GorrTheGodButcher
Üye
- Katılım
- 31 Ocak 2024
- Mesajlar
- 202
- Puanları
- 28

kanka sen ne anlatıyorsun ya ljkahdskjfah. Sana senin örneğinle cevap vereyim, ev sahibi evimde tadilat yapıp evi benim için daha yaşanabilir bir hale getirdiği için burada oturmaktan/barınmaktan memnunum, alternatiflerim bağcılarda 1+1 mağara için 500 birim para değil 20 bin birim para istiyor. Hem alternatiflere göre daha az ödüyorum hem de daha yaşanabilir bir evde oturarak hayat kalitemi yükseltiyorum. Eğer sen bu evde oturmaktan memnun değilsen evini değiştirebilirsin. Bitmedi ağlaman, okçu güçsüz diye ayrı ağlıyorsun, adamlar store'a kanat ekledi diye cashle "üf hani p2w yoktu .s.s." diye ayrı ağlıyorsun, göle çevirdin forumu göz yaşlarınla.1-Diyelim ki sen 1000 para alarak bir işte çalışıyorsun,aynı işverene 500 para da kira veriyorsun.İşveren senin maaşı 750 paraya düşürmüş,kirayı 750 paraya çıkarmış.Sana yapılacak daha fazla iş kitlemiş sen tanesi 50 paradan 4 tane daha iş yapıp 950 para kazanmaya başlamışsın.İşveren de sana 1 mayıs diye,etkinlik olsun diye kirayı ara ara 650ye düşürüyor.Sen çıkıp demez misin sen dolandırıcı mısın maaşı azalttın kirayı artırdın sen bana ne indirimi yapıyorsun diye?
2-Bu oyundaki exp gereksinimi artmadı mı? Moblardan gelen exp düşmedi mi? Bunların üstüne dalga geçer gibi exp görevi,exp scroll indirimi,exp event gelmedi mi? Bu exp güncellemeleri gelmeden önce 1 saatte 85 olacaksın dediler ya da demediler mi? Oyuncular seviye ya da item kasamıyor muydu? Söylediğin şeylerle bunun alakası var mı?
3-SEN seviye kasıp her etkinliğe girince HERKES oyundan faydalanmış mı oluyor?
4-Geçmişte bu oyunda p2w öğeler olmayacak diye ben mi dedim de bana p2w olması lazım muhabbeti yapıyorsun? Git geçmişte kimler dediyse onlara söyle..
5-Pvp oynamadığımı nereden biliyorsun?
6-Bu yazdıklarımda objektif olmayan ne var mesela ? Olanı söylüyorum OLAN şey hoşunuza gitmiyorsa YAPAN lara bakmak lazım bana değil![]()