Öneri Death Valley'deki Prophet Mobu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CELALBABA40

Üye
SELAMLAR OYUNA GİRİYORUM SİFREMİ GİRİYORUM ASKIDA GOSTERİYOR IKI GUNDUR NE YAPMAM LAZIM? CHAR OYUNDA GOSTERIYO ?

Libitina

Üye
Yaygın kullanımı peygamber olabilir fakat aynı zamanda kahin anlamına geliyor. Prophecy kelimesi de kehanet anlamına gelir, kökü aynı. Oyunda da dini anlamda değil, mitolojik anlamda kullanıldığını düşünüyorum. Yani beni rahatsız etmedi, ama çok rahatsız olunursa aynı anlama gelen başka kelimeler de var.

Muti

Üye
mobu görür görmez böyle bi şikayetin olacağını düşünmüştüm :D değişebilir yani madem insanlar rahatsız oluyor

anil

Üye
Niye bizim milletimiz sanal işlere bu kadar gereksiz hassasiyetler gösterir anlamam. Gözünde İngilizce Prophet kelimesi ile Hz. Muhammed aynı anlama mı geliyor?

Prophet bu arada Yunanca menşeli bir kelimedir ve "sözcü" anlamlıdır. Bu kelime ortaya çıktığında İslam dini daha yoktu bile.

Bu açıklamayı yapmam bile komik aslında ama söylemek istedim :D

Kouachi

Üye
Niye bizim milletimiz sanal işlere bu kadar gereksiz hassasiyetler gösterir anlamam. Gözünde İngilizce Prophet kelimesi ile Hz. Muhammed aynı anlama mı geliyor?

Prophet bu arada Yunanca menşeli bir kelimedir ve "sözcü" anlamlıdır. Bu kelime ortaya çıktığında İslam dini daha yoktu bile.

Bu açıklamayı yapmam bile komik aslında ama söylemek istedim :D
gunumuzde sözcü olarak pek kullanılmıyor. aklımızada sadece hz Muhammed gelmiyor. peygamberr sadece islam dininde yok. ve islam dinindede sadece hz Muhammedle kısıtlı bi kelime degil.

anil

Üye
gunumuzde sözcü olarak pek kullanılmıyor. aklımızada sadece hz Muhammed gelmiyor. peygamberr sadece islam dininde yok.
Bizim dilimizde Prophet diye bir kelime yok. Prophet Hz. Muhammed'i temsil eden bir kelime de değil. İngilizler de kendi peygamberleri Hz. İsa için böyle bir tanımlama kullanmıyorlar (Jesus Christ, Jesus vs). Yani bu kelimeden, hele oyundaki temsil ettiği MOB'larla dini bir anlam çıkarmak çok manasız.

Mileenaaa

Üye
Bizim dilimizde Prophet diye bir kelime yok. Prophet Hz. Muhammed'i temsil eden bir kelime de değil. İngilizler de kendi peygamberleri Hz. İsa için böyle bir tanımlama kullanmıyorlar (Jesus Christ, Jesus vs). Yani bu kelimeden, hele oyundaki temsil ettiği MOB'larla dini bir anlam çıkarmak çok manasız.
Nasıl bu kadar bilmiş ve emin konuşabiliyorsun aklım almıyor. Karşında cahil yok ki.. Tamam ben cahilim, bilmiyorum, google a prophet yaz ne çıkacak bak;
In religion, a prophet is an individual who is regarded as being in contact with a divine being and is said to speak on that entity's behalf, serving as an intermediary with humanity by delivering messages or teachings from the supernatural source to other people.
Bunu anlayacak ingilizcen varsa ya ateistsin ya da dinlere karşı saygın yok. kolay gelsin.

X A

Üye
Orada Türkçe olarak direk Peygamber bile yazsa ben tutupta peygamber efendimizle kıyaslamam ve umrumdada olmaz oyun sonuçta :) Nasıl kafa yapısı var anlamıyorum..

MrLeO

Üye
Orada Türkçe olarak direk Peygamber bile yazsa ben tutupta peygamber efendimizle kıyaslamam ve umrumdada olmaz oyun sonuçta :) Nasıl kafa yapısı var anlamıyorum..
Madem umrunda olmaz. Boss'un adını Allah yapsınlar. Çıktığı zaman sende chatten Allah çıktı kesmeye adam lazım diye party toplarsın

BrhnGndz

Üye
karakter oluşturma ekranında kadının memeleri götü başı açık bir şekilde gözüküyor, o kısımları da kapatalım, bir de memeleri en büyük seviyeye getirmek yasaklansın, ha birde oyun içinde herkesin içinde soyunmakta yasaklanmalı, neticede bunlardanda rahatsız olanlar olacaktır :)
şakamısınız la :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt