Öneri Death Valley'deki Prophet Mobu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kouachi

Üye
su ulke ıcın savasan muslumanlara bari saygınız olsun islamı sevmiyosanız bile. Adam oneride bulunmus oyun sahiplerini baglar siz ne yorumu yapıyorsunuz ?
biri ALlah olsu ndiyor oburu yorum begeniyor ... dinle alakası yok fetva veriyor.

Mileenaaa

Üye
karakter oluşturma ekranında kadının memeleri götü başı açık bir şekilde gözüküyor, o kısımları da kapatalım, bir de memeleri en büyük seviyeye getirmek yasaklansın, ha birde oyun içinde herkesin içinde soyunmakta yasaklanmalı, neticede bunlardanda rahatsız olanlar olacaktır :)
şakamısınız la :)
Haramdan helalden bahseden kim? Sen bambaşka saçma sapan yerden geldin. Sadece dini değere saygısızlık olarak algılanabilir dedim. Sırf muhalefet olsun diye saçma sapan örneklendirmeler yapılması..

Mirage

Üye
Oyun içi bir durumla ilgili görüşünü ve hoşnutsuzluğunu belirtmiş arkadaş. Neden bu kadar saldırganlaştınız ki adama karşı?

Mileenaaa

Üye
Neyse cevap vermeye değmeyecek tiplemeler üşüştü konuya. Yönetim önerimi dikkate alır ya da almaz. Alırsa sevinirim.

Oyun içi bir durumla ilgili görüşünü ve hoşnutsuzluğunu belirtmiş arkadaş. Neden bu kadar saldırganlaştınız ki adama karşı?
Çünkü bu tiplere Allah peygamber deyince ters dönüp çıldırıyorlar. Herkese iyi forumlar.

BrhnGndz

Üye
Haramdan helalden bahseden kim? Sen bambaşka saçma sapan yerden geldin. Sadece dini değere saygısızlık olarak algılanabilir dedim. Sırf muhalefet olsun diye saçma sapan örneklendirmeler yapılması..
Bunu bu şekilde anlayanlar yüzünden ülke bu halde zaten, altı üstü oyun ya hu , din babanızın malı gibi davranmayı bırakın artık şu ülkede

X A

Üye
adam konu acıyor N/A ideolojinize gore yorum yapıyosunuzz. salın gorecek oyun sahipleri gorsun. ne N/A sen ve senin gibiler. seni hep goruyorum N/A düşüncene gore cıkıslar yapıyosun. ideolojini N/A adam gibi N/A

Adam kendi ideolojisine göre konu açmış. Bizde kendi ideolojimize göre yorum yaptık. Hakaret etme madem görüyorsun yorum yazmazsın o hâlde burası tartışma platformu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mergen

Üye
Konu gereksiz tartışmaya gittiği için kilitlenmiştir. Öneriniz ilgili birimlere iletilmişti. İyi forumlar.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Prophet adlı yaratığın ismi kahin ve türevleri düşünülerek konuldu. Oyunda Soothsayer, Seer, Oracle gibi aynı minvalde sayılabilecek isimler de kullanıldı. Biz Prophet'in ismini değiştiririz sorun değil ancak sizlerin oyuncu olarak bunlara pek takılmaması gerekiyor. Oyunda Priest sınıfı var, rahip demek ve bütün MMORPG'lerde mevcut. Temple tabiri kullanılır, tapınak demek. Hepsini geçtim birçok yerde create fiili kullanılır "yaratmak" demek. Takılacak olursak illa ki bir şeyler buluruz.

Uzun lafın kısası; yine de sizi çok rahatsız eden şeyler olursa bunları bildirin lütfen ama genel tabirlere de çok takılmamaya çalışın.
Konunun hassas olması nedeniyle belirtilen yaratığın ismi değiştirilecektir. Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt