Death Valleydeki Tekrarli Mob Gorevlerin Eziyeti

C.Brigante

Üye
Merhaba

70 levelda acilan gunluk tekrar edilen 50 undead 50 harpy gibi görevler oyun yapısı ve geldiği durum nedeniyle yeni oyunculara kurulmuş bir çile eziyet kapanı halini almış durumda. Zaten gelişim aşamasındaki ezik charlar ile gorev yapmaya çalışırken full item full level slot darlayan arkadaşlar için adeta keklik gibi kalıyoruz. Yetmezmiş gibi birde hem undead hem harpy vurduğumuzda bize zehir bırakıyor ve town atmamızı engelliyor. Çağ dışı kalmış exp kasma maratonumuza katkı sağlasın diye hergün bu çileyi çekmek zorunda bırakılıyoruz. yarim saatte bitmesi gereken gorevler bazen saatlerimizi aliyor.

Çözüm olarak ki bu oyuna eklenebilir mi bilmiyorum ama karşı ırkın farm slotlarinda belli bir kill sayisindan sonra bir sure bp alinamamasi olabilir. Ornegin karsi irkin farm zone unda 20 killden sonra 15-30 dk gibi bir süreliğine o zone da bp cooldownu olsun ve bp alimi dursun vrya kademeli azalsın. Hem bowl daha canli olur hem slotlar arada bir nefes alir.
Birde en azindan gorev moblari zehir atmayan moblardan secilebilir ve dikkatli oyuncular zamanında town atıp kurtulabilir. Zehirler dispel tarzi skill ile kaldiriliyor ama bu da isimizi zorlastiran bir taraf çünkü dispele durduğunda zaten mesefa kapanıyor. Adamlar etik veya değil haklı olarak her geldiginde garanti bp alacagini bildigi icin slotlardan ayrilmiyor slot darlama inanilmaz boyutlarda. Bikhtik yaaa

GorrTheGodButcher

Üye
Siz pvp haritasındaki görevleri pve haritasındaki görevlere çevirmeye çalışıyorsunuz :D Yok bp vermesin yok kolay town atabilelim vs vs. Bu görevlerin olayını yanlış anlamışsınız siz. DV'deki görevler pvp'yi canlandırması için konulan görevler, önce bunu anlamak gerekiyor. Yani o görevlerin asıl amacı insanları daha hızlı 85 yapmak değil, pvpde oyuncular için aksiyon yaratmak. Zaten insanları en hızlı yoldan 85 yapmak isteseler pvp mapine değil pve mapine koyarlardı. Eğer çok eziyet çekiyorsanız zaten exp partide kasmanız daha faydalı, dv'de kaybettiğiniz vakitte o expi alabilirsiniz.

Takiyettin

Üye
Lvl alma sistemine bir el atılması gerekiyor ,
Oyuna herkez günde 10 saat ayıramıyor ,
Oyuna yeni başlayanlar düşük lvl da görevleri yapıcak oyuncu bile bulamıyor.
Bende çok vakit ayıramıyorum oyuna ve 3. ay olucak xp pre var ve hala 73 lvl olabildim , 85 olmak sorunum değil
fakat lvl yüzünden oyundaki bir çok aktiviteye katılamıyorum .
Oyun 70 grup zindanı ve 2 adet kişisel dng yaparak geçiyor sıkcı olmaya başladı .

Oyuna

Agaragambi

Üye
Ben şahsen çok iyi niyetli bir şahıs olduğum için orta seviye itemlerimle bu görevleri yaparım kimse de karışmaz dedim tövbeler olsun ata demirer aslan ceylan hikayesine döndü olay

Pitou

Üye
Exp slotlarinin dvye eklenme amacı risk barindirmasi orada pk olmasini sağlaması zaten slotun amaci bu. Görevi yapmak zorunda degilsin ille yapacam diyorsanda ölmeyi göze alacaksiniz.

C.Brigante

Üye
Benim derdim risksiz pvpsiz xp almak degil, bu asamalardan gectim ve bazi seylerden rahatsiz oldum paylasmak istedim. Bence oyunun her asamasi keyif vermeli lvl 1 veya 85 farketmemeli. Bahsettigim sey buralarda karsi irka gorev yaptirmamayi kendine is edinmis yapiyorum cunku yapabiliyorum tarzi yaklasimi olan insanlari oyundan sogutan arkadaslarin ekmegine yag surulmemesi. Gorev moblarinin zehir atip town atmayi engellemesi bunun en buyuk ornegi. Birde o gorevler 70 levelde aciliyor. Bana sorarsaniz o is pek bir pk olmuyor tabi neyden zevk aldiginiza bagli 80-85 lvl charinizla 70 lvl adami solucan gibi kesmekten keyif aliyor olabilirsiniz hatta ayni seviye rakiplerinizi kesemediginiz icin buna ihtiyaciz da olabilir bilemeyiz. Bence gorev dedigin 2 saat surmemeli pvp alani veya degil farketmez

GorrTheGodButcher

Üye
Benim derdim risksiz pvpsiz xp almak degil, bu asamalardan gectim ve bazi seylerden rahatsiz oldum paylasmak istedim. Bence oyunun her asamasi keyif vermeli lvl 1 veya 85 farketmemeli. Bahsettigim sey buralarda karsi irka gorev yaptirmamayi kendine is edinmis yapiyorum cunku yapabiliyorum tarzi yaklasimi olan insanlari oyundan sogutan arkadaslarin ekmegine yag surulmemesi. Gorev moblarinin zehir atip town atmayi engellemesi bunun en buyuk ornegi. Birde o gorevler 70 levelde aciliyor. Bana sorarsaniz o is pek bir pk olmuyor tabi neyden zevk aldiginiza bagli 80-85 lvl charinizla 70 lvl adami solucan gibi kesmekten keyif aliyor olabilirsiniz hatta ayni seviye rakiplerinizi kesemediginiz icin buna ihtiyaciz da olabilir bilemeyiz. Bence gorev dedigin 2 saat surmemeli pvp alani veya degil farketmez
Buradaki derdinizi anlayabiliyorum, çok fazla slot darlama olayı var DV'de. İlk 50'ye girmeye çalışıyor herkes heroic dungeon yapabilmek için. Siz DV'de nasıl mob keserek farm atmaya, exp kasmaya çalışıyorsanız slot darlayanlar da BP kasarak farm atmaya çalışıyor. Yönetimin bu dengeyi iyi bir şekilde kurduğunu düşünüyorum, dediğim gibi eğer çok darlanıyorsanız DV'de vakit kaybetmeye değmez slotta kalsanız aynı expi alırsınız.

Son düzenleme:

Benbu

Üye
Lvl alma sistemine bir el atılması gerekiyor ,
Oyuna herkez günde 10 saat ayıramıyor ,
Oyuna yeni başlayanlar düşük lvl da görevleri yapıcak oyuncu bile bulamıyor.
Bende çok vakit ayıramıyorum oyuna ve 3. ay olucak xp pre var ve hala 73 lvl olabildim , 85 olmak sorunum değil
fakat lvl yüzünden oyundaki bir çok aktiviteye katılamıyorum .
Oyun 70 grup zindanı ve 2 adet kişisel dng yaparak geçiyor sıkcı olmaya başladı .

Oyuna
Oyuna kısıtlı bir zaman ayırabilecek hayatın olup tam verim almak istemen garip. Benzeri oyunun pvp serverlarına gidip daha keyifli oyun deneyimi sağlayabilirsin burası pvp server değil zor ve emek vermen gereken bir oyun gunde 2 saat ile gunde 10 saat oynayabilen bir insanın eşit derece oyun deneyımı almasına ımkan yok zaten olamazda

Nisshe

Üye
Merhaba,

Öncelikle yaşadığınız zorluklar için üzgünüz ve bu konuda anlayışınız için teşekkür ederiz. Oyunumuzda deneyimleri geliştirmek ve oyuncuların keyif almasını sağlamak bizim için önemlidir.

Bahsettiğiniz gibi, bazı görevlerin zorluğu ve tekrarı yeni oyuncular için sıkıntılı olabilir. Ancak, hatırlatmak isteriz ki, her görev zorunlu değildir. Eğer bir görev size uygun gelmiyorsa veya o görevle başa çıkmakta zorlanıyorsanız, rahatlıkla geçebilirsiniz. Oyunun sunduğu birçok farklı görev ve aktivite arasından seçim yapabilir ve keyif aldığınızı düşündüğünüz görevlere odaklanabilirsiniz.

Unutmayın, Death Valley haritasının her zaman bir savaş haritası olduğunu ve bu tür durumlarla karşılaştığınızda görevi es geçme seçeneğinizin olduğunu hatırlayın. Oyunun keyfini çıkarın ve maceranızı devam ettirin!

İyi oyunlar dileriz.

axalas

Yeni Üye
Ne yazık ki benzer problemleri her gün yaşıyorum. 74 Level orta seviye itemli bir warrior olarak hiç bir şekilde solo hareket edemiyorum. Görevler için çırpınırken 8 kişilik Asas grubu görünmez olup korku oyunu oynuyormuş gibi bir anda jumpscare şeklinde saldırıp tek atıyorlar. Karakterin hem görünmez olup hem aşırı hareketli olmasından dolayı kaçmak mümkün değil, savaşmaya kalktığım zaman gücümün yeteceğini düşündüğüm kişilere de yetişmem imkansız. Dv haritasında aktif 1000 kişi varsa bunun en az 850 kişisi ne yazık ki asas. Zaten Galia serverinde aşırı denecek kadar fazla ırk farkı var. Haritada 1 Protean başına 10 Lunaskar düşüyor. Bu dengesizliğin üzerine asas partiler eklenince solo ve bir nebze itemsiz, düşük level insanlar için oyun tamamen işkenceye dönüşüyor ve inanılmaz derece soğutuyor.

GorrTheGodButcher

Üye
Ne yazık ki benzer problemleri her gün yaşıyorum. 74 Level orta seviye itemli bir warrior olarak hiç bir şekilde solo hareket edemiyorum. Görevler için çırpınırken 8 kişilik Asas grubu görünmez olup korku oyunu oynuyormuş gibi bir anda jumpscare şeklinde saldırıp tek atıyorlar. Karakterin hem görünmez olup hem aşırı hareketli olmasından dolayı kaçmak mümkün değil, savaşmaya kalktığım zaman gücümün yeteceğini düşündüğüm kişilere de yetişmem imkansız. Dv haritasında aktif 1000 kişi varsa bunun en az 850 kişisi ne yazık ki asas. Zaten Galia serverinde aşırı denecek kadar fazla ırk farkı var. Haritada 1 Protean başına 10 Lunaskar düşüyor. Bu dengesizliğin üzerine asas partiler eklenince solo ve bir nebze itemsiz, düşük level insanlar için oyun tamamen işkenceye dönüşüyor ve inanılmaz derece soğutuyor.
napsınlar kanka assas'ı kaldırsınlar mı sen görev yap diye :D DV'deki görevlerin amacı bu zaten, eğer karşı koyacak partin yoksa czde görev yapmakla vakit kaybetmek yerine exp partide kalman daha makul, zaten slotlardan saatte 60-90m arasında exp alıyorsun. Şey mi diyeceksin şimdi de, 8 assas görünmez olup dragonkin slotunda takılıyor, ben yetişemiyorum moblara .s Bitmedi bu anti assas propagandası forumdaki şaka gibi haha

