olarak
haklısın reis de ondan bahsediyorum seri olarka kapatmaları lazım adamlar bide yüzsüz 50 kişi şikayet etti biz burdayız gelsın kapasınlar sorunu deyıp devam edıyolar haklılarda

işin komik tarafı adamlar afk macro bırakmışlar :D onu bıle elleriyle kasmıyolar

BrainyAniL

Üye
böyledir dostum alpha işte 3 5 kişiyi banladılar halen dorion da gb satıyorlar düpe bulan yapıyor kefine bakıyor yani sistemleri biraz yavaş ilerliyor 1 ipdeki tüm hesaplarını banlıyorlar birde kardeşim le bende oynuyorduk birde arkadaşım onun hesabı açıldı bizde neden banlandıgımızı düşünüyoruz halen cevap falan veren yok yani alpha ya istedigimizi yaparız diyorlar heralde

Fischer

Üye
Merhaba,

Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bu süreçte bazı collision(nesneler arası çarpışma) sorunlarının olduğunun farkındayız. Geliştirici ekibin, bu konu hakkında bilgisi olmakla birlikte sorunla ilgili çalışmalar sürmektedir. Bu tarz hataları, oyun-içi destek sistemini kullanarak detaylı olarak ilgili ekibe iletirseniz, en kısa zamanda çözüme ulaştırılmasına destek olabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt