ZeusHazretleri
Üye

Boş konu. Isim gayet iyi siz şizofrenilik derecesinde herseyi kutsalınıza çekiyorsunuz gereksiz...
Yabancı menşeili bir oyun, mob adını Ataturk yapsa aynı şeyi der miydin?Boş konu. Isim gayet iyi siz şizofrenilik derecesinde herseyi kutsalınıza çekiyorsunuz gereksiz...
Haramdan helalden bahseden kim? Sen bambaşka saçma sapan yerden geldin. Sadece dini değere saygısızlık olarak algılanabilir dedim. Sırf muhalefet olsun diye saçma sapan örneklendirmeler yapılması..karakter oluşturma ekranında kadının memeleri götü başı açık bir şekilde gözüküyor, o kısımları da kapatalım, bir de memeleri en büyük seviyeye getirmek yasaklansın, ha birde oyun içinde herkesin içinde soyunmakta yasaklanmalı, neticede bunlardanda rahatsız olanlar olacaktır
şakamısınız la![]()
Çünkü bu tiplere Allah peygamber deyince ters dönüp çıldırıyorlar. Herkese iyi forumlar.Oyun içi bir durumla ilgili görüşünü ve hoşnutsuzluğunu belirtmiş arkadaş. Neden bu kadar saldırganlaştınız ki adama karşı?
Bunu bu şekilde anlayanlar yüzünden ülke bu halde zaten, altı üstü oyun ya hu , din babanızın malı gibi davranmayı bırakın artık şu ülkedeHaramdan helalden bahseden kim? Sen bambaşka saçma sapan yerden geldin. Sadece dini değere saygısızlık olarak algılanabilir dedim. Sırf muhalefet olsun diye saçma sapan örneklendirmeler yapılması..
Bunu bu şekilde anlayanlar yüzünden ülke bu halde zaten, altı üstü oyun ya hu , din babanızın malı gibi davranmayı bırakın artık şu ülkede
xa banlanırsam banlanayım N/A seni N/A
adam konu acıyor N/A ideolojinize gore yorum yapıyosunuzz. salın gorecek oyun sahipleri gorsun. ne N/A sen ve senin gibiler. seni hep goruyorum N/A düşüncene gore cıkıslar yapıyosun. ideolojini N/A adam gibi N/A