Takiyettin

Üye
Oyuna kısıtlı bir zaman ayırabilecek hayatın olup tam verim almak istemen garip. Benzeri oyunun pvp serverlarına gidip daha keyifli oyun deneyimi sağlayabilirsin burası pvp server değil zor ve emek vermen gereken bir oyun gunde 2 saat ile gunde 10 saat oynayabilen bir insanın eşit derece oyun deneyımı almasına ımkan yok zaten olamazda
Tam verim almak istemen garip yazmışsın ,tam verim almaktan kastın nedir ?
Konuyu şuna getirmişsin köfte ekmek 10 TL sen 2.5 TL verdin 4/1 'ine razı olacaksın gibi .
-----------------
Ben 2 saat oynayıp 3 günde lvl işi bitsin demedim .
Sadece bulunduğum lvl da yapabildiğim aktivitileri söyledim her gün 125m exp alıyorum bir sonraki lvl 12 gün sonra uzun süredir bunları yapıyorum .
Evet exp kasacak aktivite dv de var ama gruba almıyorlar .
Rowum var ama makinamı saatlerce açık bırakamıyorum .
Yaptığım şeyler gitmek istediğim hedef için sürekli tekrar , ben kendi açımdan değerlendirip oyun yöneticilerine bilgi veriyorum ,
Onlar benim tarz oyuncu oyunda tutmak isterler istemezler kendi bilecekleri birşey
Başka oyuncular bu durumdan memnun olabilir bu da gayet normal .
-----------------
Biraz yaptığın yorum garip geldi
Örnğ :ben restorana gidiyorum birşeyler sipariş veriyorum gelen ürün ile alakalı dükkan sahibine beğendiğim veya beğenmedim gibi konuyu anlatırken
Yan masadaki müşteri beğenmiyorsan yeme bu dükkana gelmek zorunda değilsin gibi bir yorum yapıyor .

Forumdaki etikete göre sende oyuncusun , ona göre yazıyorum firma yetkilisi iseniz bilelim ona göre davranalım .

Sonuçta para ödeyip, zaman harcadığım bir ürünün daha iyi olması için burdan kendi görüşümü belirtiyorum .
Düşümcem herkez için iyi olmayabilir firmanın beklentisi farklı olabilir ..
Ben yazdım öle istiyorum diye birşeyler değişmeyecek elbette .
Oyuna kısıtlı bir zaman ayırabilecek hayatın olup tam verim almak istemen garip. Benzeri oyunun pvp serverlarına gidip daha keyifli oyun deneyimi sağlayabilirsin burası pvp server değil zor ve emek vermen gereken bir oyun gunde 2 saat ile gunde 10 saat oynayabilen bir insanın eşit derece oyun deneyımı almasına ımkan yok zaten olamazd

axalas

Yeni Üye
napsınlar kanka assas'ı kaldırsınlar mı sen görev yap diye :D DV'deki görevlerin amacı bu zaten, eğer karşı koyacak partin yoksa czde görev yapmakla vakit kaybetmek yerine exp partide kalman daha makul, zaten slotlardan saatte 60-90m arasında exp alıyorsun. Şey mi diyeceksin şimdi de, 8 assas görünmez olup dragonkin slotunda takılıyor, ben yetişemiyorum moblara .s Bitmedi bu anti assas propagandası forumdaki şaka gibi haha
Anlaşılan dostum sende 85 lvl olup ezik avlamaya çıkıp kendi egosunu tatmin etmeye çalışan malum asas oyuncularındansın. İster kabul et ister etme tek başıma bir şekilde black mummy kesmeye çalışırken 5 tane asas üstüme çullandığında ben oyundan zevk alamıyorum. Ne yapayım şimdi ben solo oyuncuyum diye oyunu oynamayacak mıyım ? Veya bunun başka bir çözümü olamaz mı ? Çözüm oyuna milyon TL harcayıp en iyi setleri dizmek mi ? Ben sadece asas'lara bir dengeleme getirilmesi gerektiğini söyledim. Asas'ların warriorlardan daha güçsüz olduğu kaç tane yönünü sayabilirsin bana ? Diyebileceğin tek şey canının daha az olması. Mesela asasları dengelemek için belki biraz daha görünmezlikleri kısaltılabilir. Koşu hızları biraz daha aşağı inebilir. Attıkları sisin süresi kısaltılabilir. Siz asas oyuncuları oynadığınız karakterin über güçlü olduğunun farkındasınız yönetim çara hiç bir şey yapmasın diye milletin fikirlerine asas propagandası diyorsunuz.

GorrTheGodButcher

Üye
Anlaşılan dostum sende 85 lvl olup ezik avlamaya çıkıp kendi egosunu tatmin etmeye çalışan malum asas oyuncularındansın. İster kabul et ister etme tek başıma bir şekilde black mummy kesmeye çalışırken 5 tane asas üstüme çullandığında ben oyundan zevk alamıyorum. Ne yapayım şimdi ben solo oyuncuyum diye oyunu oynamayacak mıyım ? Veya bunun başka bir çözümü olamaz mı ? Çözüm oyuna milyon TL harcayıp en iyi setleri dizmek mi ? Ben sadece asas'lara bir dengeleme getirilmesi gerektiğini söyledim. Asas'ların warriorlardan daha güçsüz olduğu kaç tane yönünü sayabilirsin bana ? Diyebileceğin tek şey canının daha az olması. Mesela asasları dengelemek için belki biraz daha görünmezlikleri kısaltılabilir. Koşu hızları biraz daha aşağı inebilir. Attıkları sisin süresi kısaltılabilir. Siz asas oyuncuları oynadığınız karakterin über güçlü olduğunun farkındasınız yönetim çara hiç bir şey yapmasın diye milletin fikirlerine asas propagandası diyorsunuz.
egomu tatmin etmeye çalışmıyorum kardeşim saatlerce aynı mobu kesmekten hoşlanan biri değilim, bu yüzden farm için charımı ilk 50'ye sokup heroic dungeona girmeye çalışıyorum ki hem pvp yapıp hem de farm atmış olayım. Sen nasıl gidip mob keserek farm atıyorsan ben de bp kasarak farm atıyorum yani, tabii kazandığını koşa koşa siteye satan insanlar ekmekleri kesildiği için pvp farmına karşı çıkıyor. Neyse ki oyun yönetimi simitçileri değil de farm atıp charına item koymaya çalışan insanları düşünüyor bu konuda. Assaslar gayet dengeli diyorum ben de, farm charını kesiyorlar diye nasıl bir dengesizlik görüyorsun burada? Warriorların defansı daha yüksek? Daha az dmg yiyorlar? Stabil ve yüksek damage vuruyorlar? AOE skilleri var alanla vurabiliyorlar, tek skille 50 kişiyi kesebiliyorlar örneğin. Bunun yanında tekli skilleri de oldukça fazla vuruyor? Des atabiliyorlar? Sayayım mı daha? Bunları warriorlar çok güçlü demek için yazmıyorum, oyunda jobların gayet dengeli olduğunu düşünüyorum halihazırda. Ama ekmeği kesilen farmcılar gelip burada safsatalarla assaslara nerf attırmaya çalışıyor ki bu da propagandaya giriyor anlatabiliyor muyum? Koşu hızları neden aşağı insin abi? Simitçiler daha iyi kaçabilsin diye mi? Şaka mısınız anlamıyorum ki hahahaha

Son düzenleme:

Benbu

Üye
Evet exp kasacak aktivite dv de var ama gruba almıyorlar .
Rowum var ama makinamı saatlerce açık bırakamıyorum .
-----------------
Biraz yaptığın yorum garip geldi
Örnğ :ben restorana gidiyorum birşeyler sipariş veriyorum gelen ürün ile alakalı dükkan sahibine beğendiğim veya beğenmedim gibi konuyu anlatırken
Yan masadaki müşteri beğenmiyorsan yeme bu dükkana gelmek zorunda değilsin gibi bir yorum yapıyor .

Forumdaki etikete göre sende oyuncusun , ona göre yazıyorum firma yetkilisi iseniz bilelim ona göre davranalım .

Sonuçta para ödeyip, zaman harcadığım bir ürünün daha iyi olması için burdan kendi görüşümü belirtiyorum .
Düşümcem herkez için iyi olmayabilir firmanın beklentisi farklı olabilir ..
Ben yazdım öle istiyorum diye birşeyler değişmeyecek elbette .
Aslında garip gelmedi sadece svunabileceğin şeyler kısıtlandı.
Bir balık restorantına gidip orada dana ciğer eleştirmen garip burası xp ve item bakımından emek vermen gereken bir oyun günde 10 saat exp te durmalısın ki gerekli seviyeye gelip gerekli farmları atabilecek seviyeye gel ve oyunan tam verim alıp zevk almaya basla

yoksa bilgisayarımı acık bırakamıyorum gruba giremiyorum vs dersen mağdur olmus gibi konusursan o olmaz

bilgisayarını acık bırakmayacagın girdiğin gibi gruplara girip pk atabileceğin gibi kuralları olan oyunları tercih edeceksin zira böyle bir oyun utercih edip sonradan şikayet ederek kurallarının değiştirilmesini umarak foruma konu açmak saçma
balık restorantına gidipte neden dana ciger yapmıyorsunuz diye şikayet etmek gibi ikiside sonucta yemek ama kulvarları zevklerı farklı

sbh

Üye
Bir balık restorantına gidip orada dana ciğer eleştirmen garip burası xp ve item bakımından emek vermen gereken bir oyun günde 10 saat exp te durmalısın ki gerekli seviyeye gelip gerekli farmları atabilecek seviyeye gel ve oyunan tam verim alıp zevk almaya basla

yoksa bilgisayarımı acık bırakamıyorum gruba giremiyorum vs dersen mağdur olmus gibi konusursan o olmaz

bilgisayarını acık bırakmayacagın girdiğin gibi gruplara girip pk atabileceğin gibi kuralları olan oyunları tercih edeceksin zira böyle bir oyun utercih edip sonradan şikayet ederek kurallarının değiştirilmesini umarak foruma konu açmak saçma
balık restorantına gidipte neden dana ciger yapmıyorsunuz diye şikayet etmek gibi ikiside sonucta yemek ama kulvarları zevklerı farklı
Ben sana bu oyun açısından farkı söyleyeyim, balık restoranı hiçbir dana ciğer yapacağım diye müşteri kandırmaz, eğer reklam amaçlı müşteri çekmek için dana ciğer yapacağım derse ve yapmazsa o zaman restoran suçlu olur. Bu oyun yönetimi de biz oyuncu yanlısı olacağız, p2w olmayacak, herkes oyundan faydalanabilecek, oyuncuların sıkıntılarını dinleyip eylemde bulunacağız vs vs sözler verip reklam yaptığı için bunların tersini yaptığında onlar da suçlu olur.

Benbu

Üye
Ben sana bu oyun açısından farkı söyleyeyim, balık restoranı hiçbir dana ciğer yapacağım diye müşteri kandırmaz, eğer reklam amaçlı müşteri çekmek için dana ciğer yapacağım derse ve yapmazsa o zaman restoran suçlu olur. Bu oyun yönetimi de biz oyuncu yanlısı olacağız, p2w olmayacak, herkes oyundan faydalanabilecek, oyuncuların sıkıntılarını dinleyip eylemde bulunacağız vs vs sözler verip reklam yaptığı için bunların tersini yaptığında onlar da suçlu olur.
sana kimse gunde 1 saat kasarak 85 olacaksın demedi dana ciğer vaad etmedi ? hala kendıne gore anlayıp ona göre cevaplıyorsun objektif olarak bakamıyorsun, p2w olmayan hiç bir oyun yok p2w yapanlarda oyuncular zaten oyun kurallarında gb alım satımı yasak ama hertürlü alınıp satılıyor oyuncular tarafından.
herkes oyundan faydalanıyor bende solo oyuncuyum gerekl ısevıyelerımı kastım ve her etkinliğe girip karakterimi güclendirecek paralar kazanmaya calısıyorum herkes gibi
ticket attıgında hangi sorun yanıtsız kaldı? kim sana küfür etti hile kullandı bug yaptı ve sıkayet ettıgınde cevap dahi gelmedi ? yada yonetıme sadece lvl i kolaylastırın gunde 1 sat gırıcem 10 saat girenle aynı sevıyede olucam demek dısında ne yaptın ?
bence pvp server denemelisin.

Takiyettin

Üye

balık restorantına gidipte neden dana ciger yapmıyorsunuz diye şikayet etmek gibi ikiside sonucta yemek ama kulvarları zevklerı farkl
Buradaki konu lvl kasma yöntemi .
Konuyu açan arkadaş bu yöntemden menun kalmamış ,
Bende farklı sebepler ile de olsa bende sonuçta sitemden hoşlanmamışım .
Sonuçta fikrimi beyan ediyorum yönetime geri bildirimde bulunuyorum deneyimim hakkında .
Lvl kasma süresi ve yöntemleri benim açımdan sıkıcı ,senin için olmayabilir
Sen bu sistemden memnun kalıyor olabilirsin ben sen beğendin diye beğenmek zorunda değilim , aynı şekilde sende benim beğendiğimi beğenmek zorunda değilsin .
Buradaki görüşleri forumdaki yetkili arkadaşlar toplar istediği şekilde iletir istemezse veya uygun görmesede iletmez .
Ben kendi görüşümü ilettiyorum , sizde kendi görüşünüzü iletiyorsunuz .

sbh

Üye
sana kimse gunde 1 saat kasarak 85 olacaksın demedi dana ciğer vaad etmedi ? hala kendıne gore anlayıp ona göre cevaplıyorsun objektif olarak bakamıyorsun, p2w olmayan hiç bir oyun yok p2w yapanlarda oyuncular zaten oyun kurallarında gb alım satımı yasak ama hertürlü alınıp satılıyor oyuncular tarafından.
herkes oyundan faydalanıyor bende solo oyuncuyum gerekl ısevıyelerımı kastım ve her etkinliğe girip karakterimi güclendirecek paralar kazanmaya calısıyorum herkes gibi
ticket attıgında hangi sorun yanıtsız kaldı? kim sana küfür etti hile kullandı bug yaptı ve sıkayet ettıgınde cevap dahi gelmedi ? yada yonetıme sadece lvl i kolaylastırın gunde 1 sat gırıcem 10 saat girenle aynı sevıyede olucam demek dısında ne yaptın ?
bence pvp server denemelisin.
1-Diyelim ki sen 1000 para alarak bir işte çalışıyorsun,aynı işverene 500 para da kira veriyorsun.İşveren senin maaşı 750 paraya düşürmüş,kirayı 750 paraya çıkarmış.Sana yapılacak daha fazla iş kitlemiş sen tanesi 50 paradan 4 tane daha iş yapıp 950 para kazanmaya başlamışsın.İşveren de sana 1 mayıs diye,etkinlik olsun diye kirayı ara ara 650ye düşürüyor.Sen çıkıp demez misin sen dolandırıcı mısın maaşı azalttın kirayı artırdın sen bana ne indirimi yapıyorsun diye?
2-Bu oyundaki exp gereksinimi artmadı mı? Moblardan gelen exp düşmedi mi? Bunların üstüne dalga geçer gibi exp görevi,exp scroll indirimi,exp event gelmedi mi? Bu exp güncellemeleri gelmeden önce 1 saatte 85 olacaksın dediler ya da demediler mi? Oyuncular seviye ya da item kasamıyor muydu? Söylediğin şeylerle bunun alakası var mı?
3-SEN seviye kasıp her etkinliğe girince HERKES oyundan faydalanmış mı oluyor?
4-Geçmişte bu oyunda p2w öğeler olmayacak diye ben mi dedim de bana p2w olması lazım muhabbeti yapıyorsun? Git geçmişte kimler dediyse onlara söyle..
5-Pvp oynamadığımı nereden biliyorsun?
6-Bu yazdıklarımda objektif olmayan ne var mesela ? Olanı söylüyorum OLAN şey hoşunuza gitmiyorsa YAPAN lara bakmak lazım bana değil :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt